- 28 Kasım 2020
- 1.011
- 1.795
- 83
Allah inşallah çok tatlı güzel sağlıklı akıllı bir bebek nasip eder dua ettimArkadaşlar benimde 4. Günüm kimsekere bişi diyememek çok kötü. Kıbrısta yaptırdım 3 embriyo transfer edildi 24 yaşındayım kanser geçirdiğim için 3 transfer oldu dualarınızı eksik etmeyin nolur allah hepimizin gönlüne göre versin
Evet, sık değil ama ara sıra. Bir öncekinde bu belirti yoktu ama yine de betam yüksek gelmiştiHmm evet bir çok kişi kasık ağrısı diyor .. transferden sonra ilk gün mü başladı ?
Sağ ol cnmCok guzel çıkmış değerin canim tebrik ederimdarısı bizim de başımıza. Sağlıkla kucağına almanı dilerim
Zeytinyağı deneyin diyorlar. Olmazsa öyle yapayım. Cevap verdiğin için sağ ol cnmCanım ben nemlendirici kremimi kullanıyorum maksak o bölgeyi masajla rahatlatmak. Ki faydasını gördüm ilk bi kaç gün aklıma gelmedi çok daha kötüydü şimdi her gün aklıma geldikçe yapıyorum faydası oluyor. İğneye devam ettikçe mecbur kalçayı rahatlatmak gerekiyor.
Ya maksat ovarken kuru kuru yapmamak masaj misali deri kayganlaşınca güzel ovuluyorZeytinyağı deneyin diyorlar. Olmazsa öyle yapayım. Cevap verdiğin için sağ ol cnm
Haklısın canım. Benimki çok fena olmuş .Ya maksat ovarken kuru kuru yapmamak masaj misali deri kayganlaşınca güzel ovuluyorhemşireninde iyisine denk gelmek lazım bu akşam ki hemşire gelenin geçenin ppoposundan kan aldı resmen benden önce ki kişininde kanatmış yere damlamış hep benimde kanattı çok
Kız Allah seni ne yapmasın resmen kiti kırmışsın kağıdı çıkmış gözün adın evet hafif silik çizgi varEki Görüntüle 3259888
Kızlar selam biliyorum çok erken transferimin 4. Günü çift embriyo silik çizgi var gibi yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Hayırlı olsunnEki Görüntüle 3260471
Kızlar ne diyonuz ? Var mı sizce ?
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahEki Görüntüle 3260471
Kızlar ne diyonuz ? Var mı sizce ?
Günaydın hayırlı olsun canım inşallah bizde de çıkar bize de dua etGünaydın kızlar dün transferimin 5. Günüydü idrar testinde silik çizgi görünce kan verdim 25 çıktı
Benimde 7. Gün 38 çıkmıştı beta takibi yapın korkmayın evham kapılmayın bence gayet iyi sonuçDün transferimin 7. Günüydü kan verdim, 37 çıktı. Normal mi bu değer düşük gibi geldi
Canım belirtin varmıydı ? Ve ne zaman başladı ?Günaydın kızlar dün transferimin 5. Günüydü idrar testinde silik çizgi görünce kan verdim 25 çıktı
Ediyorum canım hepimizin kucaklarını dolduraun rabbimGünaydın hayırlı olsun canım inşallah bizde de çıkar bize de dua et
Transferden beri bacak bel kasık ağrılarım vardı kasıklarımda ara ara sızlama oluyodu dünden beri aşırı midem yanıyo bide. Tabi bunların hepsi ilaçların etkiside olabilirCanım belirtin varmıydı ? Ve ne zaman başladı ?
Benim 10. Gün 27 ydi 2 gün aralarla artışı önemli 2 katına çıkarsa sağlıklı gebelik şu an pozitif tutunmuş bebeğiniz hayırlı olsunDün transferimin 7. Günüydü kan verdim, 37 çıktı. Normal mi bu değer düşük gibi geldi
teşekkür ederim :')) siz kaçıncı haftadasınız şu anBenimde 7. Gün 38 çıkmıştı beta takibi yapın korkmayın evham kapılmayın bence gayet iyi sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?