2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlar progestan fitilin vajinada kaşıntı yaptığı oldumu ? Bende çok fena kaşıntı yaptı yarın transferde doktoruma soracağım bir .

mygenius Çatlatma iğnesinin kaçıncı günü ? Ben tam doz yaptım salı akşam 8 de ( yarın transferim var ) etkisine bakabilmek için test yaptım böyle çıktı

4 testimde de negatif çıktı ama kanda pozitifi gördüm, umudunu kaybetme ve kan verene kadar test yapma. O günleri boşuna zehir ettim ben de kendime
Senin belirtin var mıydı cnm adet olacakmış gibi oldun mu ilaçların mı etkisi bilmiyorum ama ellerimin ve ayaklarımın altında ateşlenme var çok fazla arada sancım oluyo iki taraf kasığımda ve çok duygudaşım dokunsan ağlıyAcak şeklideyim galiba adet olucam öncesi hep bunlar olur

Doğru söylüyorsun canım ama 10 kişiden 9 u iğne ve fitil var o yüzden endişelendim

Benim dındurulmuş 5. Gün dü ancak hormonlarım normaldi sanırım o yüzden, yinede iğne fitil birinin olmasını isterdim ne bileyim inşallah tutunsun hepimizin, sanki bütün duyguları aynı anda yaşıyorum tuhafım.

Evet canım iyi ki bu forumu açmışlar. İnsan yanlız hissetmiyor kendini anlayan birileri oluyor. Bende burdan bazı bilmediklerimi öğrendim, duyduklarımı araştırdım doktorlar anlamayız diye çok ta açıklamıyor iyi güzel deyip geçiyor, halbuki zor bir süreç daha açıklayıcı olsalar insanın kaygıları da biraz daha azalır.

Kızlar bugün 8.günüm yarın kan vericem. Bugün testte çift çizgiyi gördüm. Artık yarım doz iğnenin etkisi geçmiş midir ?
Güzel haberler alırsın inşallah canım
Kızlar bugün kan tahlili verdim ben artık bir hamişim 31mayıs transfer oldum 5. Gün emriyosu 12si test günümdü bugün doktorum test vermemi istedi..
Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da Rabbim nasip etsin inşallah

Kaçıncı günde testi yaptın canım

İlk başlarda bende de biraz yaptı, su gibi akıyordu fitil sürekli , şimdi kuru tutuyorum kaşıntı da geçti şükür
Aynen bendede akıyor ve çok yağlı asla çıkaramıyorum yıkıyorum siliyorum .. nasıl kuru tutmayı başardın canım ?

Canim benim de tüm değerlerim normaldi. Ben de iğne vs vermesini istedim, özellikle transfer sonrasi hastaneden ayrılınca hemşiresini de aradım doktorumun ama progesteron fitil ve duphaston hariç taze transferde vermiyoruz dediler. Bir de vitamin takviyelerime devam ediyorum ben. Senin doktorunun da protokolü farklıdır. Doktorun en iyisini bilir bence sorun yapma, canını sıkma.

Teşekkür ederim canım inşallah öyledir sadece Duphaston verdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…