Ay maşallah benimde bugün 6. Günüm ama korkuyorum test yapmayaEki Görüntüle 3259573 merhaba kızlar, bugün transferimin 5. Günü transfer günü hariç saba test yaptım böyle çıktı sizce var mı?
Bundan önceki negatif olan transferimde de böyle çıkmıştı ama onda çatlatma iğnesi vurmuştum, bunda vurmadım.
Tebrik ederim hamile görünüyorsunEki Görüntüle 3259667 kızlar merhaba, bugün transfer hariç 8. Günüm . 5 günlük tek embriyo 3 haziranda transfer olmuştum . Bu sonuç çok silik . Emin olamadım. Perşembe beta günüm . Kan vermeye gitmeli miyim sizce
Tebrik ederim hamile görünüyorsun
Kabızlık için duphalac içebilirsin canımKızlar transferden öncesine göre 2 kg vermişim, üstelik adam akıllı tuvalete de çıkamıyorum, sabah aç karna 2 3 kaşık zeytin yağı içtim ama o da mide bulantısı yaptı, ben bu kabızlıkla ne yapacağım ama ya. Hareketsizim ve evdeyim bu kilolar nerden gitti. Kafamda yine sorular
Su fayda sağlıyor canım normalden daha fazla su içmeye çalışıyoruz o yüzden ödemler gidiyordur ilaçlardan şişlik oluyor karındaKesinlikle zorlamıyorum ama kabızım da bu kilolar nereye gitti ben de kendimi davul gibi hissediyordum.
Maşallah pozitif haberleri geliyo darısı biz bekleyenlerin başına insallahEki Görüntüle 3259667 kızlar merhaba, bugün transfer hariç 8. Günüm . 5 günlük tek embriyo 3 haziranda transfer olmuştum . Bu sonuç çok silik . Emin olamadım. Perşembe beta günüm . Kan vermeye gitmeli miyim sizce
Amin amin aminMaşallah pozitif haberleri geliyo darısı biz bekleyenlerin başına insallah
Sağol canım bende bir deneyim . Yani gerçekten aşırı yağlı ve havada sıcak çok kaşıntı yaptı doktor bugün yarına kadar devam ederse ağızdan alınacak progestan yazalım dedi. Senin dediğin gibi bir deneyim bakalımSürekli iç çamaşırı değiştiriyorum dışardayken çok ince günlük pedi sık değiştiriyorum canım
Maşallah hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsinEki Görüntüle 3259667 kızlar merhaba, bugün transfer hariç 8. Günüm . 5 günlük tek embriyo 3 haziranda transfer olmuştum . Bu sonuç çok silik . Emin olamadım. Perşembe beta günüm . Kan vermeye gitmeli miyim sizce
İlaçlar da şişlik yapıyor canım aynen bende öyleyimKesinlikle zorlamıyorum ama kabızım da bu kilolar nereye gitti ben de kendimi davul gibi hissediyordum.
Hayırlı olsun güzel haberler alırız inşallah dikkat et kendine ilk bi kaç günKızlar bugün sabah ben transfer oldum6 döllenmiş yumurta çözdürüldü 1 tanesi ilk günden itibaren gelişemedi ve 5 kaldı,o 5 tanesi ise perşembeye kadar geldi 3 günlük oldu ama bugün 5 ci güne 1 tanesi geldi . 1 tane 5 gün blastokist’i transfer oldum 4 cü transferim pozitif görenler hamilelerin duası kabul olurmuş benide eksik etmeyin dualarınızdan
Hayırlı olsun güzel haberler alırız inşallah dikkat et kendineKızlar bugün sabah ben transfer oldum6 döllenmiş yumurta çözdürüldü 1 tanesi ilk günden itibaren gelişemedi ve 5 kaldı,o 5 tanesi ise perşembeye kadar geldi 3 günlük oldu ama bugün 5 ci güne 1 tanesi geldi . 1 tane 5 gün blastokist’i transfer oldum 4 cü transferim pozitif görenler hamilelerin duası kabul olurmuş benide eksik etmeyin dualarınızdan
Ne sordun canımHiç biriniz yazmadığına göre durum kötü
Bugün 9.günüm kan testi beta 9,75 çıktı doktor düşük dedi napıcam hiç mi umut yokHayırlı olsun güzel haberler alırız inşallah dikkat et kendine
Ne sordun canım
Rabim ol desin olsun, yavrunuz size tutunsun inşaAllahKızlar bugün sabah ben transfer oldum6 döllenmiş yumurta çözdürüldü 1 tanesi ilk günden itibaren gelişemedi ve 5 kaldı,o 5 tanesi ise perşembeye kadar geldi 3 günlük oldu ama bugün 5 ci güne 1 tanesi geldi . 1 tane 5 gün blastokist’i transfer oldum 4 cü transferim pozitif görenler hamilelerin duası kabul olurmuş benide eksik etmeyin dualarınızdan
İnşallah , dualarım sizinleKızlar bugün sabah ben transfer oldum6 döllenmiş yumurta çözdürüldü 1 tanesi ilk günden itibaren gelişemedi ve 5 kaldı,o 5 tanesi ise perşembeye kadar geldi 3 günlük oldu ama bugün 5 ci güne 1 tanesi geldi . 1 tane 5 gün blastokist’i transfer oldum 4 cü transferim pozitif görenler hamilelerin duası kabul olurmuş benide eksik etmeyin dualarınızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?