Beni şimdi aradılar yarın 3 teAramadılar canım bekliyorum akşamüstü arayacağız demişlerdi
Evet folik asit Q-folin kullanıyorum. Onun haricinde ben öncesinde omega 3-6-9 kullanıyodum onada devam ediyorum.Doğru diyorsun canım bende iğneye dün başladım, iki ampül şeklinde, folik asit vs vitamin kullanıyor musun ?
Teşekkürler canımEvet folik asit Q-folin kullanıyorum. Onun haricinde ben öncesinde omega 3-6-9 kullanıyodum onada devam
Doktora yazdirsam karsiliyormu acaba birde corasprin neden kullaniyorsunuzBen fenix plus , megafert, coraspin ve d3k2 vitamini kullandım transferden sonra da devam
Sizin doktorunuzun yönlendirdiği ilaçları kullanmanızı öneririm, tüp bebek tedavisi bireyseldir, ben de vitamin ve başka ilaçlar kullanıyorum ama kendi bünyemde eksik olanları doktorum yazdı bana. İlaçların belli bir kısmını devlet karşılıyor aile hekiminize yazdırabilirsiniz.Doktora yazdirsam karsiliyormu acaba birde corasprin neden kullaniyorsunuz
Bende istanbuldayım karşı ödemeli meriofertleri bn alabilirmiyimTamamen ücretsiz vereceğim tekrar belirteyim satış değil :)
Benim de haftasonuna denk geldiği için cumartesi muayene bölümü açık olan özel hastaneye gittim, alternatif olarak aklınızda bulunsun. Ama üniversite hastanesindeyse tedaviniz doktorunuzla görüşün lütfen.Kızlar vitamin sonrası kontrole gidicem. Adetin 2.3.günü hafta sonuna denk geliyo. Benim dördüncü günü az gelip bitiyo zaten. Pazartesi dördüncü gün gitsem olur mu acaba Ünv hastanesi devlet olduğu için bi sorayım dedim
Ewet alternatif olarak aklımda bulunsun yarın birinci günü sabah arayıp sorayım teşekkür ederim.Benim de haftasonuna denk geldiği için cumartesi muayene bölümü açık olan özel hastaneye gittim, alternatif olarak aklınızda bulunsun. Ama üniversite hastanesindeyse tedaviniz doktorunuzla görüşün lütfen.
Hayırlı olsun kuzu peşpeşe transferler maşallah maşallah arkası serii pozitifler gelsin inşallahKızlarrrrrrr heyecandan öleceğim transfer tarihim netleşti, ne olur dualarınızdan eksik etmeyin, transfer tarihi belli olmuşken artık progesteron a da başlıyorum, göbekten iğne önerdi doktorum, bileniniz var mı yapanınız var mı zor mu yardımcı olabilir misiniz acaba?
Büyük gün 7 Haziran
Bana da illa göbekten dediler hastanede yaptırayım dedim olmaz sen yap dediler, çok heyecanlandım ya yapabilir miyim acabaHayırlı olsun kuzu peşpeşe transferler maşallah maşallah arkası serii pozitifler gelsin inşallahbana kalçadan dediler bugün hastanede yaptırcam ama hergün aynu saatte hastanede zor olur eşime yaptırcam sonra evde
Canım ben 31 mayısta gece regli oldum hastaneyi bugün aradım 5 Haziran pazartesi sabah doktor ilk rahim kontrolünü yapacak adetin 5. Günü oluyor ilk denememde de 5. Gün gitmiştim ondan sonra 3. Gün gittim ama covidden iptal oldu şimdi 2. Deneme için yine 5. Günü çağırdılar hayırlısı bakalım rahim kalınlığına ve e2 değerime bakacaklar sonra yine çağıracaklar yine rahim ve e2 bakılacak o zaman transfer tarihi verirler önceki deneyimlere göre adetin 18.-19. Günü transfer olmuş olurum her şey yolunda giderseSelam kızlar, inanamıyorum haziran ayında bir aksilik olmazsa bu sefer kesin transferim var. Çok heyecanlıyım daha önce Histeroskopiden ötürü transfer tarihini ertelemek zorunda kalmıştık, şimdi bir aksilik olmazsa transfer hazırlığı başlayacak artık. Kızlar bugün adet oldum, yarın rahim kalınlığı ve hormonlar için özel hastaneye gideceğim malum adetin 2. Günü pazara geldiği için merkezim gecikmek istemedi. Eğer rahim incelememişse hazırlık için pazartesiyi bekleyeceğiz, adet olan arkadaşlar süreçleri ne aşamada acaba paylaşırlarsa çok sevinirim.
Canım bende ilk denemem de nar suyu içtim taze sıkım kendim sıktım her gün 1 bardak işe yaramış mıdır bilmiyorum ama sürecim gayet güzel geçmişti rahim istenilen kalınlıktaydı ama ilaç kullanıyoruz o yüzden net nar suyu kaynaklı mı bilememKızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama Bi yerde okumuştum nar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyormuş. Kan basıncını düzenliyor potasyum içeriyor zaten içinde. Günde bir bardak içiyorum bende. Eğer işe yararsa söylerim çarşamba kontrolum var
Adetin kaçıncı günü canım? Eğer adetin 3. 4. Günü gibiyse 3,46 mm normalKızlar rahim ölçümüm bugüne kalmıştı, 3,46 mm sizce normal mi, muhtemelen bugün artık transfer için ilaçlara başlayacağız.
Canım ben ilk deneme de ve bu 2. Denemem de de adet başlayınca kahveyi bıraktım çatı da transferden 1 hafta önce bıraktım sigarayı da transfere 2 hafta kala bırakabildim rahim ilk deneme de 11-12 mm di ama bazı doktorlar 8-10 mm de yaşıyorlar transferden sonra hiç kahve çay içmedim hep avokado çiğ ceviz badem kaju fındık sabahları süt ya da taze portakal suyu köy yumurtası yedim her gün meyve dedim doktorum demişti 2 lt min. Su içtim her gün pozitif gördüm ama boş gebelik olmuştuteşekkür ederim canım benim birkaç sorum olacaktı. rahim kalınlığımız transfer için kaç mm olmalı? beslenme düzeniniz nasıl? kahve içmeyi şimdiden bırakayım mı? teşekkür ederim :)
Genelde 15-22 günleri arası yapıyorlar topiklerde okuduklarım benim 18.-19. Günlerde olmuştu adetten sonra her merkez de uygulama değişiyor olabilir canımTransfer için adetin ikinci günü merkeze gitmem söylendi adetten kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor tahmini olarak yanıtlarsanız sevinirim
bu vitaminlerin hiçbirini kullanmıyor maalesefDoktora yazdirsam karsiliyormu acaba birde corasprin neden kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?