2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

İnşallah ikizdir. Benim de 3.gun embriyosu. Çift transfer. Senin kaçıncı günde pozitif çıktı. Yani evde idrar test yapmismiydin. Benim bugün 6.gunum. sanırım erken daha .

Arkadaşlar selam. Benim de 3 kere kan testimde beta değerim arttı, haftaya keseyi göreceğiz inşallah ama sürekli kan tahlili verip emin olmak istiyorum o güne kadar Hem eminim hem tedirginim böyle tuhaf bi duygu. Benim gibi hisseden var mı? Keseyi görüp kalbi duyanların tecrübelerini duymaya ihtiyacım var sanırım

İnşallah ikizdir. Benim de 3.gun embriyosu. Çift transfer. Senin kaçıncı günde pozitif çıktı. Yani evde idrar test yapmismiydin. Benim bugün 6.gunum. sanırım erken daha .
Ben de 3. Gün embriyosu çift transferim. 9. gün kan verdim, pozitifti ama doktorum 12. günde de kan vermemi istedi. Bu sefer değerim yükselmişti ama en az %60 olmalı dedikleri gibi değildi artış. Çok strese girdim, çok ağladım sağlıklı değil diye. Ama doktorum dedi ki 12. günden önce değerler bu oranda yükselmeyebilir, ama 12’den sonra bekleriz %60 artışı. Sonra 14. gün yeniden kan verdim ve tam da dediği oranda artmıştı değerim Ama doktorum bu açıklamayı böyle yapmasaydı aşırı deredede çökerdim. Onun için mümkünse 12. gün öncesinde kan testi vermeyin. Biliyorum çok zor, ben de dayanamadım ama boşuna kendimizi yıpratıyoruz. Naçizane tecrübemi yazmak istedim Bekleyen herkesin sonucu güzel olur inşallah

5 temmuz zaten kan testi günüm. Evde idrarda ne zaman yapsakki. Ara ara adet ağrısı oluyor. Herkeste oluyo galiba. Birde 4.gunde kasığımda sanki biseyler hareket ediyo gibiydi. Akıllı eşimde şimdiden hareket mi ediyo bunlar dedi ve beni güldürdü. Yapacağım idrar testinde pozitif görmek istiyorum o yüzden tutuyorum kendimi. Ama önce kanda cikiyo galiba. Sonuç itibariyle 12.gunden önce yapılan idrar testi de çok sağlıklı değil gibi. Sabirsizlanmaya başladım ben yaş

Evet beklemek gerçekten çok çok zor, ben de sürekli test yapmak istedim ama negatif görseydim bir sonraki teste kadar zaman daha da zor geçerdi :) Kasıklarım benim de regl ağrısı gibi ağrıdı, hala ağrıyor hatta Belirti yaşamayanlar da var ama.

Selam kizlar, benim bugun transfer sonrasi 16. Gunum. Test sonuclarindan dolayi inanilmaz tedirginim. Ikiye katlanmiyor.
10. Gun : 92
13.gun: 185
15. Gun 320

Yarin tekrar test yaptiricam
Selam, 2’ye katlanmak zorunda değil sanırım, en az %60 kadar artmalı diye biliyorum ama yine de doktorunuza sorun bence, tedirgin olmayın Hayırlı olsun

Haziranın ilk haftası nerden baksan 10 kişi vardı transfer olan, neredeler ya? Neredesiniz kuzular haziranın ilk haftası transfer olup da pozitif görenler ses verin ya! Niye yalnız bıraktınız beni.
Bu sabah tuvalette temizlenirken peçetede kan gördüm ben yoğun değildi bi yerim kesilmiş gibi hafif . Gün içinde sancım vardı dün şuan daha bi baskı var sanki. Geçeb hafta kontrolde progestan iğnlere ara verdik sabah akşam vajinal fitil alıp haftada 1 iğne ol Dedi doktorum bugün iğne mi yaptıracam. İçim çok bozuldu inşallah bir yere gitmiyordur

Gunaydin kizlar. Benim transfer 22 Haziran’di, 3. gun embriyosu. Az önce erken gebelik yaptım, maalesef tek cizgi cikti Bugun ilk gunu saymazsak 8, sayarsan 9. gun oluyor. Kan testi gunum 2 Temmuz Pazar. Yanlis olma ihtimali yok gibi geliyor

Çok geçmiş olsun bnce hemen doktorla bir görüşün iğneyi kesip haftada 1 e düşürmesi enteresan bildiğim kadarı ile bu iğne 3aya kadr kullanılıyor tüp bebek hastalarında.
Kötü düşünmeyin lütfen bazı insnalr nöyle ufak kanama vs yaşayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…