2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Günaydın. Bu ağrılar özellikle adet günlerine yakın mı oluyor, yoksa farklı zamanlarda ortaya çıkabiliyor mu?
Bende adetime 3 gun kala baslamisti bugun adetimin ikinci gunu olsaydim ama bugun yogun hissettim agriyi.tipki adet oldugumda ayaklarim isinmazdi ayni durumu yasiyorum . Ogleden sonra gidip kan vercem

Bende adetime 3 gun kala baslamisti bugun adetimin ikinci gunu olsaydim ama bugun yogun hissettim agriyi.tipki adet oldugumda ayaklarim isinmazdi ayni durumu yasiyorum . Ogleden sonra gidip kan vercem
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ağrı herkeste oluyor sanırım, en azından burda çoğu kişi bahsetmiş. Anormal bir durum değil gibi. Benim adetim test günümden sonra mesela, transfer size göre daha erken yapılmış. O yüzden şimdilik adet ağrısına benzer bir Ağrı hissetmedim.

Öok teşekkür ederim.Kalçamda çok apse oluştuğu için ara verdik sabah akşam progestanı vajinal yoldan alıyorum. İğneyi proluton depot Haftada1 dedi. Zaten salı kontrolüm var.
Benim 2 gündür lekelenmem var korkma içini ferah tutki bebeğinde sana tutunsun bişey olmaz Allah'ın izniyle
İnşallah canım
Geçmiş olsun belki yerleşme kanamasıdır, kaç haftalık oldun? Kalp atışı kese gördün mü?
Sağol canım. Transferin 24. Günündeyim 20. Günde kese gördük ama hafta hesaplamadık o gün sormakta aklıma gelmedi o heyecanla. Salı kontrolüm var yine. Belli olur bu sefer diye düşünüyorum
İnsan paniklio valla ya. İğne mi oldum şimdi hastanede. Ablamda öyle aylarca kanaması olmuştu ama normal olabiliyormuş rahim genişledikçe kese büyüdükçe oluyomuş böyle şeyler. Bakalım inşallah aksi bir durum olmaz Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…