2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

İnşallah dger adetimle bizde başlarız yaa

Bugün transferin 5. Günü 5.Gün embiryosu çok erken olduğunu biliyorum ama sizde silik çizgiyi gördünüzmü
Canim bu yaptigin erken gebelik testi bile değil ki ? Ayrıca çok erken yaptırmak istiyorsan da idrar olmaz ki. Önce kana karışacak, sonra idrara kan testi versen daha mantıklı olurdu :) umarim pozitif sonuca hepimiz ulaşırız , bu şekilde yapıp sürecinde kendini üzme boşuna olumsuz oldu diye. Henüz baya erken, en az 7-8. Günü bekle bence.

Bugün bir süre kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıdı adet öncesinde olur , erken gebelik testi aldım , bakalım yapabilecek miyim

Benim sonucum 2 gün sonra inşallah ama kalçam iğnden dolayı acıyo o yumruların gitmesi için sürekli kremle ovuyorum.. iğne yağlı olduğu için dağılmıyor.

Bugün bir süre kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıdı adet öncesinde olur , erken gebelik testi aldım , bakalım yapabilecek miyim
Canim benim de regldeki gibi belirtiler var. Regl de yaksaliyor ama ilaçlar da yapabilir. Benim bu transferimde cok ilaç yok. Fitil ve duphaston hap var. Daha önceki donmuş transferimde daha da şişkinlik ve hassasiyetlerim vardi çünkü daha fazla iğne, ilaç takviyesi vardı. İlaçların yan etkisidir. Zaten ilaçlar bırakılmadan regl olamayız. Regli olmamızı engelliyor. Yaparsan haber ver sonucu, insallah pozitif belirtisi çıkar. Ben yapmicam kan testi vereceğim cuma günü.

Cok guzel çıkmış değerin canim tebrik ederim darısı bizim de başımıza. Sağlıkla kucağına almanı dilerim

Ben de ayın 7 sinde transfer oldum, test günüm 19. Muhtemelen babalar günü süprizi için bir iki gün erken yaparım ama sadece bir iki gün.
Bende ayın 8 de transfer oldum . Test günü için 19 haziranı verdiler sen benden bir gün önce transfer olmuşsun büyük ihtimal sonuç çıkar Bi kaç gün öncede yapsan İnş olumlu sonuçlar alırız hepimiz

Test yaparsam sonucu atarım buraya muhakkak. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…