2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Bende kendi işimiz oldugu için işe gitmiyorum. Normal ev içinde vakit geçiriyorum iğne için dışarı çıkıyorum biraz yürüyüp geliyorum . Ev işi henüz yapmadım. Eşim yapıyor sagolsun yemek yaparken ona yardımcı oluyorum o kadar
Evdeyim işe gitmiyorum işim evimin olduğu şehirde değil o yüzden sadece günlük işlerimi yapıyorum temizlik hariç çamaşır ve yemek onun dışında ağır şeyleri sağolsun eşim yapıyor siz

Kızlar merhaba ben 8 haziranda transfer oldum dün dayanamadım erken gebelik testi yaptırdım silik çıktı kan testi yaptırdım 5.08 çıktı sizce sonuç nedir pozitif mi?
10’un üstünde çıkması lazım kimyasal olmadığını anlamak için. Şu an için pozitif gözüküyor 2 gün sonra tekrar kan testi verin 2 kat arttıysa doğrudur canım

Benim ilkinde tek embriyo transferi oldu A kalite embriyoydu ama tutmadı. 2. Si 2 tane embriyo olup yapıştırıcı kullandı tuttu fakat düştü 17 gün sonra. Rahim duvarının ince olmasından dolayı düştüğünü düşünüyorum. Tabi doktor da şaşkın şu yüzden düştü diyemiyor. Son 3. Transferim olucak çizik yapıştırıcı vs her şeyi yaptırmayı düşünüyorum.

Aaa mesaklar arasında seninki kaynamış görmemişim. Tebrik ederim canım, 5. Gun embriyosu ve 3 taneyi değil mi ? Kesin tutmuşlar tebrik ederim hemen kan da ver. Darısı başıma
Rabbim transfer yaptırıp da sonuç bekleyen hiç kimseyi geri çevirmesin inşallah. Sağlıkla alalım bebelerimizi kucağımıza

Amin canım senin çok erken belli oldu bence ikiz olma ihtimali yüksek. Masallah
6. Gün, doğum günüm bugün benim normalde test yapma niyetim bugün değil babalar günüydü. Düşük için iğne yaptırmaya gittim sonrasında test aldım evde dursun diye. Evde duran test evde durmuyormuş işte. İnsan dayanamayıp yapıyormuş. Hayırlısı olsun inşallah

Sana çok güzel doğum günü hediyesi olmuş bebislerinle birlikte sağlıklı cooook uzun ömürler dilerim. Mutlu yıllar.

Teşekkür ederim.

senin kaçıncı gün oldu?

7 haziranda transfer yapanlar neredesiniz? Sizlerde durumlar nasıl?
Canim benim 5 haziran ama 3. Gün embriyosu. Ve ovirtelle iğne yaptığım için idrar testi her halükarda pozitif çıkacak. O yüzden kan testi zamanımı bekliyorum. Cumartesi ya da cuma yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…