- 8 Haziran 2023
- 128
- 117
- 18
Cok üzüldüm bu sonucu daha önce birkac kez yaşadığım için üzüntünüzü anlıyorum.Kızlar bugün test günümdü maalesef kan tahlilim negatif çıktı.Göz yaşarır kalp hüzünlenir bizler yine de Rabb'imizin razı olacağı şeyi söyleriz bı posta ağladım sonra dedim bunda da vardır hayır. Bebeği tutunanlar için sağlıcakla kucaklarına almayı benim gibi bekleyenler için de tez zamanda güzel haberleri almayı nasip etsin Rabb'im.
Her nasip vaktine esirdir. Nasip değilmiş
2-3 gün sonra yap canim. Hem doktorlar cok yatmayı asla onermiyor. Ayrıca gez kendini yormadan yoksa inan zaman geçmiyorBende İstanbul yalova mekik dokuyorum, bayram için izmir e gedicez , bayram öncesi transfer olabilirsem diye sorayım sizlere dedim
Canim kaçıncı gün embriyosu ve 10 gün içinde catlatma iğnesi oldun mu ?Kızlar merhaba ben 8 haziranda transfer oldum dün dayanamadım erken gebelik testi yaptırdım silik çıktı kan testi yaptırdım 5.08 çıktı sizce sonuç nedir pozitif mi?
Gün geçtikçe daha zor oluyor beklemekBenim de 19 Haziran test günüm heyecanla bekliyorum.
Ben ilk günler olumsuz düşünüyordum ama şuan daha olumluyum. İnş hepimiz güzel sonuçlar alırız. Neler yapıyorsun normal hayata döndün müBen ben beeenn gitmiyo sanki burdan sonrastresliyim biraz iki gündür test günü yaklaştıkça olmadı gibi hissediyorum nedense siz ne hissediyorsunuz
Yazlığa gideceğiz, kayinvalidem bu konuda destek olacaktır, yürüyüp güzel vakit geçirebileceğimi düşünüyorum, ama duygu durumu yüzünden umarım birsey olmaz2-3 gün sonra yap canim. Hem doktorlar cok yatmayı asla onermiyor. Ayrıca gez kendini yormadan yoksa inan zaman geçmiyorşu test bekleme süresi en sıkıcı, en geçmeyen, duygusal olarak berbat bazen de iyi olan, sürekli duygu değişimi olan bir olumlu bir olumsuz yönde değişim gösteren bir zaman. Bazen aşırı stress de yaptıran bir zaman :) o yüzden gez, hava al, yürüyüş yap. Kendini yormadan, zorlamadan.
Evdeyim işe gitmiyorum işim evimin olduğu şehirde değil o yüzden sadece günlük işlerimi yapıyorum temizlik hariç çamaşır ve yemek onun dışında ağır şeyleri sağolsun eşim yapıyor siz neler yapıyorsunuzBen ilk günler olumsuz düşünüyordum ama şuan daha olumluyum. İnş hepimiz güzel sonuçlar alırız. Neler yapıyorsun normal hayata döndün mü
3. gün embriyosu canım 6 haziranda çatlatma iğnesi oldum diye hatırlıyorum 8 inde transfer yapıldı çünküCanim kaçıncı gün embriyosu ve 10 gün içinde catlatma iğnesi oldun mu ?
Heyecandan ölüyorum kızlar, erken gebelik testi yaptım dayanamadım.
7 haziranda transfer oldum açıkçası korkuyla yaptım ama tuttu galiba. Rabbim hiçbirimizin muradını yarım bırakmasınmaşallah var gibi dimi kaçıncı günde yaptınız??
Aminnn, tamamına erdirsin Allahım7 haziranda transfer oldum açıkçası korkuyla yaptım ama tuttu galiba. Rabbim hiçbirimizin muradını yarım bırakmasın
Öncelikle hayırlı olsun canım inşallah emeklerim boşa gitmez, güzel sonuçlar bize de haber edersin, insan anlamıyor bazen hangi faktör etkiliyor diye, yine de Allah'ın dediği olur, test günün ne zaman şuan kendini nasıl hissediyorsun.Canim benim 4. Tedavim, 3. Transferim.
