2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Merhaba hanımlar ben dün transfer oldum dunden itibaren ic camasirim sırılsıklam oluyor nedenini bilen var mi bide adet olacakmisim gibi cok az kasik sancisi oluyor

Merhabalar, bende 2 transfer gerçekleştirdim negatif sonuçlandı. Şimdi 3. Transfer olacak ama öncesinde çizik attıracağım. Benimde 5. Gün embriyosu. Allah yardımcımız olsun

Kızlar merhaba ben 8 haziranda transfer oldum dün dayanamadım erken gebelik testi yaptırdım silik çıktı kan testi yaptırdım 5.08 çıktı sizce sonuç nedir pozitif mi?

Kızlar bir sorum olacak bu 2.3.4. denemedeki arkadaşlar lütfen cevap yazsın, acaba tüm değerleriniz normal olduğu halde, hiç bir sorun olmadığı halde mi tutmadı, yoksa sebepler var mıydı, ona göre bilgilenmiş oluruz.

Kızlar bugün test günümdü maalesef kan tahlilim negatif çıktı. Göz yaşarır kalp hüzünlenir bizler yine de Rabb'imizin razı olacağı şeyi söyleriz bı posta ağladım sonra dedim bunda da vardır hayır. Bebeği tutunanlar için sağlıcakla kucaklarına almayı benim gibi bekleyenler için de tez zamanda güzel haberleri almayı nasip etsin Rabb'im.
Her nasip vaktine esirdir. Nasip değilmiş

Bu rahatlattı işte, yarın kontrolüm var sorarım , transferden birkaç gün sonra yola çıkmam gerekiyor sıkıntı olur mu dersiniz ?
2-3 gun istirahat sonrasi seyahat onerebiliyorlar canim. Ne kadar uzun mesafe bilmiyorum o yüzden doktoruna danisirsin yarin.

Canim benim 4. Tedavim, 3. Transferim.
Ben suan 41 yaşındayım. 1.5 yıl önce başladım tedaviye daha öncesinde çocuk düşünmüyordum. Haliyle yaş 41 olunca tüm testleri, genetik testler de dahil olmak üzere her şey normal olmasına rağmen tutmadı.Histereskopi, hsg hepsini oldum hepsinde cok cok iyi cikti sonuc. Esimin sperm sayısı, hızı vs de cok cok iyi Yastan kaynakli Yumurta kalitesi düştüğü için sağlıklı, cok iyi kalite embriyo oluşmadigini düşünüyoruz cunku başka seçenek yok. . O yüzden hiç 5. Güne bekletmedi doktorum 3. Gün transferi yapıyoruz. Amh 1.04'dü 1.5 sene önce suan kac bilmiyorum. Bu arada yumurtam 3, 10, 3, 7 olmak üzere 4 kez opu oldum. Hepsinde de 3. Güne 2 tane kaldı. 3. Tedavimde embriyo ilerlemesi transfer aşamasına kadar gelisemedi. Bu 4. Tedavimde farklı tedavi uyguladık mikrocip ve piezo tekniği bakalım başarılı oldu mu test gunu belli olacak.

Merhaba hanımlar ben dün transfer oldum dunden itibaren ic camasirim sırılsıklam oluyor nedenini bilen var mi bide adet olacakmisim gibi cok az kasik sancisi oluyor
Merhaba canim, hayırlı olsun. Umarim embriyolarin sıkıca tutunur, pozitif sonuc alirsin.
Adet olacak gibi agri, sancı vs cok normal. Alınan hormonların yan etkileri. Fitil kullanıyorsan o akiyordur benim belli bir süre sonra fitil sıvı halde akıyor. Günlük pedlerden kullan ve İslandikca degistir cok rahat edersin. Islak kalmasın vajinan, yoksa mantar vs oluşabilir.

Benim amh değerim çok düşük canım 4. Tedaviye kadar 1(dollendi)/1(boş folikul)/3(sadece biri olgun çıktı oda dollenmedi)/1(dollendi 5.gun taze transfer) sırayla bu sekilde oldu ama sanırım Buda olmadı yarın kan vericem dün erken gebelik testi negatif çıktı bence benim yumurtalarım amh kaynakli kaliteli değil kendimce böyle bi sonuca vardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…