- 8 Ağustos 2022
- 557
- 892
- 33
- 32
Bravo vallaBen görüyorum varrr7.gününüz diye anımsıyorum ama doğru mu eğer öyleyse erken şuan kaset testten ziyade erken gebelikte daha iyi çıkarr yinede sabredip 10.gün kan ver erken verip artış stresi yaşama canım
Bebeğin seninleeeee
Fotoğrafta çok az gözüküyor neden anlamadımEvettttt var bnde gördümhayırlı uğurlu olsn
Amin hepimizin nasip olsun , sağlıklı, Hayırlı bir evlat kucağımızda olsunTebrikler kuzum cizgin var .saglikla kucagina almak nasip olsun
O zaman şimdiii tuttu mu tuttmadı mııı düşünmeyi stresi bırakıp sonuç için son birkaç günü mutlu olacağın şeyler yaparak keyifle geçiriyorsun insllah güzel bir betayla sağlıkla devam edecek sürecinnBravo vallaevet, elimde bir tek bu vardı.. o yüzden denemek istedim . Şimdi stres yaşamamak için 4 ünde kan vereceğim
Fotoğrafta çok az gözüküyor neden anlamadım
Amin hepimizin nasip olsun , sağlıklı, Hayırlı bir evlat kucağımızda olsun
Tebrikler gayet görünüyorrKızlar günaydın, Ben 2 sini bekleyemeden bir cesaret yaptım, hafif bir gölge var fotoğraflamaya çalıştım ama bu kadar oldu , görebilen var mı ???
İnşallah, inşallah öyle olur , güzelliklerle devam ederO zaman şimdiii tuttu mu tuttmadı mııı düşünmeyi stresi bırakıp sonuç için son birkaç günü mutlu olacağın şeyler yaparak keyifle geçiriyorsun insllah güzel bir betayla sağlıkla devam edecek sürecinn
Bende sürekli kan veriyordum :) artışı görmeyi merak edyor insan. Ama o merak hiç bitmeyecekArkadaşlar selam. Benim de 3 kere kan testimde beta değerim arttı, haftaya keseyi göreceğiz inşallah ama sürekli kan tahlili verip emin olmak istiyorum o güne kadarHem eminim hem tedirginim böyle tuhaf bi duygu. Benim gibi hisseden var mı? Keseyi görüp kalbi duyanların tecrübelerini duymaya ihtiyacım var sanırım
Benimde tam katlanmıyordu 3 kere kan verdim doktor artışı yeterli bulmuştu. Ve öyle de oldu. Sağlıkla aldım oğlumu kucağımaOkumadigim turkce ingilizce site kalmadi, evet %60 diyor ama yine de katlansa da bi ohh ceksem
Evet görünüyor. Kaset testte böyle görünüyorsa erken gebelik testinde daha net görünecektir. Ben de 7.gun sabah kaset test yapmıştın, ertesi gün erken gebelik testi yaptım daha beligindi. Fikir versin diye paylaşıyorum. Sağlıkla bebeginize kavuşun inşallahKızlar günaydın, Ben 2 sini bekleyemeden bir cesaret yaptım, hafif bir gölge var fotoğraflamaya çalıştım ama bu kadar oldu , görebilen var mı ???
Ne kadar güzel oldu bunu paylaşman, içim pamuk oldu teşekkür ederimEvet görünüyor. Kaset testte böyle görünüyorsa erken gebelik testinde daha net görünecektir. Ben de 7.gun sabah kaset test yapmıştın, ertesi gün erken gebelik testi yaptım daha beligindi. Fikir versin diye paylaşıyorum. Sağlıkla bebeginize kavuşun inşallah
İçimden bir ses seninki kesin tutmuştur diye geçti ama umutlanma ne olur ne olmaz diye söyleyemedim. Belirtilerimiz aynıydı. Hayırlı olsun tatlımKızlar günaydın, Ben 2 sini bekleyemeden bir cesaret yaptım, hafif bir gölge var fotoğraflamaya çalıştım ama bu kadar oldu , görebilen var mı ???
Görünüyor canım hayırlı olsun şimdidenKızlar günaydın, Ben 2 sini bekleyemeden bir cesaret yaptım, hafif bir gölge var fotoğraflamaya çalıştım ama bu kadar oldu , görebilen var mı ???
Hayırlı oldun canım. İnşallah kan testinde de pozitifi gorursun.Kızlar günaydın, Ben 2 sini bekleyemeden bir cesaret yaptım, hafif bir gölge var fotoğraflamaya çalıştım ama bu kadar oldu , görebilen var mı ???
Beta kaç çıkmıştı kuzum, hemen kan vermişmiydin ??Evet görünüyor. Kaset testte böyle görünüyorsa erken gebelik testinde daha net görünecektir. Ben de 7.gun sabah kaset test yapmıştın, ertesi gün erken gebelik testi yaptım daha beligindi. Fikir versin diye paylaşıyorum. Sağlıkla bebeginize kavuşun inşallah
İnşallah cancağızım, inşallah güzel haberler ile şenlenir buralarHayırlı oldun canım. İnşallah kan testinde de pozitifi gorursun.
Çok teşekkür ederimGörünüyor canım hayırlı olsun şimdiden
Yaaaaİçimden bir ses seninki kesin tutmuştur diye geçti ama umutlanma ne olur ne olmaz diye söyleyemedim. Belirtilerimiz aynıydı. Hayırlı olsun tatlım
Görünüyor maşallahKızlar günaydın, Ben 2 sini bekleyemeden bir cesaret yaptım, hafif bir gölge var fotoğraflamaya çalıştım ama bu kadar oldu , görebilen var mı ???
kan vermedim henüz, 3 temmuzda yaptırın dedi doktor, bekliyorumBeta kaç çıkmıştı kuzum, hemen kan vermişmiydin ??
Hayırlı olsun canım gözüküyor kaset testte böyle çıkması çok normal inşallah beta sonucun da çok güzel çıkacakKızlar günaydın, Ben 2 sini bekleyemeden bir cesaret yaptım, hafif bir gölge var fotoğraflamaya çalıştım ama bu kadar oldu , görebilen var mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?