2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Ben ilkinde yapmıştım çok üzüldüm bunda bende yapmamayı düşünüyorum test günümde 15 haziran bakalım dayanabilecek miyim?

Kızlar ben negatif diye pes etmiştim dün erken gebelikte çıkmadı. Bugün 7. Gün transfer gününü saymazsak kan verdim 3.9 ve hafif kanama gördüm mucize olur mu bilmiyorum 12. Güne kadar dualarınızda baba da yer verir misiniz? Rabbim in mucizeleri bitmez bir ihtimal belki yeni tutundu bilemedim 5. Gün embriyosu daha erken

Bende yapmamayı düşünüyorum ama test günüm 15 haziran nasıl dayanmam bilmiyorum

Rabbımden ümit kesilmez tatlım stres yapma sakın

Canım dur hemen moralini bozma daha erken Allahtan umut kesilmez bekle sabret biraz daha.

İnşallah hızla yükselir canım valla bende nasıl test yaptırıcam bilmiyorum çok heyecanlı, sakin kalmaya çalış, mucize olabilir herkesin hemen belli olmaz ki, bana da 10 gün sonra dediler test için

kızlar moralim cok bozuldu doktorum ısrarla fitil yeterli diyor hiç bir hastamıza artık vermiyoruz diyor. sanirim benden baska herkes iğnesini vuruluyor doktorum cok tecrubeli ve büyük bir özel hastaneye gidiyorum ne yapacağımı şaşırdım

Ya tatlım doktorun vardır heralde bi bildiği bana da aspirin ve kan sulandırıcı iğne vermedi bende ona çok şaşırdım.

Bu arada istanbulda mısın?

Moralini bozup bebişini de strese sokma , önce Allah’a sonra doktoruna güven , sonuçta her doktorun farklı bir tedavi yöntemi var. Sen içini ferah tut

M
Merhaba
Ben de doğal siklusla transfer oldum. Adetimin 12. Günü zannedersem kan vermeye başladım. 4 gün üst üste kan verdim. Progestan 0.22lerden başladı, sonra 0.90 ları bulunca doktor beş gün sonrasına transfer günü verdi. Lh değeri de aynı zamanda artış gösteriyordu. İ
Stres olmayın inşallah, normal adet döngünüzde bir sıkıntı yoksa eğer zaten olması gerektiği vakitte transfer ediyorlar. Benim adetim hep düzenliydi hamdolsun, bundan dolayı önerdi doktor bana. 5 haziranda transfer oldum, şu an beklemedeyim. Rabbim güzel ahlaklı evlatlar versin inşallah

Benim de kasığımda ağrı ve batmalar oluyor önceki transferde yaşamadım sanki böyle şeyler. Şimdi sadece duphaston kullanıyorum, onun da yan etkisinde yazmıyor bu kasık ağrıları

Ben sadece duphaston hap kullanıyorum, doğal siklus ile transfer oldum. Kendine güven inşallah, Rabbim verirse ilaçla da ilaçsız da verir.
Bir önceki transferimde fitiller, iğneler, haplar kullanmadığım ilaç kalmamıştı ama Rabbim vermedi :’)
Buna kafanı takıp kendini strese sokma inşallah. Olanda da olmayanda da hayr vardır

Ya tatlım doktorun vardır heralde bi bildiği bana da aspirin ve kan sulandırıcı iğne vermedi bende ona çok şaşırdım.
Kızlar her bünye her vücut ve doğal olarak herkesin tedavisi farklı, doktorunuza güvenin. Ben ilk denememde nerdeyse sıfıra yakın ilaç kullanıyodum bu denemede baya iğne ilaç kullanıyorum her doktor da farklı bir yol izliyor. Ben çok güveniyorum bu doktoruma veriyosa bir bildiği vardır diyorum. Benim ilaçlarım: oksapar iğne, coraspin, imom takviye gıda, estrofem, prednol, progestan fitil, proluton depot iğne. Göbek çevrem delik deşik mosmor, midem ecza deposu, bundan sonra kalçam da delinecek

Benimde kalçamın sağı solu kümbet gibi oldu. Sertliği geçmeden iyileşmeden iğneye devam. Bakalım olsunda acısın napalım.

Ben bu kadar ayrıntılı adını vs bilmiyordum doktorla da konuşmadık ama benim ilk transferimde de bunda da yapıştırıcı kullanıldı. Hatta bunda çift embriyo transferi yapıldı. Doktor 2 embriyoyu birbirine yapıştırıp transfer yaptıklarını söyledi

çatlatma iğnesi etkisi 10-12 gün içinde tamamen geçiyor bu yüzden şuan sağlıklı bir sonuç alamazsın canım. İnşallah pozitiftir ama

Ben şuan sadece lutinus fitil ve prolutex iğne kullanıyorum ama bu taze transfer oldu. İlk denemede dondurulmuş embriyo transferi yapıldı onda oksapar iğne coraspirin estrofem progesteron fitil kullanmıştım. İki doktorumun yöntemi farklı idi.

Benim de ilki tazeydi bu dondurulmuş, doktorlar da farklı aynen ikisi de bambaşka yöntemler uyguluyor bende de

Günaydın canım bana da ne iğne ne fitil vermedi doktorum, bende endişelendim ama kişiye göre veriliyor, sizin takibinizi yapıyorlar sonuçta, kan değerlerine göre muayeneye göre veriliyor takılma o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…