Kadık ağrın kaçıncı gün oldu peki ? Bende ara ara bel ve bacak ağrısı var adet olmadan öncekisi gibi bende adet önceside olur bu traz bişey . Ama kasık batmam yok bugün 2 ci günümTransferden beri bacak bel kasık ağrılarım vardı kasıklarımda ara ara sızlama oluyodu dünden beri aşırı midem yanıyo bide. Tabi bunların hepsi ilaçların etkiside olabilir
Bugun 4 haftalık gibi. 5. Gün embriyosu transfer edildi. 3 haz transfer olduteşekkür ederim :')) siz kaçıncı haftadasınız şu an
Benim de 5. gün embriyosu, 5 haziranda transfer edildi :') inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.Bugun 4 haftalık gibi. 5. Gün embriyosu transfer edildi. 3 haz transfer oldu
Amin amin sizinde hayirli uğurlu olsun. Sağlıklı gebelik sağlıklı bebis nasip etsin Rabbım.Benim de 5. gün embriyosu, 5 haziranda transfer edildi :') inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Siz tekrar verdiniz mi kan, beta değeri kaça çıktı şu an
Aminn aminnAmin amin sizinde hayirli uğurlu olsun. Sağlıklı gebelik sağlıklı bebis nasip etsin Rabbım.
10 haz. 38
12 haz 194 cikti cuma günü yeniden kan vericem
3. Gün Başladı bel ağrımda 3. Gün şiddetlendi kasıkta sızlamalar özellikle 4. Gün çok oldu ama benim acı eşiğim aşırı düşük o yüzden çok hissediyoda olabilirimKadık ağrın kaçıncı gün oldu peki ? Bende ara ara bel ve bacak ağrısı var adet olmadan öncekisi gibi bende adet önceside olur bu traz bişey . Ama kasık batmam yok bugün 2 ci günüm
Elhamdülillah 5. Yilimizda ulaştık bu güzelliğe çok şükürAminn aminn
Maşallah ne güzel artmış, ben de yarın vereyim bakalım :')
Benimde dün 5. Günümdü silik çıktı dün gecede çok hafif bi lekelenme yaşadım sen lekelenme yaşadınmı canımGünaydın kızlar dün transferimin 5. Günüydü idrar testinde silik çizgi görünce kan verdim 25 çıktı
Ben yaptım canım pozitif7 Haziran transfer olup test yapanlar oldu mu? Beni de heyecanlandırdınız? Sizce test yapmalı mıyım ben de.
Bende 7 haziran 5.Gün embriyosu 3. Transfer denemem canı7 Haziran transfer olup test yapanlar oldu mu? Beni de heyecanlandırdınız? Sizce test yapmalı mıyım ben de.
Senin transfer ne zamandı?Ben yaptım canım pozitif
Bunun kararı sana ait7 Haziran transfer olup test yapanlar oldu mu? Beni de heyecanlandırdınız? Sizce test yapmalı mıyım ben de.
Yok canım lekelenmem olmadıBenimde dün 5. Günümdü silik çıktı dün gecede çok hafif bi lekelenme yaşadım sen lekelenme yaşadınmı canım
7 haziran işteSenin transfer ne zamandı?
Canim hayırlı olsun kesin varEki Görüntüle 3260471
Kızlar ne diyonuz ? Var mı sizce ?
Yaaa tebrik ederim, hayırlı olsunGünaydın kızlar dün transferimin 5. Günüydü idrar testinde silik çizgi görünce kan verdim 25 çıktı
Tebrikler canım.Dün transferimin 7. Günüydü kan verdim, 37 çıktı. Normal mi bu değer düşük gibi geldi
ben 5. günümde lekelenme yaşadımBenimde dün 5. Günümdü silik çıktı dün gecede çok hafif bi lekelenme yaşadım sen lekelenme yaşadınmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?