- 4 Haziran 2023
- 635
- 1.162
- 43
Ben ertesi gun yolculuk yapmistim tabi yine de dr unuza sorunBu rahatlattı işte, yarın kontrolüm var sorarım , transferden birkaç gün sonra yola çıkmam gerekiyor sıkıntı olur mu dersiniz ?
Tamamdır bunuda sorayım cebimde kalsın soruBen ertesi gun yolculuk yapmistim tabi yine de dr unuza sorun
Benim de 19 Haziran test günüm heyecanla bekliyorum.19 haziran kimlerin test günü nasıl gidiyor bekleme süreci
İnşallah canım en iyisi pozitif düşünmek zatenAllah sevincimizi kursağımızda bırakmasın inşallah. Aklıma olumsuz tabloları getirmemeye çalışıyorum en başından beri. İnşallah bu işin sonuna kadar gideriz de alırız şu bebeleri kucağa
Merhabalar, bende 2 transfer gerçekleştirdim negatif sonuçlandı. Şimdi 3. Transfer olacak ama öncesinde çizik attıracağım. Benimde 5. Gün embriyosu. Allah yardımcımız olsunSelam kızlar. Benim mayıs ayı reglim ile birlikte transfer tahmini yapmaya başladım. 15 Mayısta regl oldum. Sanırım haziran başına denk gelecek. Burada buluşalım. Benim dondurulmuş 5.gün embriyom var. Ya sizin?
Ben ben beeenn gitmiyo sanki burdan sonra19 haziran kimlerin test günü nasıl gidiyor bekleme süreci
Ya nasip dedik benim 2. Denemem hayırlısıAynen gitmiyorda ve artık denemeler çoğaldıkça umutta azalıyor .
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın Hormonlardan akıntın olur canım endişelenmeMerhaba hanımlar ben dün transfer oldum dunden itibaren ic camasirim sırılsıklam oluyor nedenini bilen var mi bide adet olacakmisim gibi cok az kasik sancisi oluyor
2-3 gun istirahat sonrasi seyahat onerebiliyorlar canim. Ne kadar uzun mesafe bilmiyorum o yüzden doktoruna danisirsin yarin.Bu rahatlattı işte, yarın kontrolüm var sorarım , transferden birkaç gün sonra yola çıkmam gerekiyor sıkıntı olur mu dersiniz ?
4-5 saatlik bir mesafede olacak2-3 gun istirahat sonrasi seyahat onerebiliyorlar canim. Ne kadar uzun mesafe bilmiyorum o yüzden doktoruna danisirsin yarin.
Canim benim 4. Tedavim, 3. Transferim.Kızlar bir sorum olacak bu 2.3.4. denemedeki arkadaşlar lütfen cevap yazsın, acaba tüm değerleriniz normal olduğu halde, hiç bir sorun olmadığı halde mi tutmadı, yoksa sebepler var mıydı, ona göre bilgilenmiş oluruz.
Yapabilirsin canim hiç sorun olmaz. Yine de sor içim rahatlasın. Şehir disindan hastalari geliyor doktorların daha uzun mesafelerden.. hiç sıkıntı olmaz4-5 saatlik bir mesafede olacak
Bende İstanbul yalova mekik dokuyorum, bayram için izmir e gedicez , bayram öncesi transfer olabilirsem diye sorayım sizlere dedimYapabilirsin canim hiç sorun olmaz. Yine de sor içim rahatlasın. Şehir disindan hastalari geliyor doktorların daha uzun mesafelerden.. hiç sıkıntı olmaz
Merhaba canim, hayırlı olsun. Umarim embriyolarin sıkıca tutunur, pozitif sonuc alirsin.Merhaba hanımlar ben dün transfer oldum dunden itibaren ic camasirim sırılsıklam oluyor nedenini bilen var mi bide adet olacakmisim gibi cok az kasik sancisi oluyor
Benim amh değerim çok düşük canım 4. Tedaviye kadar 1(dollendi)/1(boş folikul)/3(sadece biri olgun çıktı oda dollenmedi)/1(dollendi 5.gun taze transfer) sırayla bu sekilde oldu ama sanırım Buda olmadı yarın kan vericem dün erken gebelik testi negatif çıktı bence benim yumurtalarım amh kaynakli kaliteli değil kendimce böyle bi sonuca vardım.Kızlar bir sorum olacak bu 2.3.4. denemedeki arkadaşlar lütfen cevap yazsın, acaba tüm değerleriniz normal olduğu halde, hiç bir sorun olmadığı halde mi tutmadı, yoksa sebepler var mıydı, ona göre bilgilenmiş oluruz.
Masallah ikiz mi yoksaAmin amin sizinde hayirli uğurlu olsun. Sağlıklı gebelik sağlıklı bebis nasip etsin Rabbım.
10 haz. 38
12 haz 194 cikti cuma günü yeniden kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?