Ben suan 41 yaşındayım. 1.5 yıl önce başladım tedaviye daha öncesinde çocuk düşünmüyordum. Haliyle yaş 41 olunca tüm testleri, genetik testler de dahil olmak üzere her şey normal olmasına rağmen tutmadı.Histereskopi, hsg hepsini oldum hepsinde cok cok iyi cikti sonuc. Esimin sperm sayısı, hızı vs de cok cok iyi Yastan kaynakli Yumurta kalitesi düştüğü için sağlıklı, cok iyi kalite embriyo oluşmadigini düşünüyoruz cunku başka seçenek yok. . O yüzden hiç 5. Güne bekletmedi doktorum 3. Gün transferi yapıyoruz. Amh 1.04'dü 1.5 sene önce suan kac bilmiyorum. Bu arada yumurtam 3, 10, 3, 7 olmak üzere 4 kez opu oldum. Hepsinde de 3. Güne 2 tane kaldı. 3. Tedavimde embriyo ilerlemesi transfer aşamasına kadar gelisemedi. Bu 4. Tedavimde farklı tedavi uyguladık mikrocip ve piezo tekniği bakalım başarılı oldu mu test gunu belli olacak.
Catlatma iğnesini etkisi canim cikan sonuç. 3. Gün embriyosu için çok çok erken 5 günde çıkması mümkün değil. Benim de 3. Gun embriyosu bugün 8. Günüm, catlatma ignesinden hcg yüksek çıkacağı için şuan yanıltıcı olacak diye ne idrar ne kan testi yapmıyorum. Catlatma iğnesi olmasa bile 5. Gün test pozitif çıkmaz 3. Gün embriyosunda. O zaman 5. Gün embriyosu 3 günde belli olması lazım bu mantikla.3. gün embriyosu canım 6 haziranda çatlatma iğnesi oldum diye hatırlıyorum 8 inde transfer yapıldı çünkü
Cok üzüldüm bu sonucu daha önce birkac kez yaşadığım için üzüntünüzü anlıyorum.Hissediyorum...
Pes etmeyin lütfen, zamani var demek ki... Umarim en kısa zamanda sağlıklı şekilde pozitif sonuca ulaşırsınız. Vücut sağlıksız olan embriyoyu kabul etmiyor tutunma olmuyor.. olsa bile sagliksizsa gelişim göstermeden, gebelik ilerlemeden vücut atıyor. Pozitifi görüp, sonrasında negatife dönmesi daha da yıpratıcı olurdu. Lütfen pes etmeden ileriye odaklanın...
Canim test günüm cumartesi günü. Ama ben 1 gun önceden cesaret edebilirsen vermeyi düşünüyorum. Yani cuma günü. İnsan bir cok kez olumsuzluk yaşayınca test için korku oluşuyor. Düne kadar regl olacak gibi kasik bakmaları, göğüs ağrısı ve göğüste dolgunluk, karnımda baskı vardı. Bugün göğüs dolgunlugum ve hafif ağrısı dışında gayet normalim. Sanki hiç bisey yokmus gibi :) ben sadece fitil ve duphaston hap kullandığım için hormon düzeyim normal galiba o yüzden yan etki suan yok galiba.Öncelikle hayırlı olsun canım inşallah emeklerim boşa gitmez, güzel sonuçlar bize de haber edersin, insan anlamıyor bazen hangi faktör etkiliyor diye, yine de Allah'ın dediği olur, test günün ne zaman şuan kendini nasıl hissediyorsun.
Benim de 4. Denemem canim. Test günümü korkuyla bekliyorum.Haklısınız olanda hayır vardır
Öncekilere göre daha sakinim çok şükür
Bu 4. denemeydi ilaç içmekten gına geldi bir süre doğal şifalı bitkilerle denerim dinlenirim.. hiçbir zaman ümitsiz olmadım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?