Anladım canım 4 cü denemem artık delirmek üzereyim cidden . Bi olumsuzluk gelip oturuyor3. Gün Başladı bel ağrımda 3. Gün şiddetlendi kasıkta sızlamalar özellikle 4. Gün çok oldu ama benim acı eşiğim aşırı düşük o yüzden çok hissediyoda olabilirim
Sağol canım amin inşallah.Yaaa tebrik ederim, hayırlı olsunkatlayarak, sağlıklı şekilde devam etsin inşallah
Darısı bizlerin basina
Hiç olumsuz düşünme ben hep orda olduklarını benimle olduklarıni düşündüm modumu düşürmedim moral çok önemli sen negatif olursan tüm vücuduna hormonlaına yansırAnladım canım 4 cü denemem artık delirmek üzereyim cidden . Bi olumsuzluk gelip oturuyor
Yapma canım bekle bi gün önce yap sıkıntı stres yaşamaya gerek yokTest yapmaya da korkuyorum ya negatif çıkarsa diye. Allah yardımcımız olsun kızlar
Hayırlı olsunnRabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Bence varhayırlı olsun
Ya inşallah kızlar testte sorun yoktur yarın Test günüm. Kese görüp kalp sesi duyana kadar rahat yok bana . Ama şu test bile o kadar mutlu etti ki. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınCanim hayırlı olsun kesin vartebrik ederim, bence hemen birde kan testi ver idrarda bu kadar netse kanda daha belirgindir.
Ben de betanın artışını göreyim, keseyi göreyim, kalp atışını duyayım ondan sonra hamileyim dicem inşallah :')Ya inşallah kızlar testte sorun yoktur yarın Test günüm. Kese görüp kalp sesi duyana kadar rahat yok bana . Ama şu test bile o kadar mutlu etti ki. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bende aynı durumdayım kuzum inşallah sağlıkla alırız kucağımızaYa inşallah kızlar testte sorun yoktur yarın Test günüm. Kese görüp kalp sesi duyana kadar rahat yok bana . Ama şu test bile o kadar mutlu etti ki. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben de betanın artışını göreyim, keseyi göreyim, kalp atışını duyayım ondan sonra hamileyim dicem inşallah :')
Allah sevincimizi kursağımızda bırakmasın inşallah. Aklıma olumsuz tabloları getirmemeye çalışıyorum en başından beri. İnşallah bu işin sonuna kadar gideriz de alırız şu bebeleri kucağaBende aynı durumdayım kuzum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
İnşallah sıkı sıkı tutunsunlarben 5. günümde lekelenme yaşadım
Yarında kanda bakıcaz bakalım sağlıkla ilerlesin inşallahBence var gözüküyor
O olumsuzluk bir köşede hep duruyorAnladım canım 4 cü denemem artık delirmek üzereyim cidden . Bi olumsuzluk gelip oturuyor
Amin canım benin inşallah benim daha çok varYarında kanda bakıcaz bakalım sağlıkla ilerlesin inşallah
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun şimdiden olumsuz düşğnmeyin moral çok önemli bu süreçte doktorlar ona göre ilaç veriyolar doktorunuza güveninKızlar merhaba, bütün başlığı okudum, Allah hepinize hayırlı evlatlar versin
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende 3 yıldır uğraşıyorum sebepsiz infertilite ile..
İlk defa tüp bebek sürecine girdim gonalf iğne kullanıyorum günlük 250 mg, bugün yumurtlama akım çok yoğun bir şekilde geliyor, yarın kontrolüm var, o zamana kadar çatlamaz dimi ? Tedavi kesilsin istemiyorum
Güveniyorum, çok da sevdim doktorumu sağolsunMerhaba tedaviniz hayırlı olsun şimdiden olumsuz düşğnmeyin moral çok önemli bu süreçte doktorlar ona göre ilaç veriyolar doktorunuza güvenin
Merhaba, hosgeldin aramıza canim.Kızlar merhaba, bütün başlığı okudum, Allah hepinize hayırlı evlatlar versin
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende 3 yıldır uğraşıyorum sebepsiz infertilite ile..
İlk defa tüp bebek sürecine girdim gonalf iğne kullanıyorum günlük 250 mg, bugün yumurtlama akım çok yoğun bir şekilde geliyor, yarın kontrolüm var, o zamana kadar çatlamaz dimi ? Tedavi kesilsin istemiyorum
Bu rahatlattı işte, yarın kontrolüm var sorarım , transferden birkaç gün sonra yola çıkmam gerekiyor sıkıntı olur mu dersiniz ?Merhaba, hosgeldin aramıza canim.öncelikle hayırlı olsun, insallah pozitif sonuca, sağlıklı bir embriyoyla ulaşırsın. Benim de aynı şekilde akintim vardı hiç korkma hatta ben de çatladı sanıp korkmuştum. En son dr muayenesini arkasından hemen yine oldu. Sordum doktoruma gayet normal dedi. Hormonlar tavan yaptığından dolayı oluyormuş. Hormonlar salgiliyormus. Catlatlatma iğnesini dahi yapmadan çatladı mi acaba diye korkmuştum. İçin rahat olsun doktoruna da sorabilirsin.
Aynen gitmiyorda ve artık denemeler çoğaldıkça umutta azalıyor .O olumsuzluk bir köşede hep duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?