- 2 Ocak 2018
- 200
- 365
- 103
- 35
İnşaAllah cnm çok sağol öğlen gibi çıkacak sonuç hayırlısıylaHadi güzel haber ver sende benim az önce cıktı iyi çktı pazartesi yine vericem doktorum öyle ddi bu gün 10ç günüm bnm dha sende güzel haber i ver bekliyorum dua ediyorum
Senin adına çok sewindimHadi güzel haber ver sende benim az önce cıktı iyi çktı pazartesi yine vericem doktorum öyle ddi bu gün 10ç günüm bnm dha sende güzel haber i ver bekliyorum dua ediyorum
Mecbur bekliyoruz ama en hayırlısı en güzel olsun inşallahBeklemekte çok zor yaa
Kızlar bacaklara kramp girmesi nedendir bu da bir işaret midir acabaişaret araya araya filozof olduk
İnşallah cnmYaaaaçok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla ilerleyip kucağımıza da alırız
994 çıktı benimYarın o zaman sen 12.gün değerini ben 14.gün değerimi söyleyelimmmmDoktorum transferin 22-23.günü gel dedi 10 temmuzda kese için gideceğim canım benmn
1407 çıktı benimde çok şükür ikiye katlamış994 çıktı benimsen naptınn?
Fitildendir muhtemelen canım endişelenme bu kadar, aksi bir durum olsa doktorun söylerdi zaten çok fazla ilaç iğne fitil vs kullanıyoruz doğal böyle şeyler rahat ol :)Kızlar 2 gün sonra transfer olacağım Protestan, pruloton, dekort, estrofem, coraspirin, oksapar, prograf, duphaston, folikasit vs ilaçlar kullanıyorum bu sabah şeffaf kokusuz sümüksü tapuda akıntım geldi Protestan fitil attıktan 1 saat sonra geldi bir sorun olur mu rahim kalınlığım 1 hafta önce 8.1 mm di doktorum gayet iyi demişti yumurtlama akıntısı mıdır? Yumurtlama akıntısı transfere engel midir? Bilgisi olan varsa yardım lütfen
Canım artık kan vermene gerek yok 1400ü görmüşsün neden verceksin? Kese gününü bekle1407 çıktı benimde çok şükür ikiye katlamışHepsi farklı hastanelerde benim yaa o yüzden 16.gün pazartesi tekrar vericem hobi oldu artık bende Son hastanemle aynı hastanede vericem artık Çok güzel artmış senin ikiz ihtimali yüksek duruyorr
Yaaa ne bileyim son bir defa dahaa gideyim baktırayım diye düşündüm böyle hiçbir şey hissetmeyince hala inanamıyorum kanda görünce ohh tamam diyorum gerçekmişşCanım artık kan vermene gerek yok 1400ü görmüşsün neden verceksin? Kese gününü bekleBen 9.ve 13.günlerde kan verdim 2200 gördüm bidaha vermedim kese görmeye gitcem haftaya
Masalllah994 çıktı benimsen naptınn?
Benimde aynı olmuştu, doktorum normal olduğunu söyledi, hatta çatladı sandım ama her şey yolundaydı, telaslanma arkadaşımKızlar 2 gün sonra transfer olacağım Protestan, pruloton, dekort, estrofem, coraspirin, oksapar, prograf, duphaston, folikasit vs ilaçlar kullanıyorum bu sabah şeffaf kokusuz sümüksü tapuda akıntım geldi Protestan fitil attıktan 1 saat sonra geldi bir sorun olur mu rahim kalınlığım 1 hafta önce 8.1 mm di doktorum gayet iyi demişti yumurtlama akıntısı mıdır? Yumurtlama akıntısı transfere engel midir? Bilgisi olan varsa yardım lütfen
Maşallah maşallahKızlar
11.gün 81.64
13.gün 278.5
Şükürler olsun şimdi kese için beklemedeyim inşaAllah sorunsuz bi şekilde devam eder
Kaçıncı gününüz acaba bende 2 gün önce yaptım test tek çizgi çıktı. Moralim bozuldu pazartesi kan testi vercem ama tedirginim ya endişelenmeli miyim bilmiyorum keşke yapmasaydım dedim.Kizlar bende bu sabah yine yaptım. Maalesef tek çizgi. Ümidimi yitiriyorum yavaş yavaş..
Ay çok şükür senin de gözün aydınnnnnn ya ben de baya artmış diye öyle geliyo bilmiyorum ki aama doktor pazartesi keseyi bile görebiliriz değer böyle giderse dedi bi bakıcaz1407 çıktı benimde çok şükür ikiye katlamışHepsi farklı hastanelerde benim yaa o yüzden 16.gün pazartesi tekrar vericem hobi oldu artık bende Son hastanemle aynı hastanede vericem artık Çok güzel artmış senin ikiz ihtimali yüksek duruyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?