2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlar bugün transferin 2. Günü rahmim böyle kıpır kıpır elektriklenme gibi bir dolgunluk var çift embriyo transferi oldum. İlk transferim 6 ay önce tek transferdi pozitif olmuştu o da ama böyle şeyler 2. Günde hatırlamıyorum ilk günler belirtileriniz nasıldı

üzüldüm canım. hakkında hayırlısı. gez dolaş, kafanı dağıt ve bir sonraki tedavin için moral depola dediğin gibi. inşallah bir sonraki tedavinde bebişini kucağına alırsın.

Evet 7+0 da duydum kalp atışını. Siz de durumlar nedir? Allah isteyen herkese nasip etsin insallah sağlıkla huzurla
Keseyi gördük, kalbi atıyor usg de gözüküyor ama sesi burada duyulmuyor çok uzaktan ses geliyor sonuçta dedi. Daha küçük diye sanırım. haftaya kontrolüm var. Aç gel dedi gebelik testleri kan değerleri vs bakılacakmış

Benim hep aktı fitil

zor şeyler yaşamışsın canım. inşallah rabbim bu kez emeklerinin karşılığını verir ve pozitifi görüp bebeğini kucağına alırsın =)

Kızlar merhaba. Transferimin 7.günündeyim. Ben de burada yazanları görünce dayanamayıp test yaptım silik çıktı. Az önce de kan testi verdim beta hcg 45 çıktı. Sizce 7.gün için nasıl bir değer ?
tebrik ederim güzel bence. inşallah sağlıkla devam eder.

Ben umudumu kaybediyorum sanırım, tsh yüksek çıktı, hemen ilaca başlamam lazımmış ama bugün hiç bir hastanede endokrin randevusu yok. Modum çok düştü. Elle tutulur bi olumsuzluk yok ama tutmayacak hissinden çıkamıyorum.

üzüldüm. geçmiş olsun. benim hastanemde bizim için her embriyo mucize demişlerdi. hepsi bozuk olacak diye bir kaide yok. doktorunuza danışın emin olmak için yine de. inşallah sonraki tedaviniz başarılı sonuç verir.

geçmiş olsun. sizi anlayabiliyorum. yorucu bir süreç gerçekten maddi manevi. biraz ara verin sonra sakin kafayla yolunuza devam edersiniz. hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun.

geçmiş olsun. bilmediğim için soruyorum tsh hormonuna neden bakıldı transfer sonrası? düşük olunca ne oluyor acaba?

geçmiş olsun. bilmediğim için soruyorum tsh hormonuna neden bakıldı transfer sonrası? düşük olunca ne oluyor acaba?
Teşekkürler, transfer öncesi bakılmıştı çok hafif yükselme vardı. Tekrar istediler, dün kan verdim. Bugün aradılar yüksekmiş endokrine gidin hemen ilaç başlayın dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…