İnşallah inşallahHayırlı olsun canım Sağlıkla ilerlesin inşaAllah❤
Allah bağışlasın evladını, yarın hayırlı haberini bekliyorum inşallahYarın test günüm amin Herşeyin hayırlısı benim 1 oğlum var Rabbim isteyen herkese versin.Kardeş cok istiyor olmazsa en çok o üzülecek.Cok ağlıyor ne zaman gelicek diye.
Hayırlı olsun güzel artışlar olsun inşallahbugünn kan verdimm ben de3.gün embriyosu 11.gün 192 çıktı sonucum iyidir değil mii
Gayet iyi sağlıkla ilerlesin inşaAllahbugünn kan verdimm ben de3.gün embriyosu 11.gün 192 çıktı sonucum iyidir değil mii
Çok iyi maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahbugünn kan verdimm ben de3.gün embriyosu 11.gün 192 çıktı sonucum iyidir değil mii
Merhaba üzülmeyecekseniz her sbh yapmaya başlayın burada bazı arkdsşlr cok erken yapa yapa öğrendi ama motivasyon düşüklüğü yaşayacaksınız bence hiç yapmayın 10. Gün felan yapın derim ben korka korka 5. Gün embriyosu olmasına rağmen 9. Gün yaptm hamdolsn güzel haber aldm sizler de güzel haber alırısnız İnş dualarımız sizinleHerkese merhaba,
27 Haziran dondurulmuş 2 tane 3. Gün embriyosu transferi oldum bugün 5. Gündeyiz. Erken gebelik testini ne zaman yaptınız acaba sevgiler
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bu ikinci transferim ilki 5. Gün embriyosundu bende 6. Gündem yapmaya başlamıştım. O daha erken sonuç verdiği için . 3. Gün geç çıkıyor dedikleri için sormak istedim. Sizin adınıza çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin AllahımMerhaba üzülmeyecekseniz her sbh yapmaya başlayın burada bazı arkdsşlr cok erken yapa yapa öğrendi ama motivasyon düşüklüğü yaşayacaksınız bence hiç yapmayın 10. Gün felan yapın derim ben korka korka 5. Gün embriyosu olmasına rağmen 9. Gün yaptm hamdolsn güzel haber aldm sizler de güzel haber alırısnız İnş dualarımız sizinle
Rica ederim ne demk evet 3. Gün embriyosu biraz geç görünüyor diyor burada da cok kişide okuduk o halde siz yine 9. Günden sonra yapın.Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bu ikinci transferim ilki 5. Gün embriyosundu bende 6. Gündem yapmaya başlamıştım. O daha erken sonuç verdiği için . 3. Gün geç çıkıyor dedikleri için sormak istedim. Sizin adınıza çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin Allahım
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Rica ederim ne demk evet 3. Gün embriyosu biraz geç görünüyor diyor burada da cok kişide okuduk o halde siz yine 9. Günden sonra yapın.
Herkes umarım emeğinin karşılığını alır. Sizden de güzel haberler duymak dileği ile..
Darısı kan testine inşallah. Çok sevindim. Sağlıcakla devam etsin inşallah
Çook şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?