2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Doktora yazdirsam karsiliyormu acaba birde corasprin neden kullaniyorsunuz
Sizin doktorunuzun yönlendirdiği ilaçları kullanmanızı öneririm, tüp bebek tedavisi bireyseldir, ben de vitamin ve başka ilaçlar kullanıyorum ama kendi bünyemde eksik olanları doktorum yazdı bana. İlaçların belli bir kısmını devlet karşılıyor aile hekiminize yazdırabilirsiniz.

Kızlar vitamin sonrası kontrole gidicem. Adetin 2.3.günü hafta sonuna denk geliyo. Benim dördüncü günü az gelip bitiyo zaten. Pazartesi dördüncü gün gitsem olur mu acaba Ünv hastanesi devlet olduğu için bi sorayım dedim

Benim de haftasonuna denk geldiği için cumartesi muayene bölümü açık olan özel hastaneye gittim, alternatif olarak aklınızda bulunsun. Ama üniversite hastanesindeyse tedaviniz doktorunuzla görüşün lütfen.

Ewet alternatif olarak aklımda bulunsun yarın birinci günü sabah arayıp sorayım teşekkür ederim.

Kızlarrrrrrr heyecandan öleceğim transfer tarihim netleşti, ne olur dualarınızdan eksik etmeyin, transfer tarihi belli olmuşken artık progesteron a da başlıyorum, göbekten iğne önerdi doktorum, bileniniz var mı yapanınız var mı zor mu yardımcı olabilir misiniz acaba?

Büyük gün 7 Haziran

Hayırlı olsun kuzu peşpeşe transferler maşallah maşallah arkası serii pozitifler gelsin inşallah bana kalçadan dediler bugün hastanede yaptırcam ama hergün aynu saatte hastanede zor olur eşime yaptırcam sonra evde

Bana da illa göbekten dediler hastanede yaptırayım dedim olmaz sen yap dediler, çok heyecanlandım ya yapabilir miyim acaba

Merhaba ben normalde 26 Mayıs transfer olacaktım ama covid pozitif olunca transfere 2 gün kala iptal edildi ilaçları bırakınca 10 gün içinde 31 mayısta regli oldum inşallah Haziranda transfer olacağım Allah nasip ederse hayırlısıyla. Bu 2. Denemem olacak. İlk denemem dondurulmuş tek embriyo 5bc kaliteydi pozitif gördüm ama boş gebelik ile sonlandı. Rabbim haziran ayında isteyen bekleyen bu sürece giren herkese pozitif görmeyi nasip etsin sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görelim dondurulmuş 4 embriyom var Çift donduruldular

Canım ben 31 mayısta gece regli oldum hastaneyi bugün aradım 5 Haziran pazartesi sabah doktor ilk rahim kontrolünü yapacak adetin 5. Günü oluyor ilk denememde de 5. Gün gitmiştim ondan sonra 3. Gün gittim ama covidden iptal oldu şimdi 2. Deneme için yine 5. Günü çağırdılar hayırlısı bakalım rahim kalınlığına ve e2 değerime bakacaklar sonra yine çağıracaklar yine rahim ve e2 bakılacak o zaman transfer tarihi verirler önceki deneyimlere göre adetin 18.-19. Günü transfer olmuş olurum her şey yolunda giderse

Canım bende ilk denemem de nar suyu içtim taze sıkım kendim sıktım her gün 1 bardak işe yaramış mıdır bilmiyorum ama sürecim gayet güzel geçmişti rahim istenilen kalınlıktaydı ama ilaç kullanıyoruz o yüzden net nar suyu kaynaklı mı bilemem

teşekkür ederim canım benim birkaç sorum olacaktı. rahim kalınlığımız transfer için kaç mm olmalı? beslenme düzeniniz nasıl? kahve içmeyi şimdiden bırakayım mı? teşekkür ederim :)
Canım ben ilk deneme de ve bu 2. Denemem de de adet başlayınca kahveyi bıraktım çatı da transferden 1 hafta önce bıraktım sigarayı da transfere 2 hafta kala bırakabildim rahim ilk deneme de 11-12 mm di ama bazı doktorlar 8-10 mm de yaşıyorlar transferden sonra hiç kahve çay içmedim hep avokado çiğ ceviz badem kaju fındık sabahları süt ya da taze portakal suyu köy yumurtası yedim her gün meyve dedim doktorum demişti 2 lt min. Su içtim her gün pozitif gördüm ama boş gebelik olmuştu

Transfer için adetin ikinci günü merkeze gitmem söylendi adetten kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor tahmini olarak yanıtlarsanız sevinirim
Genelde 15-22 günleri arası yapıyorlar topiklerde okuduklarım benim 18.-19. Günlerde olmuştu adetten sonra her merkez de uygulama değişiyor olabilir canım

Doktora yazdirsam karsiliyormu acaba birde corasprin neden kullaniyorsunuz
bu vitaminlerin hiçbirini kullanmıyor maalesef bende genetik bir test yapıldı pıhtılaşma çıktı o yüzden hem coraspin hem oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum

Merhaba. Dondurulmuş transfer olacak olan arkadaşlar merkeziniz de nelere dikkat ediliyor ya da siz hazırlık sürecinde neler yapıyorsunuz progesteron um yüksek çıktığı için transferim iptal edilmişti. Bu gibi durumlar yaşayanlarınız oldu mu olduysa doktorunuz nasıl çözümler önerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…