2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Hayırlı olsunn Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah

Bence var hayırlı olsun
Canim hayırlı olsun kesin var tebrik ederim, bence hemen birde kan testi ver idrarda bu kadar netse kanda daha belirgindir.
Ya inşallah kızlar testte sorun yoktur yarın Test günüm. Kese görüp kalp sesi duyana kadar rahat yok bana . Ama şu test bile o kadar mutlu etti ki. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ya inşallah kızlar testte sorun yoktur yarın Test günüm. Kese görüp kalp sesi duyana kadar rahat yok bana . Ama şu test bile o kadar mutlu etti ki. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben de betanın artışını göreyim, keseyi göreyim, kalp atışını duyayım ondan sonra hamileyim dicem inşallah :')

Ben de betanın artışını göreyim, keseyi göreyim, kalp atışını duyayım ondan sonra hamileyim dicem inşallah :')

Bende aynı durumdayım kuzum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Allah sevincimizi kursağımızda bırakmasın inşallah. Aklıma olumsuz tabloları getirmemeye çalışıyorum en başından beri. İnşallah bu işin sonuna kadar gideriz de alırız şu bebeleri kucağa

Kızlar merhaba, bütün başlığı okudum, Allah hepinize hayırlı evlatlar versin
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende 3 yıldır uğraşıyorum sebepsiz infertilite ile..
İlk defa tüp bebek sürecine girdim gonalf iğne kullanıyorum günlük 250 mg, bugün yumurtlama akım çok yoğun bir şekilde geliyor, yarın kontrolüm var, o zamana kadar çatlamaz dimi ? Tedavi kesilsin istemiyorum

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun şimdiden olumsuz düşğnmeyin moral çok önemli bu süreçte doktorlar ona göre ilaç veriyolar doktorunuza güvenin

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun şimdiden olumsuz düşğnmeyin moral çok önemli bu süreçte doktorlar ona göre ilaç veriyolar doktorunuza güvenin
Güveniyorum, çok da sevdim doktorumu sağolsun heyecan , Umut, mutluluk, gerginlik, stres hep var herkeste var , normalleştirmeye çalışıyorum ama nafile

Merhaba, hosgeldin aramıza canim. öncelikle hayırlı olsun, insallah pozitif sonuca, sağlıklı bir embriyoyla ulaşırsın. Benim de aynı şekilde akintim vardı hiç korkma hatta ben de çatladı sanıp korkmuştum. En son dr muayenesini arkasından hemen yine oldu. Sordum doktoruma gayet normal dedi. Hormonlar tavan yaptığından dolayı oluyormuş. Hormonlar salgiliyormus. Catlatlatma iğnesini dahi yapmadan çatladı mi acaba diye korkmuştum. İçin rahat olsun doktoruna da sorabilirsin.

Bu rahatlattı işte, yarın kontrolüm var sorarım , transferden birkaç gün sonra yola çıkmam gerekiyor sıkıntı olur mu dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…