Hayırlı sonuçlar olsun inşallahKan tahlili verdim bekliyorum, 10. Günden selamlar
allah yardımcısınız olsun hepsi sağlıkla gelir inşallah.Kalp atışlarını gördüm, doktor riskli bulduğu için kalp atışlarını dinletmedi. riskli bir gebelik bekliyor beni, üçüz sanırken daha da kalabalık olduklarını öğrendim.
İnşallahHayırlı sonuçlar olsun inşallah
inşallah olumlu haberlerini bekliyoruz =)Aminnnn benim de test zamanım 10 Temmuz ben güzel haberler veririm sizlere inşallah
üzüldüm canım. hakkında hayırlısı. gez dolaş, kafanı dağıt ve bir sonraki tedavin için moral depola dediğin gibi. inşallah bir sonraki tedavinde bebişini kucağına alırsın.Kizlar test sonuçlandı . 0,2. HCG yerlerdehayırlısı diyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz. 10 gün raporu da aldım. Birax gezip tozcam. Size bol şans . Dilerim bekleyenler güzel sonuclarla birlikte bebislerinixi sağ salim kucaklariniza alirsiniz... Arada girer bakarım durumunuza. Allah'a emanet olun, bebislerinizle birlikte
Keseyi gördük, kalbi atıyor usg de gözüküyor ama sesi burada duyulmuyor çok uzaktan ses geliyor sonuçta dedi. Daha küçük diye sanırım. haftaya kontrolüm var. Aç gel dedi gebelik testleri kan değerleri vs bakılacakmışEvet 7+0 da duydum kalp atışını. Siz de durumlar nedir? Allah isteyen herkese nasip etsin insallah sağlıkla huzurla
Benim konulduğu günden itibaren kasık ağrım vardıtebrik ederimbelirtiler oldu mu transfer sonrasi neler oldu bahseder misin
Benim hep aktı fitilKızlar bir şey soracağım. Progestan fitil kullanıyorum sabah akşam. Önceden kullandıktan bir kaç saat sonra su gibi bir şey geliyordu ve beyaz beyaz fitilin kalıntıları geliyordu. Şimdi gelmiyor, transfer gününü saymazsam 4.gün bugün. Bunun bi anlamı var mıdır?
zor şeyler yaşamışsın canım. inşallah rabbim bu kez emeklerinin karşılığını verir ve pozitifi görüp bebeğini kucağına alırsın =)Acıkcası hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız geçen sene çatlama iğnesiyle hamile kaldım ve 2 aylıkken kalbi durdu genetik teste yolladık sağlıklı olduğunu öğrendik daha sonra pıhtılaşma testi yaptırdım 4 gende pıhtılaşma çıktı genetik testte yaptırdım ama eşim yaptırmadı çünkü kalbi duran bebeği genetiğe yolladık diye gerek duymadık sanırım ilk tedavim 12 yumrta toplandı 2 tane 5. Güne kaldı biri transfer edilemeyecek kadar kötüydü ki bunu doktorum bana söylemeyi unutmuş neyse 1 tane transfer oldum negatif Histereskopi olman lazım dedi oldum daha sonra kalan embriyoyu transfer edicez dedi deprem bölgesindeyim Histereskopi den sonra deprem oldu kaç ay geçti tam transfere hazırlanıyorken iyi diye dondurduğumuz embriyo çok çok kötü durumdaymış doktor bana bunu kaç ay sonra söyledi çözülürken sanırım gitmiş enteresan sonra böyle çok nadir oluyor ama ben bu tedavi parasını almıycam dedi tekrar tedaviye başladım glutatyon Redoks c vit aldım yumurta büyürken pko var ama hafif düzeyde doktor bu sefer risk alcam dedi ilacı ayn ı düzeyde verdi ama uzun tuttu çatlatma iğnesini 11. Günde vuruldum 2 seans glutatyon aldım o sırada yumurtalıklarım şişmeye başladı ohss olacağımı biliyordum