Kürtajdan sonra ona gitmeyi düşünüyorum bakalım. Daha doğrusu üç ay sonra. Herkes için hayırlısı olsun bakalımEvet Bülent hoca şöyle aslında uzun sürüyor yani 8-9 aydır gidiyorum ilk tedavimde başarılı olamadı risk almadı beni kolay hasta gördü şimdi ki tedavimde özendiğini düşünüyorum baya fark var çünkü ilkinde vücudumu tanıdı bence şimdi asıl tedaviye geçti
Şule yıldırım köpük hocayla tedavi süreci geçirmiş biri olarak yazmak istedim ikizlerime hamileyim sizlere de umut olsun istedim asla umudunuzu yitirmeyinSelam kızlar. Benim mayıs ayı reglim ile birlikte transfer tahmini yapmaya başladım. 15 Mayısta regl oldum. Sanırım haziran başına denk gelecek. Burada buluşalım. Benim dondurulmuş 5.gün embriyom var. Ya sizin?
Evet kafanı topla ve kürtajını iyi birine ol mutlaka bu çok önemliKürtajdan sonra ona gitmeyi düşünüyorum bakalım. Daha doğrusu üç ay sonra. Herkes için hayırlısı olsun bakalım
Transfer sonrası bana özellikle nane maydanoz çok tüketmeyin dediler bence öncesinde de zararlı olabilir tuketmemekte fayda varKızlar bir şeysorcam sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum enfeksiyondan çok korkuyorum maydonoz içsem transfer öncesi hem rahmi de temizler mi acaba
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Maalesef aynı süreci yaşadım. Bir önceki transferimde 7 haftalık kalbi durdu ve ilaçla düşük yaptım. Sonra embriyoya genetik yapacağız dediler onu da yaptılar, 1 tane sağlam embriyom çıktı. 26 haziranda transfer oldum, dün test verdim ve tutmamış bile. Aklım almıyor artık gerçekten. Genetiğine bakılmayan embriyolar bile tutmuştu, düştü ama en azından tutmuştu. Genetiği sağlam olan nasıl tutmaz anlamak mümkün değil gerçekten. İnşallahh sağlıklı bebeklerimize kavuşabiliriz. Çok geçmiş olsunBugün bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim. 8+2 olmuştu. Tarifi yok bunun. O kadar umut o kadar çaba sonu hüsran. Rabb'im güç versin. İnsan şaşırıp kalıyor belki de olayın şokunu atlatamadım.
Çook sevindim canım Allah sağllıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende bugün 5+2 oldum doktor ayın 17 sinde çağırdı daha 10 gün var günler geçmek bilmiyorKızlar haber bekleyen arkadaşlar vardı, bugün kese görmeye gittik çok şükür kesemizi gördük. Haftaya kalp atışı için gidecektik ama bebeğimin kalp atışı başlamış bile çok şükür onu da duyduk
Kaç haftalık olduğunu tek ikiz olduğunu hesaplamaya çalışanlar için bilgi: 14 haziranda 5.gün tek embriyo transferi oldum. 9.gün 423-13.gün 2234 çıktı beta. Keseyi de bebeği de gördük tek bebiş var. Hafta hesaplaması da son adetin ilk gününe göre hesaplanıyormuş ultrasonda da bebeğin büyüklüğüne göre yazıyor zaten. Normalde bebiş 5+4 olması lazımmış ama azıcık önden gidiyomuş 5+6 haftalıkmış ultrasona göreallah isteyen herkese versin inşallahh 10 gün sonra yeniden gitcez kalp için inşallah her şey yolunda ilerler
@ae_ae sen sormuştun canım hesaplamayı
Merhaba Bende bunu çok okuyorum garantili bir emriyo tutmazken genetiksiz olan tutuyor ben hiç genetikli yaptırmadım ama içimde hep uhte kaldı acaba yaptırsam tutarmıydı sağlıklı ilerler miydi gebeliğim diye bu son denediğim genetiksiz Di tuttu düşük yaptım şimdi böle sizlerden genetikli yaptırıp tutmayanları okuyunca ozaman gerek ki de değilmiş diye geçiyor aklımdan açıkçasıSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Maalesef aynı süreci yaşadım. Bir önceki transferimde 7 haftalık kalbi durdu ve ilaçla düşük yaptım. Sonra embriyoya genetik yapacağız dediler onu da yaptılar, 1 tane sağlam embriyom çıktı. 26 haziranda transfer oldum, dün test verdim ve tutmamış bile. Aklım almıyor artık gerçekten. Genetiğine bakılmayan embriyolar bile tutmuştu, düştü ama en azından tutmuştu. Genetiği sağlam olan nasıl tutmaz anlamak mümkün değil gerçekten. İnşallahh sağlıklı bebeklerimize kavuşabiliriz. Çok geçmiş olsun((
