Öncelikle çok teşekkür ederim Tabikide yazayım şöyle ki 4.gün embriyosu 5aa kalite idi bebiş. Bugün transfer günü hariç 9.gün attığım idrar testleri üstteki 6.gün sondaki en net olan bu sabah 6.günden beri her sabah yaptımHayırlı uğurlu olsn cok sevindm sabahki attğn idrarları bu gün mü yaptn ve senin kaçıncı gün embriyosu idi hu gün kaçıncı günün yazarsan cok sevinirim
Sağol canım benim darısı başınıza rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallahay çok sevindim. gözünüz aydın. darısı başımıza. allah kucağınıza almayı da nasip etsin. sağlıkla, anne babalı büyüsün şimdiden =)
Hadi bekliyoruz güzel sonuçla gel inşallahBurasi iyi ki var iyi ki sizler varsiniz o kaygim gittiesimi bekliyorum bende kan vercem bakalim umarim iyi bir deger cikar
Bu kadar hizlimi cikiyor . Cok tebrik ederim kuzum saglikla kucagina alcagin gunleride gorelim insallahAyyy sonuca bakın
Coook sevindim bnmle ayjı tarih 21 haziran transfer benim 3aa kalite idi az önce idrar yaptm bnde ve öğlen idrar ile sbah felan değil direk poztiifi gördüm ama kana gitmedim henüzÖncelikle çok teşekkür ederim Tabikide yazayım şöyle ki 4.gün embriyosu 5aa kalite idi bebiş. Bugün transfer günü hariç 9.gün attığım idrar testleri üstteki 6.gün sondaki en net olan bu sabah 6.günden beri her sabah yaptım
Amin canım benim darısı başına dua ediyorum senin içindeBu kadar hizlimi cikiyor . Cok tebrik ederim kuzum saglikla kucagina alcagin gunleride gorelim insallah
amin =) ben de 2. reglimi olmadım hala pazartesi muayeneye gidicem. transfer hazırlıklarına başlarız diye umuyorum artık =) inşallah pozitif haberlerimi vermek de nasip olur.Sağol canım benim darısı başınıza rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
Kana geç gidicem pazar felanCoook sevindim bnmle ayjı tarih 21 haziran transfer benim 3aa kalite idi az önce idrar yaptm bnde ve öğlen idrar ile sbah felan değil direk poztiifi gördüm ama kana gitmedim henüz
Yaaa aynı gün mü transferimiz ne güzelCoook sevindim bnmle ayjı tarih 21 haziran transfer benim 3aa kalite idi az önce idrar yaptm bnde ve öğlen idrar ile sbah felan değil direk poztiifi gördüm ama kana gitmedim henüz
İnşallah canım onunda mutluluğunu yaşarız hep birlikte buradaamin =) ben de 2. reglimi olmadım hala pazartesi muayeneye gidicem. transfer hazırlıklarına başlarız diye umuyorum artık =) inşallah pozitif haberlerimi vermek de nasip olur.
Bende öyle yapacaktım bi anda gittim vallaKana geç gidicem pazar felan
Rabbim sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin en önemlisi o hayrlı uğurlu olsnBende öyle yapacaktım bi anda gittim vallapazartesi tekrar veririm şimdi
Hemen bırakma kendni sakın 12.günü bekle çıkacak ozaman inşaAllahBende ilk günü sayarsak 8. Gündeyim test yaptım tek çizgi
Yaptım . Tek çizgi çıktı.Yaptın mı testi , Ben cesaret edemedim
Hadi bakalım hayırlı sonuçlarla inşaAllahYoldayım
İnsallah kuzumAmin canım benim darısı başına dua ediyorum senin içindevalla hızlı çıktı özelde yaptırdım
Tebrikler hayırlı olsunAyyy sonuca bakın
Çok teşekkür ederimRabbim sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin en önemlisi o hayrlı uğurlu olsn
Çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?