İnşallah ikizdir. Benim de 3.gun embriyosu. Çift transfer. Senin kaçıncı günde pozitif çıktı. Yani evde idrar test yapmismiydin. Benim bugün 6.gunum. sanırım erken daha .Amin inşallah kızlarım hepinize çok teşekkürlerAllah hepimizin gönlüne göre versin tez zamanda kavuşalım mucizelerimize doktorla görüştük ikiz olabileceğini söyledi çok şaşkınım 10. Gün için 326 iyi bi değer ikize işaret ediyo sanki dedi cumartesi tekrar vericem artışa göre konuşucaz olabilir mi sizcee de ikiz 3. Gün embriyosu iki taneydi ama şansımız artsın 2. Transferim diye böyle yapmıştık çook heyecanlandım ikizi duyunca
Bende bendeKuzum suan en cok ihtiyacin olan umut olcak deebeslenmenede dikkat et avakado tutunmayi artiyor diyorlar ben kabak cekirdegi ceviz avakado Hergun yemeye calisiyorum
Benim de 3. Gün embriyosu bugün7. Günüm 9u bekliyorum bende korkuyorumİnşallah ikizdir. Benim de 3.gun embriyosu. Çift transfer. Senin kaçıncı günde pozitif çıktı. Yani evde idrar test yapmismiydin. Benim bugün 6.gunum. sanırım erken daha .
Ben de 3. Gün embriyosu çift transferim. 9. gün kan verdim, pozitifti ama doktorum 12. günde de kan vermemi istedi. Bu sefer değerim yükselmişti ama en az %60 olmalı dedikleri gibi değildi artış. Çok strese girdim, çok ağladım sağlıklı değil diye. Ama doktorum dedi ki 12. günden önce değerler bu oranda yükselmeyebilir, ama 12’den sonra bekleriz %60 artışı. Sonra 14. gün yeniden kan verdim ve tam da dediği oranda artmıştı değerimİnşallah ikizdir. Benim de 3.gun embriyosu. Çift transfer. Senin kaçıncı günde pozitif çıktı. Yani evde idrar test yapmismiydin. Benim bugün 6.gunum. sanırım erken daha .
5 temmuz zaten kan testi günüm. Evde idrarda ne zaman yapsakki. Ara ara adet ağrısı oluyor. Herkeste oluyo galiba. Birde 4.gunde kasığımda sanki biseyler hareket ediyo gibiydi. Akıllı eşimde şimdiden hareket mi ediyo bunlar dedi ve beni güldürdü.Ben de 3. Gün embriyosu çift transferim. 9. gün kan verdim, pozitifti ama doktorum 12. günde de kan vermemi istedi. Bu sefer değerim yükselmişti ama en az %60 olmalı dedikleri gibi değildi artış. Çok strese girdim, çok ağladım sağlıklı değil diye. Ama doktorum dedi ki 12. günden önce değerler bu oranda yükselmeyebilir, ama 12’den sonra bekleriz %60 artışı. Sonra 14. gün yeniden kan verdim ve tam da dediği oranda artmıştı değerimAma doktorum bu açıklamayı böyle yapmasaydı aşırı deredede çökerdim. Onun için mümkünse 12. gün öncesinde kan testi vermeyin. Biliyorum çok zor, ben de dayanamadım ama boşuna kendimizi yıpratıyoruz. Naçizane tecrübemi yazmak istedim Bekleyen herkesin sonucu güzel olur inşallah
Yarın 7.gun bitiyo. Üstüne iki gün daha nasıl beklicez. Hayırlısıyla bı goreydik çift çizgiyi. Sende de oluyomu ufak ufak ağrılar. Kasıkta biseyler hareket ediyo gibi falanBenim de 3. Gün embriyosu bugün7. Günüm 9u bekliyorum bende korkuyorum
Evet beklemek gerçekten çok çok zor, ben de sürekli test yapmak istedim ama negatif görseydim bir sonraki teste kadar zaman daha da zor geçerdi :) Kasıklarım benim de regl ağrısı gibi ağrıdı, hala ağrıyor hatta5 temmuz zaten kan testi günüm. Evde idrarda ne zaman yapsakki. Ara ara adet ağrısı oluyor. Herkeste oluyo galiba. Birde 4.gunde kasığımda sanki biseyler hareket ediyo gibiydi. Akıllı eşimde şimdiden hareket mi ediyo bunlar dedi ve beni güldürdü.Yapacağım idrar testinde pozitif görmek istiyorum o yüzden tutuyorum kendimi. Ama önce kanda cikiyo galiba. Sonuç itibariyle 12.gunden önce yapılan idrar testi de çok sağlıklı değil gibi. Sabirsizlanmaya başladım ben yaş
Maşallah darısı bizlere inşallahSelam kizlar, benim bugun transfer sonrasi 16. Gunum. Test sonuclarindan dolayi inanilmaz tedirginim. Ikiye katlanmiyor.
10. Gun : 92
13.gun: 185
15. Gun 320
Yarin tekrar test yaptiricam
Selam, 2’ye katlanmak zorunda değil sanırım, en az %60 kadar artmalı diye biliyorum ama yine de doktorunuza sorun bence, tedirgin olmayınSelam kizlar, benim bugun transfer sonrasi 16. Gunum. Test sonuclarindan dolayi inanilmaz tedirginim. Ikiye katlanmiyor.
10. Gun : 92
13.gun: 185
15. Gun 320
Yarin tekrar test yaptiricam
Yaa hamile olduğunuzu anlıyorum Bi iki msjiniza denk geldim de umarım doğru anladım. Öyleyse tebrikler. Daha önce yazdıklarınızı okumuştum konuşmuştukÖyle de denilebilir hani şu minnak beyaz testler varya anam babam usulü
Bende hiç belirti olmadı yada ben çok dinlemedim kendimi bilmiyorum ama son günlere yaklaştıkça zaman geçmiyorSelam kızlar evet batıyo ara ara biraz da göğüslerim doldu sanki ama bakalım hayırlısı inşallah geçmiyor zaman
Okumadigim turkce ingilizce site kalmadi, evet %60 diyor ama yine de katlansa da bi ohh ceksemSelam, 2’ye katlanmak zorunda değil sanırım, en az %60 kadar artmalı diye biliyorum ama yine de doktorunuza sorun bence, tedirgin olmayınHayırlı olsun
Evet hamileyim çok şükürYaa hamile olduğunuzu anlıyorum Bi iki msjiniza denk geldim de umarım doğru anladım. Öyleyse tebrikler. Daha önce yazdıklarınızı okumuştum konuşmuştuk
Bu sabah tuvalette temizlenirken peçetede kan gördüm benHaziranın ilk haftası nerden baksan 10 kişi vardı transfer olan, neredeler ya? Neredesiniz kuzular haziranın ilk haftası transfer olup da pozitif görenler ses verin ya! Niye yalnız bıraktınız beni.
Çok geçmiş olsun bnce hemen doktorla bir görüşün iğneyi kesip haftada 1 e düşürmesi enteresan bildiğim kadarı ile bu iğne 3aya kadr kullanılıyor tüp bebek hastalarında.Bu sabah tuvalette temizlenirken peçetede kan gördüm benyoğun değildi bi yerim kesilmiş gibi hafif . Gün içinde sancım vardı dün şuan daha bi baskı var sanki. Geçeb hafta kontrolde progestan iğnlere ara verdik sabah akşam vajinal fitil alıp haftada 1 iğne ol Dedi doktorum bugün iğne mi yaptıracam. İçim çok bozuldu inşallah bir yere gitmiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?