busefer iki ilac ekledi yani igne ve estrofem verdi digerinde vermemisti, buarada doktor bana bir tutunma gerceklesir gbi olmus ama tutuanmamis demek istedi tam olarak anlamadim gecen ayki icin ve nedenini sordumda ya rahim ici olarak birseyden tutunamamis olabilir veya da embryo da kalitesi yapisi iyi olmamis olabilir dedi anlamiyorum yurt disindayim türkiyedeki yasiyanlar embryonun kalitesini dahi biliyorlar bana öyle birsey söylenmedi be ben 2019 da taze transfer oldum bir kizim oldu ilkin de tutmustu oyuzden acikcasi cok ümitliydim ama olmadi insallah bu tutmustur cünkü cok sondurlmus embryom di bu ..slm kizlar ben 5 mayista 5. gün dondurlumus transfer oldum tek ve 10 günmde evde iki tane test yaptim biri digital biri normalde normal olanda ikinci cizgi vardi hafif di ama ikinci de digital di ve postive cikdi iyi bir markanin clear blue yurt disind yasiyorum türkiyede ismi ney bilmiyorum , 13 gün kan verdim 3 ckdi yani negativ di doktor da bende cok sasirdik cnkü testlermi söylemistim buarada catlatma ignesi vurulmadim, ama cok ümitliydim belirtilerimde vardi az cok ztn ilaci birakdikdan snra 3 gün icinde adet oldm daha sonrasinda doktor hic ara vermeyelm dedi diger ay yani bu ay son kalan 5. gün embryosunu transfer edildi 6.haziranda bunda acikcasi bil beltim yok progodex igne verdi bu sefer günde bir defa gögüslerm hafif acior okdr oda igneden olabilir naturel zyklus da oldum bunuda ama yine hic ümidim yok neden bilmiyorum..
Merhaba. Hepimiz için Umarim hayırlı sonuçlar olur.Herkese merhabahepimiz inşallah hayırlı sonuçlar alırız benim bir sorum olacak. Geçen hafta çarşamba günü transfer oldum bu benim 3. Transferim, ikincide tuttu 8 haftalıkken kaybettim. Bu sefer transfer sabahı ovitrelle vuruldum. 2. Transferimde transferden tam 1 hafta sonra sonuç almıştım. Bu seferde dayanamıyacağım galiba ama, ovitrellenin hcg etkisinden korkuyorum ne zamana geçer bunun etkisi arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen ?
Yaaa canım inşallah hepimizin pozitif oluurSenin 5. Gün embriyosu olduğu icin benden erken vereceksin cnm. Pozitif haberini bekliyoruz
İnşallah canımMerhaba. Hepimiz için Umarim hayırlı sonuçlar olur.Canim ovitrelle iğnesi 10-12 gün pozitif gösterebiliyor. Benim taze transfer ve 3. Gün embriyosu. Hem yumurta toplama oncesi vuruldugumun etkisi hem de transferden sonra 2. Günde çeyrek doz vurulmamin etkisiyle sonuç pozitif çıkacağı için idrar testi yapmayacağım. Umitlenip husrana uğramak istemedigim için kan testimi bekleyeceğim.
Canim daha önce düşük hikayen olmuş. Eşinin ve senin genetik testlerin yapılmış miydi ? Ve düşük hikayen varsa embriyo genetiğine de gondermek istiyor burada doktorlar. Belki embriyo genetiği bozuktu tutunamamasi o sebeple olmustur. Sağlıksız embriyoyu vücut atabiliyor.busefer iki ilac ekledi yani igne ve estrofem verdi digerinde vermemisti, buarada doktor bana bir tutunma gerceklesir gbi olmus ama tutuanmamis demek istedi tam olarak anlamadim gecen ayki icin ve nedenini sordumda ya rahim ici olarak birseyden tutunamamis olabilir veya da embryo da kalitesi yapisi iyi olmamis olabilir dedi anlamiyorum yurt disindayim türkiyedeki yasiyanlar embryonun kalitesini dahi biliyorlar bana öyle birsey söylenmedi be ben 2019 da taze transfer oldum bir kizim oldu ilkin de tutmustu oyuzden acikcasi cok ümitliydim ama olmadi insallah bu tutmustur cünkü cok sondurlmus embryom di bu ..
İnşallah bu transferin sana sımsıkı tutunur canimbusefer iki ilac ekledi yani igne ve estrofem verdi digerinde vermemisti, buarada doktor bana bir tutunma gerceklesir gbi olmus ama tutuanmamis demek istedi tam olarak anlamadim gecen ayki icin ve nedenini sordumda ya rahim ici olarak birseyden tutunamamis olabilir veya da embryo da kalitesi yapisi iyi olmamis olabilir dedi anlamiyorum yurt disindayim türkiyedeki yasiyanlar embryonun kalitesini dahi biliyorlar bana öyle birsey söylenmedi be ben 2019 da taze transfer oldum bir kizim oldu ilkin de tutmustu oyuzden acikcasi cok ümitliydim ama olmadi insallah bu tutmustur cünkü cok sondurlmus embryom di bu ..
