- 8 Haziran 2023
- 70
- 39
- 8
- 30
Bize transferden bir gün önce söyledi, bana önce tekrar para koparmak gibi geldi yanlış buldum tavırlarını, tedavinin başında söyleyebilirlerdi, tüm ödemeyi yaptık daha ödeme yok denildi tekrar bi on bine yakın ordan burdan aldılar, gerçekten bu tarz işlemler artık ticaret işine dönmüş. Bizde mecbur bir umut kabul ettik, inşallah işe yarar.Ben bu kadar ayrıntılı adını vs bilmiyordum doktorla da konuşmadık ama benim ilk transferimde de bunda da yapıştırıcı kullanıldı. Hatta bunda çift embriyo transferi yapıldı. Doktor 2 embriyoyu birbirine yapıştırıp transfer yaptıklarını söyledi
Bende işe yarayan bi öneriyi paylaşma istiyorum sizinle. Kalçadan iğne vurulduktan sonra o bölgeyi bastıra bastıra ovalayın. Gerçekten faydasını göreceksiniz. Yağlı bi iğne olduğu için hemen dağılmıyormuş ve o bölgede kalıyormuş. Bu şekilde hem dağıtıyorsunuz hem de ilaö kalmadığı için sertlik de olmuyor.Benimde kalçamın sağı solu kümbet gibi oldu. Sertliği geçmeden iyileşmeden iğneye devam. Bakalım olsunda acısın napalım.
Cok teşekkür ederim cevabınız için dünkü muayenede e2 nin yüksek çıkmasını bekliyoruz demişti o kafama takıldı biraz ama inşallah her şey yolundadır diye umuyorum normalde bekarlığımdan beri adetlerim hep düzensizdir yalnız 6 7 aydır düzene girmişti doktorum şu an düzenli olduğu için naturel siklus deneyelim dedi denedik ama başından beri hep bir korkuyla ilerledim ortalama olarak 36 37 günde âdetin başlıyor şu an âdetin 22. günündeyim inşallah demekki bundan sonra progesteron falan da yükselmeye başlayacak benimde zamanı geldiğinde hayırlısıyla transferimi olabilirim maşallah inşallah sizde hayırlısıyla evladınıza kavuşursunuz Rabbim emeklerinizin karşılığını hepimize nasip etsin inşallahM
Merhaba
Ben de doğal siklusla transfer oldum. Adetimin 12. Günü zannedersem kan vermeye başladım. 4 gün üst üste kan verdim. Progestan 0.22lerden başladı, sonra 0.90 ları bulunca doktor beş gün sonrasına transfer günü verdi. Lh değeri de aynı zamanda artış gösteriyordu. İ
Stres olmayın inşallah, normal adet döngünüzde bir sıkıntı yoksa eğer zaten olması gerektiği vakitte transfer ediyorlar. Benim adetim hep düzenliydi hamdolsun, bundan dolayı önerdi doktor bana. 5 haziranda transfer oldum, şu an beklemedeyim. Rabbim güzel ahlaklı evlatlar versin inşallah
Ah keşke bu bilgiyi en başından bilseydimBende işe yarayan bi öneriyi paylaşma istiyorum sizinle. Kalçadan iğne vurulduktan sonra o bölgeyi bastıra bastıra ovalayın. Gerçekten faydasını göreceksiniz. Yağlı bi iğne olduğu için hemen dağılmıyormuş ve o bölgede kalıyormuş. Bu şekilde hem dağıtıyorsunuz hem de ilaö kalmadığı için sertlik de olmuyor.
Üzülme kimileri tutunma alameti diyor. Gün doğmadan neler doğar. Ben de çarşamba transfer oldum bazen kaşık batması hissediyorum inşallah tutunuyorlardır yavrucaklar diyorum :))Kızlar bugün 4. Günüm pazartesi transfer olmuştum 3. Gün embriyosu kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi çok üzülüyorum şuan ya
Ooofffg ben çok merak ediyorum sonucu. Dayanamıyorum. 3 haziran transfer günüm, pazartesi test günüm ama dayanamıyorum.
Sizler nasıl bekliyorsunuz, dayaniyorsunuz??
Niye üzülüyorsun ki hemen anlamadım. Benim de transfer öncesi kasık ağrım oluştu. Olumluya odaklan ama aklının bir kenarında da tutmama ihtimali de olsun . Bir nevi sonuca hazırlık. Şimdi ne yapıyoruz dua ediyoruz. Bugün cuma. Dua kapısının açık olduğu bir gün .Kızlar bugün 4. Günüm pazartesi transfer olmuştum 3. Gün embriyosu kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi çok üzülüyorum şuan ya
Her an adet olacak korkusu sarıyor ondan üzülüyorum tesbih çekiyorum dua ediyorum inşallah Allahım hayırlısını versin bebeklerimiz sımsıkı tutunsun bizeÜzülme kimileri tutunma alameti diyor. Gün doğmadan neler doğar. Ben de çarşamba transfer oldum bazen kaşık batması hissediyorum inşallah tutunuyorlardır yavrucaklar diyorum :))
Canım her an adet olacakmış gibi hissediyorum tuvalete gidiyorum olumsuz biri hiç değilim aslında ama bugün bu ağrı çok olunca korku sardı içimi sadece istemsizce evet şükür cumaya kavuştuk tesbih çekiyorum dua ediyorum Allahım kucaklarımız boş kalmasın inşallahNiye üzülüyorsun ki hemen anlamadım. Benim de transfer öncesi kasık ağrım oluştu. Olumluya odaklan ama aklının bir kenarında da tutmama ihtimali de olsun . Bir nevi sonuca hazırlık. Şimdi ne yapıyoruz dua ediyoruz. Bugün cuma. Dua kapısının açık olduğu bir gün .her zaman hayırlısını iste
Kızlar ilaçları bırakmadan adet olamıyorsunuz korkmayın ve güzel güzel düşününCanım her an adet olacakmış gibi hissediyorum tuvalete gidiyorum olumsuz biri hiç değilim aslında ama bugün bu ağrı çok olunca korku sardı içimi sadece istemsizce evet şükür cumaya kavuştuk tesbih çekiyorum dua ediyorum Allahım kucaklarımız boş kalmasın inşallah
Ayyyy inşallah teşekkür ederiiimmmmKızlar ilaçları bırakmadan adet olamıyorsunuz korkmayın ve güzel güzel düşünün
İlk üç gün kesinlikle yatmak gerekiyor, belki evin içinde tur atılabilir. Asla günlük hayattaki kadar rahat değiliz. Sonra nispeten günlük aktiviteler yapılabilir diye biliyorum.Merhaba hanımlar benimde transfer dün oldu . Kendinizi nasıl hissediyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz sürekli yatıyor musunuz yoksa normal hayata döndünüz mü birbirimizle bilgi alışverişinde bulunursak güzel olur inş. Rabbım herkesin gönlüne göre versin en kısa zamanda güzel haberler alırız inş.
İnşaAllah tutmuştur da yavrularımız, onların belirtileridirBenim de kasığımda ağrı ve batmalar oluyorönceki transferde yaşamadım sanki böyle şeyler. Şimdi sadece duphaston kullanıyorum, onun da yan etkisinde yazmıyor bu kasık ağrıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?