Suan kac kiloyum bilmiyorum :)takip icin aslinda tartilmak lazim her ay 1- 1.5 kilo normal karsilaniyormus diye okudum
Daha neler öğreneceğiz kendimi çok cahil hissediyorum gebelik ve bebek büyütme konusunda bilgiye açım hep bi Araştırma moduna girdim instagram keşfeti gör kreş gibiSuan kac kiloyum bilmiyorum :)takip icin aslinda tartilmak lazim her ay 1- 1.5 kilo normal karsilaniyormus diye okudum
Avakodoyu iyi yiyebiliyorsunux. Ben yiyemiyorum. Anca çiğ badem süt ayran falan. Hergun yumurta da bıktırdı .... CAnim sütlaç cekiyo..Valla gündüz o kadar sevmediğim tatsız şeyler yiyorum ki avakado çiğ badem falan o yüzden arada bir tatlı yemezsem bana daral gelir
İnşallah. Yarın sabah tekrar yaparım. Herhalde biraz daha belli olur. Göreceğiz artık.Sen bi kanda ver benceallahım inşallah bende görürüm çift çizgiyi
Güzel güzel büyüsün inşallah bebeiş
Çekiyorsa ye gitsin bugünlere zor geldik zaten hepimiz tadını çıkaralımAvakodoyu iyi yiyebiliyorsunux. Ben yiyemiyorum. Anca çiğ badem süt ayran falan. Hergun yumurta da bıktırdı .... CAnim sütlaç cekiyo..
Çekiyorsa ye gitsin bugünlere zor geldik zaten hepimiz tadını çıkaralım
Oh be en sevdiğim arkadaş tipiÇekiyorsa ye gitsin bugünlere zor geldik zaten hepimiz tadını çıkaralım
Ewet bencedeÇekiyorsa ye gitsin bugünlere zor geldik zaten hepimiz tadını çıkaralım
Umarım her şey yolundadır çok teşekkürlerBenimde aynı olmuştu, doktorum normal olduğunu söyledi, hatta çatladı sandım ama her şey yolundaydı, telaslanma arkadaşım
Yolundadır, gönlün rahat olsunUmarım her şey yolundadır çok teşekkürler
Anneme sütlaç siparişimi verdim bileOh be en sevdiğim arkadaş tipi
Anneler candırO avakado kayisi kurusu ceviz labak cekirdegi derken midem doluyor sanki yemek istegim olmuyor ama annem yinede dayatiyor o faydali bu faydali diye :)
İyi ki varlar nazimizi cekiyorlar .En iyisini yapmaya calisiyorlar.Anneler candır
Emın olmak ıcın sabah ıdrarla yaprsanız ılk daha net cıkarKizlar az önce yine yaptım test. Gölge gibi çıktı şimdide . Yeni yenimi belli oluyo dersiniz. Kuzenime gösterdim var bence dedi. Siz de bakın bı.. hayal mi gördük biz
Oyle tecrube edıyorsunuz kı benım ıkızlerde bende bılmıyordum ogrenıkıyorDaha neler öğreneceğiz kendimi çok cahil hissediyorum gebelik ve bebek büyütme konusunda bilgiye açım hep bi Araştırma moduna girdim instagram keşfeti gör kreş gibi
Yaşayarak tecrübe ediliyordur illaki de işte herşeyi bilip öğrenmek istiyor insan erkendenOyle tecrube edıyorsunuz kı benım ıkızlerde bende bılmıyordum ogrenıkıyor
Ben günler geçsin cinsiyet belli olsun alışveriş çılgınlığına başlamak istiyorum şimdiden
DimiBen günler geçsin cinsiyet belli olsun alışveriş çılgınlığına başlamak istiyorum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?