Erken bence 12.gün tekrar yap değişebilirGunaydin kizlar. Benim transfer 22 Haziran’di, 3. gun embriyosu. Az önce erken gebelik yaptım, maalesef tek cizgi ciktiBugun ilk gunu saymazsak 8, sayarsan 9. gun oluyor. Kan testi gunum 2 Temmuz Pazar. Yanlis olma ihtimali yok gibi geliyor
Sen naptın test yaptın mı bidahaErken bence 12.gün tekrar yap değişebilir
Nurrr yaptım az önce regl ağrısı gibi ağrım var hafif hafif dün sabah ta vardı normal mi dersinSen naptın test yaptın mı bidaha
Aminnhayırlı olsun. bence sonuçlarınız gayet iyi. artış 2 katı olmak zorunda değil, %6o artması yeterli =) inşallah kucağınıza almak da nasip olur.
Agrılar normal bazen sıddetlı kramplar oluyordu benımde ılk bıkac hafya normalNurrr yaptım az önce regl ağrısı gibi ağrım var hafif hafif dün sabah ta vardı normal mi dersin
O zaman herşey yolunda mıdırAgrılar normal bazen sıddetlı kramplar oluyordu benımde ılk bıkac hafya normal
Günaydın. Bu ağrılar özellikle adet günlerine yakın mı oluyor, yoksa farklı zamanlarda ortaya çıkabiliyor mu?Agrılar normal bazen sıddetlı kramplar oluyordu benımde ılk bıkac hafya normal
Artık kan ver bence baya netleşmiş bende böyleyken kan vermiştim hatta daha silikti ağrılar da çok normalmiş benimde oluyoNurrr yaptım az önce regl ağrısı gibi ağrım var hafif hafif dün sabah ta vardı normal mi dersin
Bende adetime 3 gun kala baslamisti bugun adetimin ikinci gunu olsaydim ama bugun yogun hissettim agriyi.tipki adet oldugumda ayaklarim isinmazdi ayni durumu yasiyorum . Ogleden sonra gidip kan vercemGünaydın. Bu ağrılar özellikle adet günlerine yakın mı oluyor, yoksa farklı zamanlarda ortaya çıkabiliyor mu?
Güzel sonuçlarla gel inşallah canım değerlerin zaten kötü değildi gönlünü ferah tut bence yine yükselicek değerAminn
Bir-iki saate yine test yaptiricam, kalbim agzimda yine.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ağrı herkeste oluyor sanırım, en azından burda çoğu kişi bahsetmiş. Anormal bir durum değil gibi. Benim adetim test günümden sonra mesela, transfer size göre daha erken yapılmış. O yüzden şimdilik adet ağrısına benzer bir Ağrı hissetmedim.Bende adetime 3 gun kala baslamisti bugun adetimin ikinci gunu olsaydim ama bugun yogun hissettim agriyi.tipki adet oldugumda ayaklarim isinmazdi ayni durumu yasiyorum . Ogleden sonra gidip kan vercem
Öok teşekkür ederim.Kalçamda çok apse oluştuğu için ara verdik sabah akşam progestanı vajinal yoldan alıyorum. İğneyi proluton depot Haftada1 dedi. Zaten salı kontrolüm var.Çok geçmiş olsun bnce hemen doktorla bir görüşün iğneyi kesip haftada 1 e düşürmesi enteresan bildiğim kadarı ile bu iğne 3aya kadr kullanılıyor tüp bebek hastalarında.
Kötü düşünmeyin lütfen bazı insnalr nöyle ufak kanama vs yaşayabiliyor
İnşallah canımBenim 2 gündür lekelenmem var korkma içini ferah tutki bebeğinde sana tutunsun bişey olmaz Allah'ın izniyle
Sağol canım. Transferin 24. Günündeyim 20. Günde kese gördük ama hafta hesaplamadık o gün sormakta aklıma gelmedi o heyecanla. Salı kontrolüm var yine. Belli olur bu sefer diye düşünüyorumGeçmiş olsun belki yerleşme kanamasıdır, kaç haftalık oldun? Kalp atışı kese gördün mü?
İnsan paniklio valla ya. İğne mi oldum şimdi hastanede. Ablamda öyle aylarca kanaması olmuştu ama normal olabiliyormuş rahim genişledikçe kese büyüdükçe oluyomuş böyle şeyler. Bakalım inşallah aksi bir durum olmaz Allah ın izniylegeçmiş olsun. olumsuz düşünmeyin hemen. ilk aylarda kanamalar görülebiliyor diye biliyorum. doktorunuzla görüşüp iğne yaptırın bence. bebeğiniz sizinle inşallah, olumlu düşünelim olumlu olsun =)
Pazar günü vericem inşallahArtık kan ver bence baya netleşmiş bende böyleyken kan vermiştim hatta daha silikti ağrılar da çok normalmiş benimde oluyo
Üzülme 12. Günü bekle tekrar yap değişebilirBende ilk günü sayarsak 8. Gündeyim test yaptım tek çizgi
Bende yaptım bugun. İlk günü sayarsak 8.gundeyim. ama tek çizgi çıktı. Ayın 5 ine daha çok. Kısmet artık biraz daha bekliycez. Moralini bozma sen de. Nasibimizde varsa tutunmustur onlar.Bende ilk günü sayarsak 8. Gündeyim test yaptım tek çizgi
Insallah canımGüzel sonuçlarla gel inşallah canım değerlerin zaten kötü değildi gönlünü ferah tut bence yine yükselicek değer
ben gidiyorum kan vermeyePazar günü vericem inşallah
Kiz simdi mi :)ben gidiyorum kan vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?