Canımm allah sabır versin çok zor bir durum.. Allah tez zamanda sıkıntını alsın müjdelesin inşallah…Bugün bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim. 8+2 olmuştu. Tarifi yok bunun. O kadar umut o kadar çaba sonu hüsran. Rabb'im güç versin. İnsan şaşırıp kalıyor belki de olayın şokunu atlatamadım.
Masallah tatlim sagliklli sihatli ilerlesin hamileligin cok sevindim .darisi bizlerin basinaKızlar haber bekleyen arkadaşlar vardı, bugün kese görmeye gittik çok şükür kesemizi gördük. Haftaya kalp atışı için gidecektik ama bebeğimin kalp atışı başlamış bile çok şükür onu da duyduk
Kaç haftalık olduğunu tek ikiz olduğunu hesaplamaya çalışanlar için bilgi: 14 haziranda 5.gün tek embriyo transferi oldum. 9.gün 423-13.gün 2234 çıktı beta. Keseyi de bebeği de gördük tek bebiş var. Hafta hesaplaması da son adetin ilk gününe göre hesaplanıyormuş ultrasonda da bebeğin büyüklüğüne göre yazıyor zaten. Normalde bebiş 5+4 olması lazımmış ama azıcık önden gidiyomuş 5+6 haftalıkmış ultrasona göreallah isteyen herkese versin inşallahh 10 gün sonra yeniden gitcez kalp için inşallah her şey yolunda ilerler
ae_ae sen sormuştun canım hesaplamayı
Çok teşekkür ederim inşallah darısı sizlere olsunMasallah tatlim sagliklli sihatli ilerlesin hamileligin cok sevindim .darisi bizlerin basina
Yaaa canım çok teşekkür ederiiim etiketin bilgin içinnnKızlar haber bekleyen arkadaşlar vardı, bugün kese görmeye gittik çok şükür kesemizi gördük. Haftaya kalp atışı için gidecektik ama bebeğimin kalp atışı başlamış bile çok şükür onu da duyduk
Kaç haftalık olduğunu tek ikiz olduğunu hesaplamaya çalışanlar için bilgi: 14 haziranda 5.gün tek embriyo transferi oldum. 9.gün 423-13.gün 2234 çıktı beta. Keseyi de bebeği de gördük tek bebiş var. Hafta hesaplaması da son adetin ilk gününe göre hesaplanıyormuş ultrasonda da bebeğin büyüklüğüne göre yazıyor zaten. Normalde bebiş 5+4 olması lazımmış ama azıcık önden gidiyomuş 5+6 haftalıkmış ultrasona göreallah isteyen herkese versin inşallahh 10 gün sonra yeniden gitcez kalp için inşallah her şey yolunda ilerler
MaşAllah SübhanAllah canımKızlar haber bekleyen arkadaşlar vardı, bugün kese görmeye gittik çok şükür kesemizi gördük. Haftaya kalp atışı için gidecektik ama bebeğimin kalp atışı başlamış bile çok şükür onu da duyduk
Canım benim de son adetin ilk günü 28 mayıs, sata göre bebek 5+4 haftalık, hatta sana doğum tarihini veriyim bak doktor söyledi bana 5 martYaaa canım çok teşekkür ederiiim etiketin bilgin içinnnÇooook da sevindim senin adına sağlıklaa kavuşasın bebeğinee Önden gittiği için belkide betan böyle tek bebeğe rağmen yüksek çıktı belkide alakası varmıdır kiii Benimde 28mayıs son adet tarihim 17sinde transfer olmuştum 5 hafta civarı o zaman benimde galibaa Ayyy çok heyecanlııııı az kaldı 10 temmuza ama geçmek bilmiyor günlerrr Bende kendimde tek bebek gibi hissediyorum ama bakalım canım
Canım çok teşekkür ederim aminnMaşAllah SübhanAllah canımAllah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşaAllah
