Onlar dert değil ben cinsiyet öğrensem doğuma kadar isme karar veririm inşallahDimibenim annem başladı benden önce sağolsun işte
Valla benimde hiç aklımda isim yokOnlar dert değil ben cinsiyet öğrensem doğuma kadar isme karar veririm inşallah
Kızlar bacaklara kramp girmesi nedendir bu da bir işaret midir acabaişaret araya araya filozof olduk
Zor işValla benimde hiç aklımda isim yok
Ay ben deeeeBen günler geçsin cinsiyet belli olsun alışveriş çılgınlığına başlamak istiyorum şimdiden
Onlar dert değil ben cinsiyet öğrensem doğuma kadar isme karar veririm inşallah
Benim kız da erkek de isimler hazır belli olması kaldı geriye ona da daha çoookValla benimde hiç aklımda isim yok
Söylesene kız merak ettim benim aklımda da bişey yokAy ben deeee
Benim kız da erkek de isimler hazır belli olması kaldı geriye ona da daha çoook
Bilgi alışverişi iyidir hayatım belki bizde beğenirizSöylesene kız merak ettim benim aklımda da bişey yok
Söylesene kız merak ettim benim aklımda da bişey yok
Durun bi belli olsun da cinsiyeti alnıma yazıp gezerim zatenBilgi alışverişi iyidir hayatım belki bizde beğeniriz
Ah inşallahCanım benimm çok pozitif bir enerjin var inşallah her şey enerjin gibi geçer senin için, inanıyorum bebişinin geleceğinebilgilendir beni mutlaka
İnşallah öyledir kimyasal diye korkuyorumAnladım, inşallah geç tutunmadır ve sağlıkla gelir bebeğin
İyi tamam bekliyoruzDurun bi belli olsun da cinsiyeti alnıma yazıp gezerim zaten
Bende de oyle kuzum doktora sordum normalmis surekli fitil koydugumuzdanKızlar progestan fitil kullanıyorum bir buçuk ay oldu nerdeyse eskiden fitil rahatça giderdi şimdi ise sanki içimde şişlik var . Sizde de böyle mi?
Hiç korkma Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. Sonraki testin ne zaman Allah'ım gönlüne göre versin inşallahİnşallah öyledir kimyasal diye korkuyorum
Kızlar yaptım bende testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?