- 7 Mart 2023
- 278
- 206
- 33
Geçerciz o 1 kaç saat sonra çıkan kabul edilmezKızlar bugün 6. Gün test yaptım negatifdi bi kaç saat sonra böyle olmuş. Pozitif olma ihtimali varmı
Çok sevindim canımHeyecandan ölüyorum kızlar, erken gebelik testi yaptım dayanamadım.
Yaa var canım hadi bakalım tam tutunma yerleşme sürecinde şuan çok dikkat et kendine çok sevindim hayırlı olsunHeyecandan ölüyorum kızlar, erken gebelik testi yaptım dayanamadım.
Evdeyim işe gitmiyorum işim evimin olduğu şehirde değil o yüzden sadece günlük işlerimi yapıyorum temizlik hariç çamaşır ve yemek onun dışında ağır şeyleri sağolsun eşim yapıyor siz
Maşallah canımHeyecandan ölüyorum kızlar, erken gebelik testi yaptım dayanamadım.
10’un üstünde çıkması lazım kimyasal olmadığını anlamak için. Şu an için pozitif gözüküyor 2 gün sonra tekrar kan testi verin 2 kat arttıysa doğrudur canımKızlar merhaba ben 8 haziranda transfer oldum dün dayanamadım erken gebelik testi yaptırdım silik çıktı kan testi yaptırdım 5.08 çıktı sizce sonuç nedir pozitif mi?
Canım belirtin var mıydı ?Heyecandan ölüyorum kızlar, erken gebelik testi yaptım dayanamadım.
Benim ilkinde tek embriyo transferi oldu A kalite embriyoydu ama tutmadı. 2. Si 2 tane embriyo olup yapıştırıcı kullandı tuttu fakat düştü 17 gün sonra. Rahim duvarının ince olmasından dolayı düştüğünü düşünüyorum. Tabi doktor da şaşkın şu yüzden düştü diyemiyor. Son 3. Transferim olucak çizik yapıştırıcı vs her şeyi yaptırmayı düşünüyorum.Kızlar bir sorum olacak bu 2.3.4. denemedeki arkadaşlar lütfen cevap yazsın, acaba tüm değerleriniz normal olduğu halde, hiç bir sorun olmadığı halde mi tutmadı, yoksa sebepler var mıydı, ona göre bilgilenmiş oluruz.
Aaa mesaklar arasında seninki kaynamış görmemişim. Tebrik ederim canım, 5. Gun embriyosu ve 3 taneyi değil mi ? Kesin tutmuşlarHeyecandan ölüyorum kızlar, erken gebelik testi yaptım dayanamadım.
Belirti soranlara kasıklarımda iğne batması ara ata kendini hissettiriyor özellikle sağ tarafta. Bir de bel ağrım var bugün başladı.Canım belirtin var mıydı ?
Kan için kendi gününü bekliyorum, idrar testi ile koyuluğunu takip edeceğim şimdilik.Aaa mesaklar arasında seninki kaynamış görmemişim. Tebrik ederim canım, 5. Gun embriyosu ve 3 taneyi değil mi ? Kesin tutmuşlartebrik ederim hemen kan da ver. Darısı başıma
Ayyyy maşallahhhh kııızzzz Allahım ne mutlu kuzuummmmmHeyecandan ölüyorum kızlar, erken gebelik testi yaptım dayanamadım.
Rabbim transfer yaptırıp da sonuç bekleyen hiç kimseyi geri çevirmesin inşallah. Sağlıkla alalım bebelerimizi kucağımızaAaa mesaklar arasında seninki kaynamış görmemişim. Tebrik ederim canım, 5. Gun embriyosu ve 3 taneyi değil mi ? Kesin tutmuşlartebrik ederim hemen kan da ver. Darısı başıma
Amin canımRabbim transfer yaptırıp da sonuç bekleyen hiç kimseyi geri çevirmesin inşallah. Sağlıkla alalım bebelerimizi kucağımıza
6. Gün, doğum günüm bugün benim normalde test yapma niyetim bugün değil babalar günüydü. Düşük için iğne yaptırmaya gittim sonrasında test aldım evde dursun diye. Evde duran test evde durmuyormuş işte. İnsan dayanamayıp yapıyormuş. Hayırlısı olsun inşallahAmin canımsenin çok erken belli oldu bence ikiz olma ihtimali yüksek. Masallah
Sana çok güzel doğum günü hediyesi olmuş6. Gün, doğum günüm bugün benim normalde test yapma niyetim bugün değil babalar günüydü. Düşük için iğne yaptırmaya gittim sonrasında test aldım evde dursun diye. Evde duran test evde durmuyormuş işte. İnsan dayanamayıp yapıyormuş. Hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim.Sana çok güzel doğum günü hediyesi olmuşbebislerinle birlikte sağlıklı cooook uzun ömürler dilerim. Mutlu yıllar.
Canim benim 5 haziran ama 3. Gün embriyosu. Ve ovirtelle iğne yaptığım için idrar testi her halükarda pozitif çıkacak. O yüzden kan testi zamanımı bekliyorum. Cumartesi ya da cuma yapicamTeşekkür ederim.
senin kaçıncı gün oldu?
7 haziranda transfer yapanlar neredesiniz? Sizlerde durumlar nasıl?
Oooo hayırlı olsun şimdiden ay ne güzel, iyi olacak inanıyorum benCanim benim 5 haziran ama 3. Gün embriyosu. Ve ovirtelle iğne yaptığım için idrar testi her halükarda pozitif çıkacak. O yüzden kan testi zamanımı bekliyorum. Cumartesi ya da cuma yapicam
İnşallah canimOooo hayırlı olsun şimdiden ay ne güzel, iyi olacak inanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?