2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Ben şu anda transfere hazırlık aşamasındayım, ilaç kullanıyorum. 26 haziranda transferim olacak inşallahh:)) sen hangi şehirde tedavi görüyorsun?
Ayyy güzel sonuçlar alırsın inşallahdöllenmeden snra kaç zaman geçip transfer olmuş olcaksinben Denizli de başladım canim.en yakın şehir orası bana

Eki Görüntüle 3259888
Kızlar selam biliyorum çok erken transferimin 4. Günü çift embriyo silik çizgi var gibi yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
As umutlandirmak istemem ama bende 5 gün normal test ile aynen bu şekilde öğrenmiştim ve kan verdim aynı gün. Elhamdülillah pozitif sonucu aldim. Umarım sizinde vardır. Ovitrelleyi ne zaman vurulmuştunuz. Rabbım sağlıklı bebek ve gebelik nasip etsin. Dikkat edin kendinize

Demeyin öyle şeyler 5. Günüm kan testi vermemek için tutuyorum zaten kendimi. Ay hayırlı haberler alalım inşallah

Ohss durumu ve stres ile bende çok zorlandım doktorun bilgisi ile duphalac surup kullandim. Doktorunuza sorup kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun. Ayrıca henüz 5. Gunundesiniz umudunuzu kaybetmeyin geç dollenenlerde var belirti vermeyenler var. Kendinize dikkat edin bol su için

Demeyin öyle şeyler 5. Günüm kan testi vermemek için tutuyorum zaten kendimi. Ay hayırlı haberler alalım inşallah
Amin amin siz dikkat edin kendinize yarin yeniden testi yenileyebilirsiniz. Stres yapıyorsanız da çarş kan verebilirsiniz. Zorlu süreç umudunuzu kaybetmeyin. Rabbım nasip etsin

Amin amin siz dikkat edin kendinize yarin yeniden testi yenileyebilirsiniz. Stres yapıyorsanız da çarş kan verebilirsiniz. Zorlu süreç umudunuzu kaybetmeyin. Rabbım nasip etsin
Ben henüz test yapmadım ki, benim sonucum belli değil, üç embriyo transferi olduğu için sabrediyorum canım. Allah korusun inşallah bebişlerim benimledir. Test için de eşime babalar günü süprizi yapmak için bekliyorum. Kendi test tarihim 19 Haziran

Amin inşallah doğrudur sonuç

Kızlar bişey sorcam sizce kadin faktörünün tedavisi mi daha zor erkek faktörün mu?

Ayyy güzel sonuçlar alırsın inşallahdöllenmeden snra kaç zaman geçip transfer olmuş olcaksinben Denizli de başladım canim.en yakın şehir orası bana
çok teşekkür ederim inşallahh. İnşallahh sende çok güzel sonuçlar alırsın.

Ben 2 ay üst üste opu oldum. Test sonucum gelir gelmez zaten adet olmuştum hemen başladı doktorum.Bu sefer ara vermedi, opu sonrası olan adetimle başladık.

Ay cok pardon testi yapan arkadaş zannetmiştim. Alelacele yazınca öyle oldu. Ama umarım siz dahil herkes sağlıklı pozitif sonuçlar elde eder

Bugün transferin 5. Günü 5.Gün embiryosu çok erken olduğunu biliyorum ama sizde silik çizgiyi gördünüzmü

Eklentiler

• 20230612_153726.webp
    37 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…