- 1 Mart 2020
- 352
- 264
- 53
- 33
İkinci denememde kullanmıştım bir ayı bulmuştu iyileşmesi ama ben bilen hemşire arkadaşlarıma yaptırıyordum tabi öyle bir avantajım vardı. Ona rağmen ağrıyordu belli bir süre sonra keserler benceSıcak su torbası olayıda iyi gelir o zaman hem gebelikten dolayı sıkıntıda olmaz. Bu kalça iğnesi bacaktanda oluyor mu ? Uzun süre daha kullanacaksak alternatifler lazım bize mecbur. İlacı geri gelenleri okudum uzun süre olanlarda
Yok kullandırtmıyor hatta bana bayramdan sonraya randevu verdi. Tamamen eşimin ilgisizliği alışmış sağlıkçıyım ya kendi başının çaresine bakar diye malesef bugün doktora da gitmedim geçer diye önemsemedim durum buSen progestan iğne olmuyon mu kuzum. Baya engelliyormuş bu iğne lekelenmeleri
Bazı denk gelen hemşirelerin eli çok hafif keşke seçme şansım olsa hergün başka hemşire oluyor ve 1 tane oluyor. Napalım çekecez Allah başka dert vermesin herşey yolunda gitsin napalımİkinci denememde kullanmıştım bir ayı bulmuştu iyileşmesi ama ben bilen hemşire arkadaşlarıma yaptırıyordum tabi öyle bir avantajım vardı. Ona rağmen ağrıyordu belli bir süre sonra keserler bence
Ya ihmal etme ama erkekler bi halttan anlamıyo o kadar basit görüyolar ki. Sen en kısa zamanda güzel bir doktor bul kendine. Rast gelsin inşallahYok kullandırtmıyor hatta bana bayramdan sonraya randevu verdi. Tamamen eşimin ilgisizliği alışmış sağlıkçıyım ya kendi başının çaresine bakar diye malesef bugün doktora da gitmedim geçer diye önemsemedim durum bu
O ilacı hiç kullanmadım, estrofemin eş değeri bir ilaç mı? Hayırlı olsun da geç olsun. Hiç sorunsuz olsun. En azindan doktorun takibindesinBugün doktora göründüm 31 mayısta regli olup 7 haziranda zaten bitmişti bugün 15 Haziran yine adet olduğumu söyledim kontrol etti cyclo prognava ilacın yan etki yapmış olabileceğini 1 ay öncede covid geçirdiğim için enfeksiyon belki olmuş olabileceğini o yüzden harmanların dengesizleşebileceğini söyledi bugünü yine adet 1. Gün olarak bi değerlendirelim 1 hafta sonra kontrole gel dedi bu sefer estrofem ilaç veririz onunla bi bakarız dedi. Yine transferim iptal oldu yani hadi hayırlısı bahtım kapalı
Aaa canim ama sen hani Başka doktora randevu alacaktın. Zaten artık gebelik için başka doktorda seçmen lazimdi, gebelik takibi yapmıyordu doktorun. Ayrıca kanaman olduğunda tup bebek doktorun proluton ampul iğne falan vermedi mi hiç bisey? İnşallah bisey olmamıştır canim dualarım seninle ama doktorunu bilgilendir bu konuda yapılması gereken biseyler varsa yapmalısın.Kızlar demiştim ya kahverengi akıntım var. Bugün olmayınca uzandım kalkmadım akşam fitili koymaya çalışırken zor ilerledi kanadı sonrası parça geldi acile gideceğim şimdi. Beta kontrolüne bile gitmek istemedim çok takmadımumarım herşey yolundadır
Canim ama gitsene doktora en azından acilde bi beta hcg baktir. Ayrıca kendi doktorunu ya da hemsiresinin telefonu varsa ara, mesaj yaz vs bilgilendir ki düşük önleyici iğne yaptirabilir. Bence saglikcisin diye onemsememezlik yapıyorsun ama yapma. Onca emek vermişken boşvermiş davranma canim. Alınması gereken önlemler varsa almalısın ihmale gelmez.Yok kullandırtmıyor hatta bana bayramdan sonraya randevu verdi. Tamamen eşimin ilgisizliği alışmış sağlıkçıyım ya kendi başının çaresine bakar diye malesef bugün doktora da gitmedim geçer diye önemsemedim durum bu
Sonuçlar ne olduHeyecan iyidir bence strese kötü düşünceye dönmediği sürece hayırlısıyla şu süreci bi atlatsaydık böle kıpır kıpır içim
Kaçıncı günde idiniz inşallah yerleşme kanaması dedikleridirKızlar demiştim ya kahverengi akıntım var. Bugün olmayınca uzandım kalkmadım akşam fitili koymaya çalışırken zor ilerledi kanadı sonrası parça geldi acile gideceğim şimdi. Beta kontrolüne bile gitmek istemedim çok takmadımumarım herşey yolundadır
Oluruna bıraktım da kadın beta da baktırmadım yarın gidecektim en azından sarsılmayayım diye birşey olmaz diye diye neyse hayırlısı kan verdim bekliyorum burda acil doktorları da tam bir facia da neyse artışa bakayım. Kan sonuçları çıksın bakalımCanim ama gitsene doktora en azından acilde bi beta hcg baktir. Ayrıca kendi doktorunu ya da hemsiresinin telefonu varsa ara, mesaj yaz vs bilgilendir ki düşük önleyici iğne yaptirabilir. Bence saglikcisin diye onemsememezlik yapıyorsun ama yapma. Onca emek vermişken boşvermiş davranma canim. Alınması gereken önlemler varsa almalısın ihmale gelmez.