Valla canim doktorların söylediği ben kendime ovitrelle vursam ben de bile pozitif sonuç çıkar diyorlar. 10 gün test gününü beklemelisin. 10/12 gün silik de olsa pozitif cikabilir evde yaptığın testte. Kan testinde de suan cok yüksek bir değer çıkmazsa yine şüphede kalırsın çünkü erken daha. Bari 9. Gün falan kanda baktir, ovirtella yaptirmamis olsan kan testini suan yaptırıp az da olsa bir değer çıkınca sevinebilirdin. Ama suan kanda da iğne etkisi olacak acaba gerçek mi yanıltıcı mi diye tedirgin olacaksın kafaya takacaksin bence bekle kafan karışmasın hiçİnşallah canımdirek kan versek 7. Günü etki edermi diyorsun kanda da ? Ne kadar hcg var bunun içinde biliyormusun?
Ben de ayın 7 sinde transfer oldum, test günüm 19. Muhtemelen babalar günü süprizi için bir iki gün erken yaparım ama sadece bir iki gün.Herkese merhabahepimiz inşallah hayırlı sonuçlar alırız benim bir sorum olacak. Geçen hafta çarşamba günü transfer oldum bu benim 3. Transferim, ikincide tuttu 8 haftalıkken kaybettim. Bu sefer transfer sabahı ovitrelle vuruldum. 2. Transferimde transferden tam 1 hafta sonra sonuç almıştım. Bu seferde dayanamıyacağım galiba ama, ovitrellenin hcg etkisinden korkuyorum ne zamana geçer bunun etkisi arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen ?
Aynen canım en iyisi 9. 10. Günler nasip bakalımValla canim doktorların söylediği ben kendime ovitrelle vursam ben de bile pozitif sonuç çıkar diyorlar. 10 gün test gününü beklemelisin. 10/12 gün silik de olsa pozitif cikabilir evde yaptığın testte. Kan testinde de suan cok yüksek bir değer çıkmazsa yine şüphede kalırsın çünkü erken daha. Bari 9. Gün falan kanda baktir, ovirtella yaptirmamis olsan kan testini suan yaptırıp az da olsa bir değer çıkınca sevinebilirdin. Ama suan kanda da iğne etkisi olacak acaba gerçek mi yanıltıcı mi diye tedirgin olacaksın kafaya takacaksin bence bekle kafan karışmasın hiç
Ahhh..ne güzel bir hediye olurBen de ayın 7 sinde transfer oldum, test günüm 19. Muhtemelen babalar günü süprizi için bir iki gün erken yaparım ama sadece bir iki gün.
Şuan hangi aşamadasin canimBenimde daha önce 1 kimyasal, birde 8. haftada kalp durması sonucu düşüğüm var. Benim sadece yumurta rezervim az, problemimiz bu. Genetiğimizde birşey çıkmadı ama düşük hikayem olduğu için doktorum embriyoları da genetiğe göndertiyor. Az yumurtam çıktığı içinde 2 kere toplamada 1 tane sağlam bulabildik. Ben istanbul kozyatağı acıbadem Cem fıçıcıoğlunda tedavi görüyorum.
Hmm o kadar süre etki ettiğini bilmiyordum o zaman en mantıklısı gününde kan testi yapmakCanim catlatma iğnesi olduğumuz icin idrar testinde belli bir sure 10-12 gün kadar pozitif gösteriyor. Yanıltıcı olacağı için ben yapmayı düşünmüyorum. Gercek mi ilaç etkisi mi bilmek idrar testinde imkansız, cok kafa karıştırıcı oluyor. En garantisi kan testi ve 2 gün sonra en az %66 'ya katlamasi.
Evet onu ben de farkettim. Bana da günde bir fitil 3 kez duphaston verdi. Uyguladıkları tedaviye göre değişiyor bi de kişinin değerlerine göre veriyordur illaki. Mesela bana ilk yaptırdığımda kan sulandırıcı sakın kullanma dediTürkiyede yatıyosun o ayrı birde avuç avuç ilaç veriyolar . Benim günde tek progestan fitili var mesela .
Valla her doktor farklı bişey söylüyor o kesinBen ilkinde yattım hatta wc bile kalkmadım hasta bezi kullandım. Bunda masadan yürüyerek indim çok sıkışık olduğum için direk wc ye gittim daha 5dk uzandım çıktım hastaneden. İlk denemem kayseride olmuştu bu istanbul
Ben şu anda transfere hazırlık aşamasındayım, ilaç kullanıyorum. 26 haziranda transferim olacak inşallahh:)) sen hangi şehirde tedavi görüyorsun?Şuan hangi aşamadasin canim
Bende ilkinde coraspirin ve okşayarak iğne kullanmıştım sulandırıcı olarak ama bunda onlar hiç yokEvet onu ben de farkettim. Bana da günde bir fitil 3 kez duphaston verdi. Uyguladıkları tedaviye göre değişiyor bi de kişinin değerlerine göre veriyordur illaki. Mesela bana ilk yaptırdığımda kan sulandırıcı sakın kullanma dediTürkiye’de çoğu kişi kullanıyor sanki okuduklarımdan öyle görüyorum
Bildiğim kadarıyla pıhtılaşma sorunu olunca kan sulandırıcı kullanılır. Sen de öyle bir sorun var mıBende ilkinde coraspirin ve okşayarak iğne kullanmıştım sulandırıcı olarak ama bunda onlar hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?