2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Transferden beri bacak bel kasık ağrılarım vardı kasıklarımda ara ara sızlama oluyodu dünden beri aşırı midem yanıyo bide. Tabi bunların hepsi ilaçların etkiside olabilir
Kadık ağrın kaçıncı gün oldu peki ? Bende ara ara bel ve bacak ağrısı var adet olmadan öncekisi gibi bende adet önceside olur bu traz bişey . Ama kasık batmam yok bugün 2 ci günüm

Benim de 5. gün embriyosu, 5 haziranda transfer edildi :') inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Siz tekrar verdiniz mi kan, beta değeri kaça çıktı şu an
Amin amin sizinde hayirli uğurlu olsun. Sağlıklı gebelik sağlıklı bebis nasip etsin Rabbım.
10 haz. 38
12 haz 194 cikti cuma günü yeniden kan vericem

Kadık ağrın kaçıncı gün oldu peki ? Bende ara ara bel ve bacak ağrısı var adet olmadan öncekisi gibi bende adet önceside olur bu traz bişey . Ama kasık batmam yok bugün 2 ci günüm
3. Gün Başladı bel ağrımda 3. Gün şiddetlendi kasıkta sızlamalar özellikle 4. Gün çok oldu ama benim acı eşiğim aşırı düşük o yüzden çok hissediyoda olabilirim

7 Haziran transfer olup test yapanlar oldu mu? Beni de heyecanlandırdınız? Sizce test yapmalı mıyım ben de.
Bunun kararı sana ait sanirim 5. Günün yarın idrar yapabilirsin. Ama bazı kişilerin daha geç sonuc çıkıyor benimki hayali çizgi gibiydi o yüzden sonuc sizi etkilemezse yapın. Üzüntü stres iyi değil biliyorsunuz. Rabbım mujdelettirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…