2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Herkese merhaba,
27 Haziran dondurulmuş 2 tane 3. Gün embriyosu transferi oldum bugün 5. Gündeyiz. Erken gebelik testini ne zaman yaptınız acaba sevgiler
Merhaba üzülmeyecekseniz her sbh yapmaya başlayın burada bazı arkdsşlr cok erken yapa yapa öğrendi ama motivasyon düşüklüğü yaşayacaksınız bence hiç yapmayın 10. Gün felan yapın derim ben korka korka 5. Gün embriyosu olmasına rağmen 9. Gün yaptm hamdolsn güzel haber aldm sizler de güzel haber alırısnız İnş dualarımız sizinle

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bu ikinci transferim ilki 5. Gün embriyosundu bende 6. Gündem yapmaya başlamıştım. O daha erken sonuç verdiği için . 3. Gün geç çıkıyor dedikleri için sormak istedim. Sizin adınıza çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin Allahım

Rica ederim ne demk evet 3. Gün embriyosu biraz geç görünüyor diyor burada da cok kişide okuduk o halde siz yine 9. Günden sonra yapın.
Herkes umarım emeğinin karşılığını alır. Sizden de güzel haberler duymak dileği ile..

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Sevgiler

Merhaba
Ben 22 haziranda transfer yaptirdim 5. Gun embriyosu iyi kalite idi.
Ilk 1- 2 gun biraz kasik agrim oldu ama onun dışında lekelenme ya da agri hic olmadi.
Dunden beri regl olacakmışım gibi yogun bir agrim var, test tarihim 4 temmuz.
Bu tarz agri yasayip pozitif gören var mi acaba?? Yardimci olabilir misiniz?
İkinci denemem bu ilki kimyasal gebelikti onda sanirim 3 ya da 4. Gun kahverengi lekelenmem olmustu yine cok yogun regl agrim olmustu sonlara doğru yine aynısı olacak diye çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…