2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Ben bugün tam 6+0 oldum pazartesi Salı kalp için gideceğim, inşallah üçünün de sağlıkla kalbini duymak nasip olur. Üçüzler ama korkuyorum rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah

Ben bugün tam 6+0 oldum pazartesi Salı kalp için gideceğim, inşallah üçünün de sağlıkla kalbini duymak nasip olur. Üçüzler ama korkuyorum rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah
3 tane embriyo mu transfer edildi yoksa bölündü mü sizin

. 3 tane embriyo mu transfer edildi yoksa bölündü mü sizin
Üç tane transfer edildi, doktorum en az biri tutunsun diye yapmıştı ama Allah’ın takdiri üçü de tutundu. Dua ediyorum rabbim üçüne de alacak nefes can sağlığı hayırlı ömür versin.

Üç tane transfer edildi, doktorum en az biri tutunsun diye yapmıştı ama Allah’ın takdiri üçü de tutundu. Dua ediyorum rabbim üçüne de alacak nefes can sağlığı hayırlı ömür versin.
Ay ne güzel ya bi tane yavrum olsun derken 3 tane olması hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın 3üzleri

Kızlat haberler yine harika değil
13. Gün 185
15. Gün 320
17. Gün 563

Yine ikiye katlamadı
Herkeste aynı artmaz beta seninki iki katı değil evet ama çok düşük de değil 2 katına yakın o yüzden sorun olmayabilir doktorun ne diyo peki bu duruma

3 sene hep negatif görmek çok yordu, en azından ne kadar geç o kadar iyi gibi geliyor
Merakta ediyorum , 4 ünde test günüm öncesinde ne zaman yapayım dersiniz ?
o hayal kırıklığını o kadar iyi biliyorum ki =( bizim de 3 yıl oldu neredeyse. inşallah bu kez pozitifi görücez ama =) bence 2sinde yapabilirsiniz.

Kızlat haberler yine harika değil
13. Gün 185
15. Gün 320
17. Gün 563

Yine ikiye katlamadı
canım kendi kendini boşa üzüyorsun. hem sana hem bebeğine zarar. 2 katı diye bir şart yok. %60 artması lazım ve senin de gayet güzel artmış maşallah. bence artık hamileliğinin tadını çıkarmaya başla =)

Ben daha yolun başındayım desenize.. yorucu bı yol ama olsun bı kaç kere daha denemeye değer...
Bekleyeceğiz, benimde ilacım bitiyordu, temin et kullanmaya devam edeceğiz dedi.
Duphaston içiyorum günde 3 tane , başka da birsey kullanmıyorum
Hiç belirti sayabilecegin değişiklik var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…