İnşallah güzel düşünmeye çalışıyorum rabbim mücizelerini yaşatır bizlerede cennettin kkokusunu aldırır inşallahHemen üzülme sakin ol güzel düşün güzel olsun inşallah
Amin inşallah canımİnşallah güzel düşünmeye çalışıyorum rabbim mücizelerini yaşatır bizlerede cennettin kkokusunu aldırır inşallah
Var canım hayırlı olsun .. kan ver bi için rahatlasınEki Görüntüle 3259573 merhaba kızlar, bugün transferimin 5. Günü transfer günü hariç saba test yaptım böyle çıktı sizce var mı?
Bundan önceki negatif olan transferimde de böyle çıkmıştı ama onda çatlatma iğnesi vurmuştum, bunda vurmadım.
Ayçekirdeği ve kayısı ye canım işe yarıyor bence aynı sorun bende de var, sakın ıkınıp zorlamayın kendiniziKızlar transferden öncesine göre 2 kg vermişim, üstelik adam akıllı tuvalete de çıkamıyorum, sabah aç karna 2 3 kaşık zeytin yağı içtim ama o da mide bulantısı yaptı, ben bu kabızlıkla ne yapacağım ama ya. Hareketsizim ve evdeyim bu kilolar nerden gitti. Kafamda yine sorular
Kesinlikle zorlamıyorum ama kabızım da bu kilolar nereye gitti ben de kendimi davul gibi hissediyordum.Ayçekirdeği ve kayısı ye canım işe yarıyor bence aynı sorun bende de var, sakın ıkınıp zorlamayın kendinizi
Adet sancısı gibi sancım oluyordu, ani kramplar vardı ve çorap giyemedim ayaklarımın sıcaklığından :) inşallah sonuç olumlu olurSenin belirtin var mıydı cnm adet olacakmış gibi oldun mu ilaçların mı etkisi bilmiyorum ama ellerimin ve ayaklarımın altında ateşlenme var çok fazla arada sancım oluyo iki taraf kasığımda ve çok duygudaşım dokunsan ağlıyAcak şeklideyim galiba adet olucam öncesi hep bunlar olur
Vay yeni bir pozitif haberi, hayırlı olsun. Benim 4. Gün oldu cesaret veriyor pozitif haberleri. Neyse test yapmamak için biraz daha frenleyeyim kendimiEki Görüntüle 3259573 merhaba kızlar, bugün transferimin 5. Günü transfer günü hariç saba test yaptım böyle çıktı sizce var mı?
Bundan önceki negatif olan transferimde de böyle çıkmıştı ama onda çatlatma iğnesi vurmuştum, bunda vurmadım.
Canim doktorun hareketsiz kalmani mi söyledi? Hareketsiz kalman da kabız olmana sebep olur. Benim doktorum ilk 1-2 gun dinlenme sonrasında kendimizi yormayacak şekilde yürüyüş öneriyor. Ben hiç bir transferimde kabız olmadım. Hareket etmek, yürümek kan akışı için de gerekli. Bir de kabızlık için duphalac diye bir ilaç öneriyor doktorlar genelde transfer olanlara. Kayısı da iyi gelir bunları da deneyebilirsin ama doktoruna danış mutlaka ilacı.Kızlar transferden öncesine göre 2 kg vermişim, üstelik adam akıllı tuvalete de çıkamıyorum, sabah aç karna 2 3 kaşık zeytin yağı içtim ama o da mide bulantısı yaptı, ben bu kabızlıkla ne yapacağım ama ya. Hareketsizim ve evdeyim bu kilolar nerden gitti. Kafamda yine sorular
Ev işinde koşa yürüyüşler çoğunlukla uzanıyorum. Oturmak iyi değil demişlerdi. O yüzden hareketsizim. Yoksa normal hayatıma döndüm sayılır. Kuru kayısı yedim ama o da bende pek etki yapmadı sayılır. Ekmeği azalttım sebze yemekleri yiyiyorum ama tuvalet düzenim tepe taklak olduCanim doktorun hareketsiz kalmani mi söyledi? Hareketsiz kalman da kabız olmana sebep olur. Benim doktorum ilk 1-2 gun dinlenme sonrasında kendimizi yormayacak şekilde yürüyüş öneriyor. Ben hiç bir transferimde kabız olmadım. Hareket etmek, yürümek kan akışı için de gerekli. Bir de kabızlık için duphalac diye bir ilaç öneriyor doktorlar genelde transfer olanlara. Kayısı da iyi gelir bunları da deneyebilirsin ama doktoruna danış mutlaka ilacı.
Sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum dışardayken çok ince günlük pedi sık değiştiriyorum canımAynen bendede akıyor ve çok yağlı asla çıkaramıyorum yıkıyorum siliyorum .. nasıl kuru tutmayı başardın canım ?
Ödem gitmiştirKızlar transferden öncesine göre 2 kg vermişim, üstelik adam akıllı tuvalete de çıkamıyorum, sabah aç karna 2 3 kaşık zeytin yağı içtim ama o da mide bulantısı yaptı, ben bu kabızlıkla ne yapacağım ama ya. Hareketsizim ve evdeyim bu kilolar nerden gitti. Kafamda yine sorular
Bol bol su içmenin faydası galibaÖdem gitmiştir
İnşaAllah dediğiniz gibi vardır insan emin olamıyor, salı günü serumum var doktor serum tedavisi uyguluyor, o zaman testte yaptıracağım bakalımVar canım hayırlı olsun .. kan ver bi için rahatlasın
Bu arada bende kabız olmaktan çok korkuyodum. Ama şükür sıkıntım olmadı duphalac aldım kenarda duruyo acil durumlar için. Bana magnorm yazmışlardı magnezyum bağırsaklara iyi geliyor belki onubda faydası olmuştur. Denemenizi tavsiye ederim ama aynı ilaç annemi ishal yapıyomuş. Herkesin bünyesine göre değişiyor. Sabahlqrıda 2 kuru kayısıyı 1 bardak suda bekletiyorum sonra kayısıları yiyip üstüne suyu içiyorum. Gün içinde bol bol su içip hareket ediyorum. Gerçi ben yatmadım ilk günden beri hareketim var.Kızlar transferden öncesine göre 2 kg vermişim, üstelik adam akıllı tuvalete de çıkamıyorum, sabah aç karna 2 3 kaşık zeytin yağı içtim ama o da mide bulantısı yaptı, ben bu kabızlıkla ne yapacağım ama ya. Hareketsizim ve evdeyim bu kilolar nerden gitti. Kafamda yine sorular
İnşaAllah hepimizin pozitiftir, Rabbim hepimizin kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlar ile doldursunVay yeni bir pozitif haberi, hayırlı olsun. Benim 4. Gün oldu cesaret veriyor pozitif haberleri. Neyse test yapmamak için biraz daha frenleyeyim kendimi
Ayy inşallah canm ya dediğin gibi olur çok yanıyorum çokAdet sancısı gibi sancım oluyordu, ani kramplar vardı ve çorap giyemedim ayaklarımın sıcaklığından :) inşallah sonuç olumlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?