Hayırlı sonuçlar olsun inşallahShekerMawisH selam sen kan verdin mi ben verdim eve geldm bekliyorum medikal de verdm evden bakıcam sonucma
Cok teşekr ederim size de diğer herkese de sonucum güzel çıktı kanama dün aksam kesilmişti zaten doktorla görüştüm Her şey yolunda pazartesi testi tekrar edicem sonra artk ne zman kontrole çağırır bilemem prolutex iğneyi günde 3 e cıkarttk duphasyon günde 6 yaHayırlı sonuçlar olsun inşallah
Benim de 7-9 gün arası lekelenme oldu. Yerleşme kanaması oluyormuş hiç üzülmeyinMerhaba hanımlar
23 Haziran çift embriyo transferi yapıldı
Bugün transfer gününü saymadan 8. Günüm oluyor
Bu gece kahverengi hafif lekelenmeler olmuş. Silince peçeteye gelen herhangi bir leke yok. Normal bir durumdur değil mi
Yaa di mi?Bende sürekli kan veriyordum :) artışı görmeyi merak edyor insan. Ama o merak hiç bitmeyecekkeseyi görüyorsun bu sefer kalp atışı olacak mı nasıl olacak o heyecan başlıyor. O heyecanı da yaşıyosun cinsiyet sonra detaylı ultrason yani doğurana kadar sende dokuz doğurmuş oluyosn kucağına aldığın zaman rahata ereceksin
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım gözüküyor kaset testte böyle çıkması çok normal inşallah beta sonucun da çok güzel çıkacak
Tebrikler canımm bebiş burdayım diyorKızlar günaydın, Ben 2 sini bekleyemeden bir cesaret yaptım, hafif bir gölge var fotoğraflamaya çalıştım ama bu kadar oldu , görebilen var mı ???
İnşallah inşallah hep benle olurTebrikler canımm bebiş burdayım diyorsağlıkla ilerlesin inşallah
Peş peşeyiz benimde 4 ünde inşallahkan vermedim henüz, 3 temmuzda yaptırın dedi doktor, bekliyorumsonucu alınca paylaşırım, dua edin
Stres yapma olur mu 5 ine kadar var daha vakitKizlar bende bu sabah yine yaptım. Maalesef tek çizgi. Ümidimi yitiriyorum yavaş yavaş..
Yapmıyorum da olmadı gibi hissediyorum. Ama kasığımda ki hareketlilik devam ediyor..sürekli segirme halinde..anlam veremiyorum bunaStres yapma olur mu 5 ine kadar var daha vakit
Belki kendine yer açmak için çabalıyor, dinlen ve pozitif düşün, lütfenYapmıyorum da olmadı gibi hissediyorum. Ama kasığımda ki hareketlilik devam ediyor..sürekli segirme halinde..anlam veremiyorum buna
Merhaba normal bende de yok bugün 10.günüm dün beta 260 ile hamile olduğumu öğrendimMerhaba hanımlar
23 Haziran çift embriyo transferi yapıldı
Bugün transfer gününü saymadan 8. Günüm oluyor
Bu gece kahverengi hafif lekelenmeler olmuş. Silince peçeteye gelen herhangi bir leke yok. Normal bir durumdur değil mi
Evet canım var inşallah sağlıkla ilerlerKızlar günaydın, Ben 2 sini bekleyemeden bir cesaret yaptım, hafif bir gölge var fotoğraflamaya çalıştım ama bu kadar oldu , görebilen var mı ???
Bende şimdi kan verdm eve geldim yattım hemen bende evden bakıcam sonuca güzel haberlerle inşaAllahShekerMawisH selam sen kan verdin mi ben verdim eve geldm bekliyorum medikal de verdm evden bakıcam sonucma
Hadi güzel haber ver sende benim az önce cıktı iyi çktı pazartesi yine vericem doktorum öyle ddi bu gün 10ç günüm bnm dha sende güzel haber i ver bekliyorum dua ediyorumBende şimdi kan verdm eve geldim yattım hemen bende evden bakıcam sonuca güzel haberlerle inşaAllah
Belkide tutunmaya çalışıyor canım umudunu yitirme güzel düşün ve bekleYapmıyorum da olmadı gibi hissediyorum. Ama kasığımda ki hareketlilik devam ediyor..sürekli segirme halinde..anlam veremiyorum buna
Evet bence yarın tekrar yap testini çünkü üçüncü günüm diyorsun dokuzuncu günümüz de yarın oluyor normal olarakYapmıyorum da olmadı gibi hissediyorum. Ama kasığımda ki hareketlilik devam ediyor..sürekli segirme halinde..anlam veremiyorum buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?