Simdi gordum tatlim gayet belirginHayır idrar canım kan günüm 5 temmuz
Şükürler olsunSimdi gordum tatlim gayet belirgin
Gayet görünüyor canım tebriklerrr
Çook şükür
İnşallah canım inşallah tüm isyenler sağlıkla kavuşsun inşallahGayet görünüyor canım tebriklerrrKanda da güzel bir sonuç görürsün ve sağlıkla kavuşursunn insallah
İnşallah sağlıkla devam eder, sağlıkla kucağına alırsın kuzumBen bugünlerş gördüğüme hala inanamıyorum
2019 dan beri denmelerim
Hep tek hep tek
Şuan uçuyorum allahım inşallah en güzelini en hayırlısını nasip etsin hepşmize
Kanda da güzel çıksın inşallah
İnsan inanamıyor değil miiiiİnşallah canım inşallah tüm isyenler sağlıkla kavuşsun inşallah
Aminnnn canım inşallahİnşallah sağlıkla devam eder, sağlıkla kucağına alırsın kuzum
Asla asla inanamıyorum yıllardır bugünü bekliyorumİnsan inanamıyor değil miiii
Güzel sonuçlarının devamını diliyorum canım benimAsla asla inanamıyorum yıllardır bugünü bekliyorum
Tebrikler, sağlıkla devam etsin inşallah. Ne güzel
Çook şükür
Hayırlı olsuuuuuun
Çook şükür
Yarın test günüm amin Herşeyin hayırlısı benim 1 oğlum var Rabbim isteyen herkese versin.Kardeş cok istiyor olmazsa en çok o üzülecek.Cok ağlıyor ne zaman gelicek diye.Hiç korkma Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. Sonraki testin ne zaman Allah'ım gönlüne göre versin inşallah
Allah razı olsun canımGüzel sonuçlarının devamını diliyorum canım benim
Saol canım benimHayırlı olsuuuuuun
Hayırlı olsun MaşallahHepinize teşekkür ederim
İnşallah en hayırlı ve en sağlıklı olan nasip olsun hepimize
Gerçekten 3. Gün geç görünüyor testte üzülmeyin sakınHayırlı olsun Maşallah.Benim transferim sizden bi gün sonra bugün kaset test yaptım tek çizgi çıktı. Erken gebelik testinde bile silik duruyor demekki 3.gün embriyoları gerçekten geç çıkıyormuş yada ben mi kendimi avutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?