- 7 Mart 2023
- 278
- 206
- 33
Aminnn kuzum darısı hepinizin başına inşallah üç taneAyyyy yavrummmm misss gibi hamilesinn miiisss tek miydi çiftmiydi çok sevindim ya Allahım bizlerede nasip etsin inşallah
Amin aminnn kuzum Allahım herkese nasip etsin inşallahMaşallah gözün aydın olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin anneli babalı büyütsün iki cihânda da gözünüzün nuru aydınlığı olsun yavrunuz
Cok sevindim sizin adınıza.Kızlar bugün kan tahlili verdim ben artık bir hamişim31mayıs transfer oldum 5. Gün emriyosu 12si test günümdü bugün doktorum test vermemi istedi..
Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Cok üzüldüm canım. Bu bebisin sana sağlıklı şekilde tutunur inşallah, sağlıkla kucağına alırsın.Aynen canım aynı gün olmuşuuz inşallah hayırlı haberler alırız evet benim ilk transferimde böyleydi 14. Gün o tutmuştu ama malesef kalp durmasıyla cennet kuşu oldu meleğim bu 2. Transferim bakalım bekliyoruz sabırla Rabbim neylerse güzel eyler
Maşallah canım gözün aydın.Kızlar bugün kan tahlili verdim ben artık bir hamişim31mayıs transfer oldum 5. Gün emriyosu 12si test günümdü bugün doktorum test vermemi istedi..
Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Anam anammmm hepsi birden olsun inşallah maşallah kuzucuklaraaaaa yaaaAminnn kuzum darısı hepinizin başına inşallah üç tane
Amin çok teşekkür ederim canım benim Allah bu yolda bekleyen isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahCok üzüldüm canım. Bu bebisin sana sağlıklı şekilde tutunur inşallah, sağlıkla kucağına alırsın.
Yok kuzum tek embriyo :)Hayırlı uğurlu olsun canımçift embriyo muydu bana ikiz geliyo gibi geldi
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese yaşatsın :)Ayyyy ne güzel hamilesin baksana çizgi çıkmışşşşmaşallah ya ne güzel bir ay ne güzel haberler alıyoruuuzzz mygenius
Üzülme canım doktorun geç tutunacak demiş ya inşallah kanda pozitif görürsünKızlar canım çok sıkıldı az önce test yaptım tek çizgiyi gördüm maalesef erken mi yaptım bilmiyorum test günüm pazartesi normalde doktorum da evde test yapma geç tutunacak diye uyarmıştı ama dayanamadım yine de yaptım nolur sizce kanda pozitif olabilir mi
İnşallah canm inşallah allahım artık dualarımı kabul etsin nolur kabul etsin eşim çok üzülecek yine olmazsa bu 3 aşılamakta ve 3 tüp bebek artık kaçıncı oluyor toparlayamıyoruz allahım nolur olsun bu testler yanılmış olsunlar nolurÜzülme canım doktorun geç tutunacak demiş ya inşallah kanda pozitif görürsün
İnşallah canm inşallah allahım artık dualarımı kabul etsin nolur kabul etsin eşim çok üzülecek yine olmazsa bu 3 aşılamakta ve 3 tüp bebek artık kaçıncı oluyor toparlayamıyoruz allahım nolur olsun bu testler yanılmış olsunlar nolur
İnşallah pozitiftir aminnnn canım sakin kalmaya çalış lütfenİnşallah canm inşallah allahım artık dualarımı kabul etsin nolur kabul etsin eşim çok üzülecek yine olmazsa bu 3 aşılamakta ve 3 tüp bebek artık kaçıncı oluyor toparlayamıyoruz allahım nolur olsun bu testler yanılmış olsunlar nolur
Artık çok yoruldum canım bildiğin gibi değil bi de eşim çok umutluydu bu sefer ama ona test yaptığımı bile demedim olmadığını nasıl söylerim ki inşallah pozitife döner inşallahDualarımız kabul oluyor sadece vaktini bekliyor sen de bekle vaktini acele etmeAllah'tan ümit kesilmez canım üzme güzel canını
İnşallah dualarınız için çok teşekkür ederim size aminİnşallah pozitiftir aminnnn canım sakin kalmaya çalış lütfen
Canım keşke yapmasaydın işte bunlar yanıltabilir durduk yere moralinide bozma hem beta kana karışır en hızlı idrara daha geç karışıyor çıkmama ihtimali olabilir ah bu sabırsız hallerimiz sen kötü düşünme yinedeKızlar canım çok sıkıldı az önce test yaptım tek çizgiyi gördüm maalesef erken mi yaptım bilmiyorum test günüm pazartesi normalde doktorum da evde test yapma geç tutunacak diye uyarmıştı ama dayanamadım yine de yaptım nolur sizce kanda pozitif olabilir mi
Evet canım ya bide test evde olan çokta kaliteli olmayan bi testti ama yinede çıkardı diye düşünmeden edemiyorum inşallah dediğin gibi olur insan kendini bilir ya adet olacağımı hissediyorum galiba inşallah yanılırım en güzel yanılma olur benim içinCanım keşke yapmasaydın işte bunlar yanıltabilir durduk yere moralinide bozma hem beta kana karışır en hızlı idrara daha geç karışıyor çıkmama ihtimali olabilir ah bu sabırsız hallerimiz sen kötü düşünme yinede
4 testimde de negatif çıktı ama kanda pozitifi gördüm, umudunu kaybetme ve kan verene kadar test yapma. O günleri boşuna zehir ettim ben de kendimeCanım keşke yapmasaydın işte bunlar yanıltabilir durduk yere moralinide bozma hem beta kana karışır en hızlı idrara daha geç karışıyor çıkmama ihtimali olabilir ah bu sabırsız hallerimiz sen kötü düşünme yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?