Yaa bayaa aynıyızzz deseneeCanım benim de son adetin ilk günü 28 mayıs, sata göre bebek 5+4 haftalık, hatta sana doğum tarihini veriyim bak doktor söyledi bana 5 martbenimki azıcık önden gittiği için bikaç gün kayabilir ama mart yani haberin olsun bebek güzelce tutunduğunda sağlıklı olduğunda yüksek çıkabiliyomuş beta
Yarın bende kan vereceğim 13. Gün olacak inşallah güzel bir artış olur , 14 ünde kese göreceğiz inşallahKızlar haber bekleyen arkadaşlar vardı, bugün kese görmeye gittik çok şükür kesemizi gördük. Haftaya kalp atışı için gidecektik ama bebeğimin kalp atışı başlamış bile çok şükür onu da duyduk
Güzel haberlerini bekliyoruzzYarın bende kan vereceğim 13. Gün olacak inşallah güzel bir artış olur , 14 ünde kese göreceğiz inşallah
Aynen aynıyız nerdeyseYaa bayaa aynıyızzz deseneeAllahım o günlere eriştirsiniz hepimiziiii o güzel günleri görelim Benim çift embriyo transfer edilmişti ama artış çifte göre çok olmadı ama teke göre de senin gibi yüksek oldu bakalım nasıl bir sonuçla karşılaşacağım sağlıklı olsun daha öte bir şey istemem
Aminn canım aminn insallaahhAynen aynıyız nerdeysesağlıkla hayırlı sonuçlar al inşallah canım allah gönlüne göre versin hangisi hayırlıysa tek ikiz o olsun
Ayy bugünün en iyi haberi bu olabilirKızlar haber bekleyen arkadaşlar vardı, bugün kese görmeye gittik çok şükür kesemizi gördük. Haftaya kalp atışı için gidecektik ama bebeğimin kalp atışı başlamış bile çok şükür onu da duyduk
Raziyim herseyineÇok teşekkür ederim inşallah darısı sizlere olsunmide bulantılarım başladı bikaç gündür çok fena o kısmı başınıza olmasın
Benim doktorum bu konuda “Vücut alacağını alıyor rahat ol, o sadece kabuk.” demişti. Siz de rahat olunKızlar az önce Protestan fitil yaptım 20 dk atamalarım yukarıda yattım fitili yaptıktan 35 dk sonra fitil geri geldi ama içi boştu dış kabı geldi ilacı almıştır demi vücut ilk kez oldu
Öncelikle gözünüzü Aydın olsunKızlar haber bekleyen arkadaşlar vardı, bugün kese görmeye gittik çok şükür kesemizi gördük. Haftaya kalp atışı için gidecektik ama bebeğimin kalp atışı başlamış bile çok şükür onu da duyduk
Amiin çok teşekkür ederim canımmAyy bugünün en iyi haberi bu olabilirçok sevindim canım bi sonraki kontrol de diğerleri de hep iyi olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın benim beta 11.gün 550 13.gün 1350 gelmişti doktor tekrardan istemedi kese içinde çağırmadı 20 gün sonra gel demişti 18 inde gidicem ama tedirgin oluyorum ya kese olmazsa kalp atışı olmazsa diye
Öncelikle gözünüzü Aydın olsunsağlıkla kucağınıza alin.. bu sürecin başında ln beri hangi takviyeleri kullandınız ve sorununuz neydi yazar mısınız? Bu forumda yeniyim ve önümüzdeki ay inşallah bende başlayacağım
Evet Bülent hoca şöyle aslında uzun sürüyor yani 8-9 aydır gidiyorum ilk tedavimde başarılı olamadı risk almadı beni kolay hasta gördü şimdi ki tedavimde özendiğini düşünüyorum baya fark var çünkü ilkinde vücudumu tanıdı bence şimdi asıl tedaviye geçtiBir küçük hata bir cana mâl olabiliyor. Üzüldüm senin adına.
Peki şuan ki doktorundan memnun musun
Bencemutlaka yapılmalıBizim arkadasta dort gebelik gecirip dusurdu genetik test sonucu kan pihtilasmasi oldugunu ogrendiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?