2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Senin yerinde olmayı çok isterdim mide bulantısından 2 3 gündür su bile içemiyorum içtiğim su 3 4 bardak ancadır
Transfer günün ne zamandı canım? Benim sabah bulantım oldu ama bir şey yiyemeyecek kadar değil yiyince geçti tam tersi. Bir yandan başlasın istiyorum bir yandan da başlayınca çile gibi. Ah nasıl bir şey insan zor kavuşunca her şeyi hoş geliyor

Kizlar birden acikiyor musunuz .işteyim ilk once corba canim cekti corba siparisi verecekken birden patates canim cekti gelen patatesi bir oturusta kac gundur yemek yememisim gibi buyuk bir istahla yedim
Benim ismini bırak yemek düşüncesi bile midemi bulandırıyo bulantı ilacı kullanmama rağmen fena durumdayım

Ben 15 Haziran'da transfer oldum uygulamaya göre şu an 6 haftalık gözüküyorum ama doktorum daha çağırmadı haftaya gel kalp atışlarını da duyalım daha garanti olsun dedi

Ben 15 Haziran'da transfer oldum uygulamaya göre şu an 6 haftalık gözüküyorum ama doktorum daha çağırmadı haftaya gel kalp atışlarını da duyalım daha garanti olsun dedi
En iyisi, benim sıkıntılı sürecim olunca erken gitmek durumunda kaldım mecburen. Ama ben de daha ne kalp atışını ne de bebeği gördüm. Sadece kesesini gördüm. Ben senden 5 gün sonra transfer oldum daha küçük benimki. Ne zamandır başladı mide bulantısı

Bende transferde annemde kalmistim. Bayramdan sonra is basi yaptim cok sanslisin annen varsa yaninda. Benim suan sirtim agrio. Yer olsada uzansam diyorum icimden

Kacinci haftadasiniz 6. Haftadan sonra bulantilar artiyormus ben daha 5. Haftadayim acaba ondan mi
Kişiden kişiye değişiyor bence herkes bulantı yaşamıyor bende de tiksinme oluyor ama yemek yiyince geçiyor yedikten sonra yediğimden tiksiniyorum seninle aynı gün transfer olduk bende de abartı bi mide bulantısı yok :)

Bende transferde annemde kalmistim. Bayramdan sonra is basi yaptim cok sanslisin annen varsa yaninda. Benim suan sirtim agrio. Yer olsada uzansam diyorum icimden
Evet şanslı olanlardanım ama insan kendi evini de özlüyomuş bide ben Sakarya'nın sessizliğine alışmışım burası bana çok sesli hareketli geliyo şu günler geçsin de evime gidip sessiz doğa içinde bi hamilelik geçirmek istiyorum

Ama varya anne evi rahatligina alisiyorsun . İnsanin kendi evi gibi olmaz elbet

Transferden ne kadar geçmişti ki genelde 5 haftalıkken falan kese gözüküyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…