zaten göze de almıştım bu sefer Mikroçipli yapacağım dedi doktor ayrıydten 5 bin tl ona ödedik ayrıca embriyoları doktor caiyonofor yatırılması için embriyologu aradı o da 2.300 tl idi bazı merkezlerde ücretsiz yapılıyor sanırım bu sefer 16 yumurta toplandı tabi benim yumurtalıklar şiş ama kolay atlattım sorun etmedim ohss olduğumu çünkü hatta doktorum bile şaşırdı hızlı bir şekilde iyileştim 13 gün sonra adet oldum gittim (Histereskopi sonrası 6. Ayım ve genelde adetlerim düzensizleşti ) adet düzenleyici verdi ve uzun protokol yapacağını söyledi yarın transfer hazırlığı için iğnelere başlayacağım sanırım dua edin inşallah pozitifi göreyim
tebrik ederim güzel bence. inşallah sağlıkla devam eder.Kızlar merhaba. Transferimin 7.günündeyim. Ben de burada yazanları görünce dayanamayıp test yaptım silik çıktı. Az önce de kan testi verdim beta hcg 45 çıktı. Sizce 7.gün için nasıl bir değer ?
üzüldüm. geçmiş olsun. benim hastanemde bizim için her embriyo mucize demişlerdi. hepsi bozuk olacak diye bir kaide yok. doktorunuza danışın emin olmak için yine de. inşallah sonraki tedaviniz başarılı sonuç verir.Kızlar benim malesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı.Deger bugün düşmeye basladı.Simdi 1 tane dondurulmuş embriyo kaldı araştırdım kadarıyla embriyoda bozukluk varsa kimyasal oluyormuş.Embriyolarım 1. Kaliteydi şimdi son kalanda mı sağlıksız acaba onada 1. Kalite dedi ama.Benim gibi olup tekrar transfer yaptırıp olumlu sonuç alan varmı.Yoksa sil baştan mı baslamak lazim.Dr hiç birşey demedi düşmesini bekleyecekmişiz
Akıyor ama çok az, önceden daha fazlaydı. İnsan ip ucu arıyor saçma sapan yerlerde...Benim hep aktı fitil
geçmiş olsun. sizi anlayabiliyorum. yorucu bir süreç gerçekten maddi manevi. biraz ara verin sonra sakin kafayla yolunuza devam edersiniz. hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun.Maalesef benim negatif cikti 11. Gunde, degerim 0.1 in altında doktorum ilaclari birak dedi, kismet değilmiş, daha devam etmeyeceğim yoruldum artık bunu kendime yapmak istemiyorum, uzunca bir süre hic ama hic bir sey yapmak istemiyorum
maşallah çok sevindim =) allah tamamına erdirsin.Kızlar 179 çıktı beta
tebrikler. allah kucağınıza da almayı nasip etsin. darısı başımıza inşallah =)717 benim de sonucum
geçmiş olsun. bilmediğim için soruyorum tsh hormonuna neden bakıldı transfer sonrası? düşük olunca ne oluyor acaba?Ben umudumu kaybediyorum sanırım, tsh yüksek çıktı, hemen ilaca başlamam lazımmış ama bugün hiç bir hastanede endokrin randevusu yok. Modum çok düştü. Elle tutulur bi olumsuzluk yok ama tutmayacak hissinden çıkamıyorum.
Amin amin çok aminzor şeyler yaşamışsın canım. inşallah rabbim bu kez emeklerinin karşılığını verir ve pozitifi görüp bebeğini kucağına alırsın =)
Teşekkürler, transfer öncesi bakılmıştı çok hafif yükselme vardı. Tekrar istediler, dün kan verdim. Bugün aradılar yüksekmiş endokrine gidin hemen ilaç başlayın dedilergeçmiş olsun. bilmediğim için soruyorum tsh hormonuna neden bakıldı transfer sonrası? düşük olunca ne oluyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?