2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

merhaba kızlar, bugün transferimin 5. Günü transfer günü hariç saba test yaptım böyle çıktı sizce var mı?
Bundan önceki negatif olan transferimde de böyle çıkmıştı ama onda çatlatma iğnesi vurmuştum, bunda vurmadım.

Var canım hayırlı olsun .. kan ver bi için rahatlasın

Kızlar transferden öncesine göre 2 kg vermişim, üstelik adam akıllı tuvalete de çıkamıyorum, sabah aç karna 2 3 kaşık zeytin yağı içtim ama o da mide bulantısı yaptı, ben bu kabızlıkla ne yapacağım ama ya. Hareketsizim ve evdeyim bu kilolar nerden gitti. Kafamda yine sorular

Ayçekirdeği ve kayısı ye canım işe yarıyor bence aynı sorun bende de var, sakın ıkınıp zorlamayın kendinizi

Adet sancısı gibi sancım oluyordu, ani kramplar vardı ve çorap giyemedim ayaklarımın sıcaklığından :) inşallah sonuç olumlu olur

Vay yeni bir pozitif haberi, hayırlı olsun. Benim 4. Gün oldu cesaret veriyor pozitif haberleri. Neyse test yapmamak için biraz daha frenleyeyim kendimi

Canim doktorun hareketsiz kalmani mi söyledi? Hareketsiz kalman da kabız olmana sebep olur. Benim doktorum ilk 1-2 gun dinlenme sonrasında kendimizi yormayacak şekilde yürüyüş öneriyor. Ben hiç bir transferimde kabız olmadım. Hareket etmek, yürümek kan akışı için de gerekli. Bir de kabızlık için duphalac diye bir ilaç öneriyor doktorlar genelde transfer olanlara. Kayısı da iyi gelir bunları da deneyebilirsin ama doktoruna danış mutlaka ilacı.

Ev işinde koşa yürüyüşler çoğunlukla uzanıyorum. Oturmak iyi değil demişlerdi. O yüzden hareketsizim. Yoksa normal hayatıma döndüm sayılır. Kuru kayısı yedim ama o da bende pek etki yapmadı sayılır. Ekmeği azalttım sebze yemekleri yiyiyorum ama tuvalet düzenim tepe taklak oldu

Ödem gitmiştir

Bu arada bende kabız olmaktan çok korkuyodum. Ama şükür sıkıntım olmadı duphalac aldım kenarda duruyo acil durumlar için. Bana magnorm yazmışlardı magnezyum bağırsaklara iyi geliyor belki onubda faydası olmuştur. Denemenizi tavsiye ederim ama aynı ilaç annemi ishal yapıyomuş. Herkesin bünyesine göre değişiyor. Sabahlqrıda 2 kuru kayısıyı 1 bardak suda bekletiyorum sonra kayısıları yiyip üstüne suyu içiyorum. Gün içinde bol bol su içip hareket ediyorum. Gerçi ben yatmadım ilk günden beri hareketim var.

Vay yeni bir pozitif haberi, hayırlı olsun. Benim 4. Gün oldu cesaret veriyor pozitif haberleri. Neyse test yapmamak için biraz daha frenleyeyim kendimi
İnşaAllah hepimizin pozitiftir, Rabbim hepimizin kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlar ile doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…