2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Bravo valla evet, elimde bir tek bu vardı.. o yüzden denemek istedim . Şimdi stres yaşamamak için 4 ünde kan vereceğim
Evettttt var bnde gördüm hayırlı uğurlu olsn
Fotoğrafta çok az gözüküyor neden anlamadım
Tebrikler kuzum cizgin var .saglikla kucagina almak nasip olsun
Amin hepimizin nasip olsun , sağlıklı, Hayırlı bir evlat kucağımızda olsun

O zaman şimdiii tuttu mu tuttmadı mııı düşünmeyi stresi bırakıp sonuç için son birkaç günü mutlu olacağın şeyler yaparak keyifle geçiriyorsun insllah güzel bir betayla sağlıkla devam edecek sürecinn

İnşallah, inşallah öyle olur , güzelliklerle devam eder

Bende sürekli kan veriyordum :) artışı görmeyi merak edyor insan. Ama o merak hiç bitmeyecek keseyi görüyorsun bu sefer kalp atışı olacak mı nasıl olacak o heyecan başlıyor. O heyecanı da yaşıyosun cinsiyet sonra detaylı ultrason yani doğurana kadar sende dokuz doğurmuş oluyosn kucağına aldığın zaman rahata ereceksin

Kızlar günaydın, Ben 2 sini bekleyemeden bir cesaret yaptım, hafif bir gölge var fotoğraflamaya çalıştım ama bu kadar oldu , görebilen var mı ???
Evet görünüyor. Kaset testte böyle görünüyorsa erken gebelik testinde daha net görünecektir. Ben de 7.gun sabah kaset test yapmıştın, ertesi gün erken gebelik testi yaptım daha beligindi. Fikir versin diye paylaşıyorum. Sağlıkla bebeginize kavuşun inşallah

Eklentiler

• 20230701_062450.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 51
Ne kadar güzel oldu bunu paylaşman, içim pamuk oldu teşekkür ederim

Kızlar günaydın, Ben 2 sini bekleyemeden bir cesaret yaptım, hafif bir gölge var fotoğraflamaya çalıştım ama bu kadar oldu , görebilen var mı ???
İçimden bir ses seninki kesin tutmuştur diye geçti ama umutlanma ne olur ne olmaz diye söyleyemedim. Belirtilerimiz aynıydı. Hayırlı olsun tatlım

Beta kaç çıkmıştı kuzum, hemen kan vermişmiydin ??

Hayırlı olsun canım gözüküyor kaset testte böyle çıkması çok normal inşallah beta sonucun da çok güzel çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…