- 13 Kasım 2022
- 2.137
- 4.700
- 63
Çok belirsiz canım benim de 5. Günüm sabırlı olmamız şart. Biraz daha beklemelisin benceBugün transferin 5. Günü 5.Gün embiryosu çok erken olduğunu biliyorum ama sizde silik çizgiyi gördünüzmü
İnşallah dger adetimle bizde başlarız yaaçok teşekkür ederim inşallahh. İnşallahh sende çok güzel sonuçlar alırsın.
Ben 2 ay üst üste opu oldum. Test sonucum gelir gelmez zaten adet olmuştum hemen başladı doktorum.Bu sefer ara vermedi, opu sonrası olan adetimle başladık.
Canim bu yaptigin erken gebelik testi bile değil ki ? Ayrıca çok erken yaptırmak istiyorsan da idrar olmaz ki. Önce kana karışacak, sonra idraraBugün transferin 5. Günü 5.Gün embiryosu çok erken olduğunu biliyorum ama sizde silik çizgiyi gördünüzmü
Çatltma iğnesi var mı ?Bugün transferin 5. Günü 5.Gün embiryosu çok erken olduğunu biliyorum ama sizde silik çizgiyi gördünüzmü
Benim sonucum 2 gün sonra inşallah ama kalçam iğnden dolayı acıyo o yumruların gitmesi için sürekli kremle ovuyorum.. iğne yağlı olduğu için dağılmıyor.Kızlar merhaba
Bugün kan tahlili yaptım. Beta 822 çıktı .bugün 15 günüm. Sizce az mı ?
Birde doktor üç ay boyunca ilaçlara devam etmemi istedi. Kalçamda apse oluşmuş.
Sizin nasıl ilaçlara devam mı?
Canim benim de regldeki gibi belirtiler var. Regl de yaksaliyor ama ilaçlar da yapabilir. Benim bu transferimde cok ilaç yok. Fitil ve duphaston hap var. Daha önceki donmuş transferimde daha da şişkinlik ve hassasiyetlerim vardi çünkü daha fazla iğne, ilaç takviyesi vardı. İlaçların yan etkisidir. Zaten ilaçlar bırakılmadan regl olamayız. Regli olmamızı engelliyor. Yaparsan haber ver sonucu, insallah pozitif belirtisi çıkar. Ben yapmicam kan testi vereceğim cuma günü.Bugün bir süre kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıdıadet öncesinde olur , erken gebelik testi aldım , bakalım yapabilecek miyim
Krem işe yarıyor mu ? Birde hangi kremBenim sonucum 2 gün sonra inşallah ama kalçam iğnden dolayı acıyo o yumruların gitmesi için sürekli kremle ovuyorum.. iğne yağlı olduğu için dağılmıyor.
Cok guzel çıkmış değerin canim tebrik ederimKızlar merhaba
Bugün kan tahlili yaptım. Beta 822 çıktı .bugün 15 günüm. Sizce az mı ?
Birde doktor üç ay boyunca ilaçlara devam etmemi istedi. Kalçamda apse oluşmuş.
Sizin nasıl ilaçlara devam mı?
Yok canımmÇatltma iğnesi var mı ?
Bende ayın 8 de transfer oldum . Test günü için 19 haziranı verdiler sen benden bir gün önce transfer olmuşsun büyük ihtimal sonuç çıkar Bi kaç gün öncede yapsan İnş olumlu sonuçlar alırız hepimizBen de ayın 7 sinde transfer oldum, test günüm 19. Muhtemelen babalar günü süprizi için bir iki gün erken yaparım ama sadece bir iki gün.
Test yaparsam sonucu atarım buraya muhakkak. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versinBende ayın 8 de transfer oldum . Test günü için 19 haziranı verdiler sen benden bir gün önce transfer olmuşsun büyük ihtimal sonuç çıkar Bi kaç gün öncede yapsan İnş olumlu sonuçlar alırız hepimiz
Canım inşallah pozitifi görürsünBugün bir süre kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıdıadet öncesinde olur , erken gebelik testi aldım , bakalım yapabilecek miyim
Bence pozitif sizinki. Benimki de 5. Gün embriyosu 5. Gün erken gebelik testi yapmıştım bundan biraz daha koyu çıkmıştıYok canımm
İnşallah canım sağol pek ümidim yokCanım inşallah pozitifi görürsün
Benimde 3 embriyoKızlar kabızlık için şurup içtim başka çarem kalmamıştı, biraz iyi geldi. Doktorumla konuşarak hareket ettim. Bilginiz olsun
Umudunu yitirme ben de kıbrısa gittim 3 tane embriyo transfer edildi, nasıl nerden nasip olunur bilinmez.Benimde 3 embriyoUmutsuz olmamız normalmi benimde 2. Transfer. Kıbrısta oldu bu kez. Bilemiyorum hiç
Aynı gün transfer olmuşuz, hangi merkeze gittin?Benimde 3 embriyoUmutsuz olmamız normalmi benimde 2. Transfer. Kıbrısta oldu bu kez. Bilemiyorum hiç
Ozaman var canım kan ver bi ..Yok canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?