14. Gün daha pozitif işte kanamaya başladım artık hayırlısıKaçıncı günde idiniz inşallah yerleşme kanaması dedikleridir
lütfen doktora götünün, gidecektiniz diye hatırlıyorum. düşük iğnesi vs yaparlar en azından14. Gün daha pozitif işte kanamaya başladım artık hayırlısı
Pozitif benim ki canım kese görmeyi bekliyoruzSonuçlar ne oldu
Canim dualarım seninle. Haber verirsen sevinirim cok aklım kaldı benimde. İnşallah bir şey çıkmayacak. Belki fitille rahim girişi falan tahriş olmustur, o lekelenme yapmıştır.Oluruna bıraktım da kadın beta da baktırmadım yarın gidecektim en azından sarsılmayayım diye birşey olmaz diye diye neyse hayırlısı kan verdim bekliyorum burda acil doktorları da tam bir facia da neyse artışa bakayım. Kan sonuçları çıksın bakalım
Keşke öyle olsun istiyorum ama bildiğin kanama parça hayırlısı Rabbim e sığındım yıprandım bu süreçte mesleğim zaten yeteri kadar geriyor beni. İlaç kullanıyordum panik atağım için birden kesip tedaviye başladım nasibi varsa birşey olmamıştır yoksa da elimden birşey gelmez artıkCanim dualarım seninle. Haber verirsen sevinirim cok aklım kaldı benimde. İnşallah bir şey çıkmayacak. Belki fitille rahim girişi falan tahriş olmustur, o lekelenme yapmıştır.
Korkma dur bakalım sonuç bi çıksın. Panik yapma.Keşke öyle olsun istiyorum ama bildiğin kanama parça hayırlısı Rabbim e sığındım yıprandım bu süreçte mesleğim zaten yeteri kadar geriyor beni. İlaç kullanıyordum panik atağım için birden kesip tedaviye başladım nasibi varsa birşey olmamıştır yoksa da elimden birşey gelmez artık
Allah razı olsun duan dileklerin için değerim 130 dan 406 ya çıkmış kanamam var dedim adam yapacak birşey yok dedi ısrarla ben yalvar yakar hemşireyim bari bir iğne yapın bu gece rahat uyuyayım dedim yarın zaten gidecem rezillik zorla progestan yazdırdım resmen onu vurdurup yarın Prof a gidecem perinatolojiyeCanim dualarım seninle. Haber verirsen sevinirim cok aklım kaldı benimde. İnşallah bir şey çıkmayacak. Belki fitille rahim girişi falan tahriş olmustur, o lekelenme yapmıştır.
Aslında değerde yükselmiş . Bazılarında böyle kanama olurmuş . İnşallah seninde o tür kanamalardandır. Benim doktorumAllah razı olsun duan dileklerin için değerim 130 dan 406 ya çıkmış kanamam var dedim adam yapacak birşey yok dedi ısrarla ben yalvar yakar hemşireyim bari bir iğne yapın bu gece rahat uyuyayım dedim yarın zaten gidecem rezillik zorla progestan yazdırdım resmen onu vurdurup yarın Prof a gidecem perinatolojiye
Geçmiş olsun, neden düşük önleyici iğne yapmadılar. Anlamıyorum ne yapmaya çalışıyorlarAllah razı olsun duan dileklerin için değerim 130 dan 406 ya çıkmış kanamam var dedim adam yapacak birşey yok dedi ısrarla ben yalvar yakar hemşireyim bari bir iğne yapın bu gece rahat uyuyayım dedim yarın zaten gidecem rezillik zorla progestan yazdırdım resmen onu vurdurup yarın Prof a gidecem perinatolojiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?