İlk başlarda bende de biraz yaptı, su gibi akıyordu fitil sürekli , şimdi kuru tutuyorum kaşıntı da geçti şükürKızlar progestan fitilin vajinada kaşıntı yaptığı oldumu ? Bende çok fena kaşıntı yaptı yarın transferde doktoruma soracağım bir .
Öylemi cnm gerçekten mi ahh bi umut işte ne bileyim hevesim kırıldı birden inşallah bende görürüm pozitifi pazartesi test günüm4 testimde de negatif çıktı ama kanda pozitifi gördüm, umudunu kaybetme ve kan verene kadar test yapma. O günleri boşuna zehir ettim ben de kendime
Senin belirtin var mıydı cnm adet olacakmış gibi oldun mu ilaçların mı etkisi bilmiyorum ama ellerimin ve ayaklarımın altında ateşlenme var çok fazla arada sancım oluyo iki taraf kasığımda ve çok duygudaşım dokunsan ağlıyAcak şeklideyim galiba adet olucam öncesi hep bunlar olur4 testimde de negatif çıktı ama kanda pozitifi gördüm, umudunu kaybetme ve kan verene kadar test yapma. O günleri boşuna zehir ettim ben de kendime
Ben yaşadım, transferden sonra 4. Günümde. Çok hafif damar parçası gibi parça geldiKasık ve bel ağrısı dışında hafif lekelenme yaşayan var mı ?
Çok sık lavobaya çıkmaya başladım. Kasıklarımdaki batmalar da devam ediyorKızlar su içtiğimden mi bilmiyorum tuvalete çıkma sıklığım arttı, kasıklarda sık sık olmasa da arada kendini hissettiren sızılar oluyor, her şey yolunda mı sizlerde.
Doğru söylüyorsun canım ama 10 kişiden 9 u iğne ve fitil var o yüzden endişelendimHer doktorun her hastaya uyguladığı tedavi aynı olmuyor, eğer vücudun ürettiği horrmonlar embriyonun tutunması için yeterli değilse dışarıdan müdahale gerekebilir. Doktorun sana en uygun tedaviyi seçmiştir, merak etme.
Benim dındurulmuş 5. Gün dü ancak hormonlarım normaldi sanırım o yüzden, yinede iğne fitil birinin olmasını isterdim ne bileyim inşallah tutunsun hepimizin, sanki bütün duyguları aynı anda yaşıyorum tuhafım.Her doktorun tedavisi ayrı ve dondurulmus transferde farklı, taze transferde farklı olabiliyor. Mesela ben ilk tedavimde dondurulmus yapıldı. Estrofem, progestan hem göbekten hem kalcadan igne, vajinal fitil, ağızdan duphaston, ayrıca vitamin ilaçları vs.
Bu 4. Tedavim ve taze transfer olduğum diğer tedavimde de Sadece vajinal fitil ve Duphaston hap verdi. Doktorum aynı ama taze ve dondurulmus transfer olarak protokol farklı.
Evet canım iyi ki bu forumu açmışlar. İnsan yanlız hissetmiyor kendini anlayan birileri oluyor. Bende burdan bazı bilmediklerimi öğrendim, duyduklarımı araştırdım doktorlar anlamayız diye çok ta açıklamıyor iyi güzel deyip geçiyor, halbuki zor bir süreç daha açıklayıcı olsalar insanın kaygıları da biraz daha azalır.canım ben kendi adıma forumda takip ede ede ne nedir ne değildir, öğrenmeye çalıştım. Haliyle de doktorum ve embriyolog doğrudan bizlere embriyo kalitelerini söyleyince az buçuk ne olduğunu biliyoruz. Hatta forumda tablo bile paylaşılmıştı. Ama kaliteye rağmen kimine orta kaliteli embriyo tutunuyor kimilerine 3. gün embriyosu tutunuyor. Kısacası bebeğimizin alacak nefesi varsa o bir şekilde tutunuyor.
Ben henüz bel ağrısı, bacak ağrısı, sancılar, dışında lekelenme olmadı 6. Gün bugünBen yaşadım, transferden sonra 4. Günümde. Çok hafif damar parçası gibi parça geldi
Güzel haberler alırsın inşallah canımKızlar bugün 8.günüm yarın kan vericem. Bugün testte çift çizgiyi gördüm. Artık yarım doz iğnenin etkisi geçmiş midir ?
Güzel haberler alırsın inşallah canımKızlar bugün 8.günüm yarın kan vericem. Bugün testte çift çizgiyi gördüm. Artık yarım doz iğnenin etkisi geçmiş midir ?
Amin inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da Rabbim nasip etsin inşallahKızlar bugün kan tahlili verdim ben artık bir hamişim31mayıs transfer oldum 5. Gün emriyosu 12si test günümdü bugün doktorum test vermemi istedi..
Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kaçıncı günde testi yaptın canımKızlar canım çok sıkıldı az önce test yaptım tek çizgiyi gördüm maalesef erken mi yaptım bilmiyorum test günüm pazartesi normalde doktorum da evde test yapma geç tutunacak diye uyarmıştı ama dayanamadım yine de yaptım nolur sizce kanda pozitif olabilir mi
Aynen bendede akıyor ve çok yağlı asla çıkaramıyorum yıkıyorum siliyorum .. nasıl kuru tutmayı başardın canım ?İlk başlarda bende de biraz yaptı, su gibi akıyordu fitil sürekli , şimdi kuru tutuyorum kaşıntı da geçti şükür
Canim benim de tüm değerlerim normaldi. Ben de iğne vs vermesini istedim, özellikle transfer sonrasi hastaneden ayrılınca hemşiresini de aradım doktorumun ama progesteron fitil ve duphaston hariç taze transferde vermiyoruz dediler. Bir de vitamin takviyelerime devam ediyorum ben. Senin doktorunun da protokolü farklıdır. Doktorun en iyisini bilir bence sorun yapma, canını sıkma.Benim dındurulmuş 5. Gün dü ancak hormonlarım normaldi sanırım o yüzden, yinede iğne fitil birinin olmasını isterdim ne bileyim inşallah tutunsun hepimizin, sanki bütün duyguları aynı anda yaşıyorum tuhafım.
10.günümde canım maalesefKaçıncı günde testi yaptın canım
Tabi 10.gün ama doktorum geç tutunma olacak dedi yinede bilmiyorum ki çok üzgünüm pazartesi test günüm ama bugün akşam Artık yaptıracağım testi10.günümde canım maalesef
Teşekkür ederim canım inşallah öyledir sadece Duphaston verdi banaCanim benim de tüm değerlerim normaldi. Ben de iğne vs vermesini istedim, özellikle transfer sonrasi hastaneden ayrılınca hemşiresini de aradım doktorumun ama progesteron fitil ve duphaston hariç taze transferde vermiyoruz dediler. Bir de vitamin takviyelerime devam ediyorum ben. Senin doktorunun da protokolü farklıdır. Doktorun en iyisini bilir bence sorun yapma, canını sıkma.
Hemen üzülme sakin ol güzel düşün güzel olsun inşallah10.günümde canım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?