Ben doktor ne derse hep onu yaptım. Glutatyon Serum tedavileri, vitaminler, histeroskopi,prp,rahime çizik vs. Benim amh değerim düşük. 1 kimyasal, 1 tane de kalp atışını duyduktan sonra düşüğüm oldu. Eşimle benim genetiklerimde hiç sorun çıkmadı. Düşük için rastlantısal olabilir dediler. Bu sefer embriyo genetiğine bakıldı. Zaten amh değerim düşük olduğu için 2 opuda 1 tane sağlam embriyoyu zor bulduk. O da tutmadı. Aklım almıyor ve kafam karışıyor. O zaman hiç genetiğe bakılmasaydı tutarmıydı toplanan embriyolarım bilmiyorum.Merhaba Bende bunu çok okuyorum garantili bir emriyo tutmazken genetiksiz olan tutuyor ben hiç genetikli yaptırmadım ama içimde hep uhte kaldı acaba yaptırsam tutarmıydı sağlıklı ilerler miydi gebeliğim diye bu son denediğim genetiksiz Di tuttu düşük yaptım şimdi böle sizlerden genetikli yaptırıp tutmayanları okuyunca ozaman gerek ki de değilmiş diye geçiyor aklımdan açıkçası
Çok teşekkür ederim canımm amin inşallahÇook sevindim canım Allah sağllıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende bugün 5+2 oldum doktor ayın 17 sinde çağırdı daha 10 gün var günler geçmek bilmiyorbazen diyorum acaba burada bir hastaneye gidip baktırsammı herşey yolunda mı merak ediyorum, bir yandan da sabret hiçbirşey yolunda olmasa bile 10 gün daha kendini iyi hisset diyorum :) kafayı yemiş durumdayım
Yaaa bende aynıyım şuan :d inşallah 17 sinde bende güzel haberler veririm :)Çok teşekkür ederim canımm amin inşallahben de dün minik kurabiyenin kalbini duyana kadar hamile değil miyim ben uyduruyo muyum hayal mi gördüm diye düşünüyodum biliyo musun karnım büyüyene kadar öyle paranoyaklığım devam edecek bence çok normalsin
Söylediklerinizin hepsi banada yapıldı genetik hariç serumların sayısını unuttum ben benimde amh değerim düşük biz Kıbrısı denemiştik oda düşük oldu işte allahım böle taktir etmiş ben evlat edinmeye başvuru yaptım beklicem artıkBen doktor ne derse hep onu yaptım. Glutatyon Serum tedavileri, vitaminler, histeroskopi,prp,rahime çizik vs. Benim amh değerim düşük. 1 kimyasal, 1 tane de kalp atışını duyduktan sonra düşüğüm oldu. Eşimle benim genetiklerimde hiç sorun çıkmadı. Düşük için rastlantısal olabilir dediler. Bu sefer embriyo genetiğine bakıldı. Zaten amh değerim düşük olduğu için 2 opuda 1 tane sağlam embriyoyu zor bulduk. O da tutmadı. Aklım almıyor ve kafam karışıyor. O zaman hiç genetiğe bakılmasaydı tutarmıydı toplanan embriyolarım bilmiyorum.
Alır o alır benimde öle olmuştu beze şeklinde Hele ki kalçadan olan iğne yerleri daha beze olur öle takmayın kafanızaSon 3 gündür göbekten vurulduğum iğnedeki ilaç deri altında yuvarlak gibi duruyor sanki ovuyorum ama hissediyorum bi katılık olduğunu aynısını yaşayan var mı ilaç dağılmıyor sanki böyle faydası oluyor mudur bilemedim
İyi bari içim rahatladı birazda olsa :)Alır o alır benimde öle olmuştu beze şeklinde Hele ki kalçadan olan iğne yerleri daha beze olur öle takmayın kafanıza
Ama transferin ağustosun başında olacak yani 1 ay var dahaTransfer sonrası bana özellikle nane maydanoz çok tüketmeyin dediler bence öncesinde de zararlı olabilir tuketmemekte fayda var
Sağlıkla ilerlesin inşallah. Biz de bugun iki kese gördük ama biri digerine göre küçüktü. Doktor küçük kese için ilerlemeyebilir dedi ama emin olamayiz da dedi. Hayırlısı bakalım. Sizin gibi 18inde tekrar gideceğiz.Gunaydin kizlar bugun doktora geldim keseyi gordum kalp atislari icin 18 i gel dedi.bu arada biz esimle kendimizi ikiz diye cok alistirmistik :)tek kesemiz var saglikla ilerler insallah Bendede belirti yok hatta bende acaba icimde mi degil mi.
Hayırlı olsun kalp atışlarını da duyup sağlıkla kucağına alırsın inşallahGunaydin kizlar bugun doktora geldim keseyi gordum kalp atislari icin 18 i gel dedi.bu arada biz esimle kendimizi ikiz diye cok alistirmistik :)tek kesemiz var saglikla ilerler insallah Bendede belirti yok hatta bende acaba icimde mi degil mi. B
Çok zor bir durum Rabb'im cuma hürmetine bize sabırlar ihsan etsinSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Maalesef aynı süreci yaşadım. Bir önceki transferimde 7 haftalık kalbi durdu ve ilaçla düşük yaptım. Sonra embriyoya genetik yapacağız dediler onu da yaptılar, 1 tane sağlam embriyom çıktı. 26 haziranda transfer oldum, dün test verdim ve tutmamış bile. Aklım almıyor artık gerçekten. Genetiğine bakılmayan embriyolar bile tutmuştu, düştü ama en azından tutmuştu. Genetiği sağlam olan nasıl tutmaz anlamak mümkün değil gerçekten. İnşallahh sağlıklı bebeklerimize kavuşabiliriz. Çok geçmiş olsun((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?