2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Herkese merhaba hepimiz inşallah hayırlı sonuçlar alırız benim bir sorum olacak. Geçen hafta çarşamba günü transfer oldum bu benim 3. Transferim, ikincide tuttu 8 haftalıkken kaybettim. Bu sefer transfer sabahı ovitrelle vuruldum. 2. Transferimde transferden tam 1 hafta sonra sonuç almıştım. Bu seferde dayanamıyacağım galiba ama, ovitrellenin hcg etkisinden korkuyorum ne zamana geçer bunun etkisi arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen ?

Herkese merhaba hepimiz inşallah hayırlı sonuçlar alırız benim bir sorum olacak. Geçen hafta çarşamba günü transfer oldum bu benim 3. Transferim, ikincide tuttu 8 haftalıkken kaybettim. Bu sefer transfer sabahı ovitrelle vuruldum. 2. Transferimde transferden tam 1 hafta sonra sonuç almıştım. Bu seferde dayanamıyacağım galiba ama, ovitrellenin hcg etkisinden korkuyorum ne zamana geçer bunun etkisi arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen ?

busefer iki ilac ekledi yani igne ve estrofem verdi digerinde vermemisti, buarada doktor bana bir tutunma gerceklesir gbi olmus ama tutuanmamis demek istedi tam olarak anlamadim gecen ayki icin ve nedenini sordumda ya rahim ici olarak birseyden tutunamamis olabilir veya da embryo da kalitesi yapisi iyi olmamis olabilir dedi anlamiyorum yurt disindayim türkiyedeki yasiyanlar embryonun kalitesini dahi biliyorlar bana öyle birsey söylenmedi be ben 2019 da taze transfer oldum bir kizim oldu ilkin de tutmustu oyuzden acikcasi cok ümitliydim ama olmadi insallah bu tutmustur cünkü cok sondurlmus embryom di bu ..

Merhaba. Hepimiz için Umarim hayırlı sonuçlar olur. Canim ovitrelle iğnesi 10-12 gün pozitif gösterebiliyor. Benim taze transfer ve 3. Gün embriyosu. Hem yumurta toplama oncesi vuruldugumun etkisi hem de transferden sonra 2. Günde çeyrek doz vurulmamin etkisiyle sonuç pozitif çıkacağı için idrar testi yapmayacağım. Umitlenip husrana uğramak istemedigim için kan testimi bekleyeceğim.

İnşallah canım direk kan versek 7. Günü etki edermi diyorsun kanda da ? Ne kadar hcg var bunun içinde biliyormusun?

Canim daha önce düşük hikayen olmuş. Eşinin ve senin genetik testlerin yapılmış miydi ? Ve düşük hikayen varsa embriyo genetiğine de gondermek istiyor burada doktorlar. Belki embriyo genetiği bozuktu tutunamamasi o sebeple olmustur. Sağlıksız embriyoyu vücut atabiliyor.

İnşallah bu transferin sana sımsıkı tutunur canim sağlıkla kucağına almanı dilerim

İnşallah canım direk kan versek 7. Günü etki edermi diyorsun kanda da ? Ne kadar hcg var bunun içinde biliyormusun?
Valla canim doktorların söylediği ben kendime ovitrelle vursam ben de bile pozitif sonuç çıkar diyorlar. 10 gün test gününü beklemelisin. 10/12 gün silik de olsa pozitif cikabilir evde yaptığın testte. Kan testinde de suan cok yüksek bir değer çıkmazsa yine şüphede kalırsın çünkü erken daha. Bari 9. Gün falan kanda baktir, ovirtella yaptirmamis olsan kan testini suan yaptırıp az da olsa bir değer çıkınca sevinebilirdin. Ama suan kanda da iğne etkisi olacak acaba gerçek mi yanıltıcı mi diye tedirgin olacaksın kafaya takacaksin bence bekle kafan karışmasın hiç

Ben de ayın 7 sinde transfer oldum, test günüm 19. Muhtemelen babalar günü süprizi için bir iki gün erken yaparım ama sadece bir iki gün.

Aynen canım en iyisi 9. 10. Günler nasip bakalım

Şuan hangi aşamadasin canim

Hmm o kadar süre etki ettiğini bilmiyordum o zaman en mantıklısı gününde kan testi yapmak

Kızlar neler yaptınız ben çok takip edemedim ya transfer olan arkadaşlar vardı ne yaptınız

Türkiyede yatıyosun o ayrı birde avuç avuç ilaç veriyolar . Benim günde tek progestan fitili var mesela .
Evet onu ben de farkettim. Bana da günde bir fitil 3 kez duphaston verdi. Uyguladıkları tedaviye göre değişiyor bi de kişinin değerlerine göre veriyordur illaki. Mesela bana ilk yaptırdığımda kan sulandırıcı sakın kullanma dedi Türkiye’de çoğu kişi kullanıyor sanki okuduklarımdan öyle görüyorum

Valla her doktor farklı bişey söylüyor o kesin ama ben sanmıyorum ki bi tuvalete gitmeyle bişey olsun normal hamile olanlarda da olmazdı o zaman

Bende ilkinde coraspirin ve okşayarak iğne kullanmıştım sulandırıcı olarak ama bunda onlar hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…