- 13 Kasım 2022
- 2.137
- 4.703
- 63
Ben estrofeme 2 ile başladım 4 e yükseldi sonra 6 tane kullandım, dozun hastaya göre ayarlandığını biliyorum muhtemelen doktorunuz en uygun dozu belirlemiştir. Hayırlsısı olsun. Adetin 17. Günü transfer olmuştum ben bu aradaŞuan nar bulamıyorum taze sıkım içemiyorum dimes yüzde 100 nar suyu içiyorum. Cyclo ilacımı 3 transfer sürecimde de kullandım ama büyük ihtimal bu sefer hastaneyi adetin 2. Günü aradım onlar beni 1 gün ilaca geç başlattılar o yüzden 1 mm geriden geliyor rahim kalınlığım günde 2 alıyordum büyük ihtimal 1 gün oradan fark etti şimdi dozu 3 yaptılar umarım işe yarar. Cylocnun sadece beyaz renk olanlarını içiyorum kahverengi çıkanlarını içmiyorum benim gittiğim hastane estrofem kullanmıyor nedense
Benim de 5 haziran
Kaçıncı gün embriyosu peki?Benim de 5 haziran9. Gün yani bu çarşamba test günüm ama ben bugün verdim, yarın sabah sonucu öğrenicem
5. Gün embriyosu, dondurulmuş transfer yapıldıKaçıncı gün embriyosu peki?
O zaman senin 5. Gün embriyosu Canim. Hayırlı olsun, Pozitif haberini alirsin inşallahBenim de 5 haziran9. Gün yani bu çarşamba test günüm ama ben bugün verdim, yarın sabah sonucu öğrenicem
Ozaman pozitif canım hayırlısı ile pozitif haberini alırsın sabah inşallahkızlar erken gebelik testleri ne kadar güvenilir? Adetten 6 gün önceye kadar sonuç veriyor diyorlar ama. Ben transferden sonraki 6. Günde kullandım ve net çift çizgi gördüm. Kontrol çizgisine göre daha silik tabi ama, Sevinmeli miyim bilmiyorum. Bu sabah test verdim ama onun sonucu da yarın sabah çıkacak. Beta nın kaç olması gerekiyor iyi diyebilmek için sınırı var mı.. Allahım beklemek çok zor, ne çıkacak ne olacak gerçekten insan ne yapacağını şaşırıyor.
Canim net gördüysen kesin gebelik var demektir.kızlar erken gebelik testleri ne kadar güvenilir? Adetten 6 gün önceye kadar sonuç veriyor diyorlar ama. Ben transferden sonraki 6. Günde kullandım ve net çift çizgi gördüm. Kontrol çizgisine göre daha silik tabi ama, Sevinmeli miyim bilmiyorum. Bu sabah test verdim ama onun sonucu da yarın sabah çıkacak. Beta nın kaç olması gerekiyor iyi diyebilmek için sınırı var mı.. Allahım beklemek çok zor, ne çıkacak ne olacak gerçekten insan ne yapacağını şaşırıyor.
İnşallah aminn.Ozaman pozitif canım hayırlısı ile pozitif haberini alırsın sabah inşallah
İnşallahCanim net gördüysen kesin gebelik var demektir.Önce kana karistigi için kan testinde de değer güzel çıkacaktır. İdrara çabuk geçmiş hayırlı olsun şimdiden
Dilerim katlayarak da devam eder sonucun canim... Tüm bekleyenler hepimiz Sağlıklı şekilde kucağımıza alalım insallahİnşallahçok heyecanlıyım,
Rabbim bizi korkularımızdan emin kılsın
Benimde 3 gün sonra değerimi 7-8 mm görürse Salı günü transfernyapacağını söyledi adetin 21. Günü oluyor inşallah olur dua edin lütfen nar suyu içinde Tarım koop bakacağım mutlakaBen estrofeme 2 ile başladım 4 e yükseldi sonra 6 tane kullandım, dozun hastaya göre ayarlandığını biliyorum muhtemelen doktorunuz en uygun dozu belirlemiştir. Hayırlsısı olsun. Adetin 17. Günü transfer olmuştum ben bu arada
Yarın sabah test verin belki çubuk test iyi değildir. Her şeye hazırlıklı olmak lazım tabi ama Rabbimden ümit kesilmezBenim erken gebelik testi negatif kızlar tutmamış tutsaydı çıkardı doktorda umutlu konuşmştu
Canim test tarihinden önce yaptın. Belki gec tutunma olur, test tarihinde kan testi yap mutlaka.Benim erken gebelik testi negatif kızlar tutmamış tutsaydı çıkardı doktorda umutlu konuşmştu
Nar suyu iç ve avokado ye . Bendede adetin 9 cu günü 5,5 du verdiği bir ilaç yan etki yapmıştı onu bırakınca normale döndü . Korkma endişelenmeKızlar adetimin bugün 12. Günüydü rahim kalınlığım 5.8 mm çıktı doktor şuan ince 3 gün sonra yine gel bakalım dedi rahim kalınlığı artması için bir şeyler yaptınız mı beslenmenizde dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu ? Doktorum ilaçlarını düzenli kullandın mı dedi onların verdiği dozda verdiği gün başladım ne dedilerse onu yaptım yani ilk kez transfer olmuyorum 3. Kez transfere hazırlanışım bu. Cylo prognava diye bir ilaç içiyorum sadece beyazlarını içtiğim bi ilaç onun dozu günde 2 onu günde 3 içmeye başla dedi sizce artar mı? normalde 3 kez transfer sürecine hazırlandım hepsinde maşallah gayet iyiydi 7 mm çakması gerekirken tahmini değerim 5.8 mm çıktı bana dua edin 3 gün sonra kontrolüm de 8-9 mm lere ulaşmış olayım lütfen
Belirtin oldu mu ? Benimde 5 ci hün embriyosu dün transfer oldum . Bu 4 cü denemem hiç pozitifim yok dahaİnşallah aminn.
Bir önceki de pozitif gelmişti beta değerim sonra yarıya düştü. Sevincim kursağımda kaldı. Şimdi sevinemiyorum bile, endişeliyim çok. Kalp atışlarını duyursun bize Rabbim, sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı
Transferden beri kasıklarımda ağrı oluyor belirtiden sayılır mı bu bilmem. Ağrı oldukça uzanıyorum bilmiyorum faydası olur mu ama bir de transferden sonraki 4. günümde kanama oldu ama kanama demeye bin şahit lazım. Böyle damarımsı bi iki parça geldi, belki de implantasyon kanamasıydı.Belirtin oldu mu ? Benimde 5 ci hün embriyosu dün transfer oldum . Bu 4 cü denemem hiç pozitifim yok daha
Bende bende bendeeeeeeAy kızlar bu transfer kafası çok tuafff . Bir diyorum olucak bir diyorum hiç belirtim ne tok olmaycak off bugün transferin 1 ci günü4 cü transferim nolur dua edin
Hmm evet bir çok kişi kasık ağrısı diyor .. transferden sonra ilk gün mü başladı ?Transferden beri kasıklarımda ağrı oluyor belirtiden sayılır mı bu bilmem. Ağrı oldukça uzanıyorum bilmiyorum faydası olur mu ama bir de transferden sonraki 4. günümde kanama oldu ama kanama demeye bin şahit lazım. Böyle damarımsı bi iki parça geldi, belki de implantasyon kanamasıydı.
Bunlar dışında başka bir şeyim olmadı, doğal siklusla transfer oldum bir tek duphaston kullanıyorum, ama bu kasık ağrısı onun yan etkilerinde yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?