2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Sakin ol, stres yapma. Allah yardım olsun bebeğine kavuştursun inşallah
Amin inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını müjdelerimizle alalım🌸 şimdiye kadar çok pozitif çok olumluydum olacak bu sefer diye bugün bi rehavet çöktü bi gerildim ya olmazsa derken buldum kendimi😓

Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın . Belirtin nelerdi ? Benimde 4 cü denemem . 2 ci günündehim transferin hiç birşey hissetmiyorum çıldırmak üzereyim çok üzülüyorum dünde oturup ağladım öyle .
Hic uzulmeyin bence bende siskinlik disinda hic bi belirti olmamisti 8.gun filan kasik agrim olmustu sadece sizinki daha 2.gun belirti olmamasi cok normal

Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın . Belirtin nelerdi ? Benimde 4 cü denemem . 2 ci günündehim transferin hiç birşey hissetmiyorum çıldırmak üzereyim çok üzülüyorum dünde oturup ağladım öyle .
Belirti aramayın daha erken benim adet ağrısı gibi sancı çektim hatta adet oldum diyerekten ağlamıştım 🥺 son 3 gün göğsüme ağrı giriyordu kist oldu herhal dedim bir de yerleşme kanaması olmuştu. Umarım tutunmuştur bebişin seninledir. Bende senin gibi çok ağladım strese girdim ama tutunmuştu vakti geldiyse olacak inş. 😍🙏

Belirti aramayın daha erken benim adet ağrısı gibi sancı çektim hatta adet oldum diyerekten ağlamıştım 🥺 son 3 gün göğsüme ağrı giriyordu kist oldu herhal dedim bir de yerleşme kanaması olmuştu. Umarım tutunmuştur bebişin seninledir. Bende senin gibi çok ağladım strese girdim ama tutunmuştu vakti geldiyse olacak inş. 😍🙏
İnşallah canım .. inan korku stress herşey var insan başka türlüsinü bilmeyince hep negatif oldu sadece negatif transferlerim var o yüzden çok korkuyorm

Merhabalar, 3. gün dondurulmus yumurta transferi olan var mi aranizda? Varsa sonuc nasildi
Ben 2 kez 2 şerden 4 embriyo oldum 3 gün transferi . Yani sonuç sormak aslında çok ortaya karışık ikiz tutanıda duydum olmayanıda . Gerçekten nasipten öte geçilmiyor .

Merhaba arkadaşlar inşallah herkes pozitifi görür evlat kokusunu alır sağlıkla. Bende 22 Mayıs'ta transfer sürecine başladım ve 12 Haziran da transferim gerceklesti bir tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Beklemedeyim hepimizin içini titreten kan sonucu inşallah mutluluğa döner

Ben 2 kez 2 şerden 4 embriyo oldum 3 gün transferi . Yani sonuç sormak aslında çok ortaya karışık ikiz tutanıda duydum olmayanıda . Gerçekten nasipten öte geçilmiyor .
Anladim banada tekrar toplama önerildi sansimiz daha yüksek olsun diye. Transfer zamani cözülüp 5. güne gelcek mi diye bakilacakmis

Anladim banada tekrar toplama önerildi sansimiz daha yüksek olsun diye. Transfer zamani cözülüp 5. güne gelcek mi diye bakilacakmis
Canım özel msj atmıssın ama yazdığın msja cevap verilmiyor 🔒 böyle galiba cevaplara kapalı msj kutun .

Kızlar bakarmısınız bi. Sabah test yaptım iki dakika içinde ikinci çizginin gölgesi çıktı gittikçe belirginleşiyor ama gölge şeklinde belirdi resimde görünürmü bilmiyorum 🥺 bakarmısınız ?

Eklentiler

• IMG_4048.webp
    IMG_4048.webp
    116,9 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar her bünye her vücut ve doğal olarak herkesin tedavisi farklı, doktorunuza güvenin. Ben ilk denememde nerdeyse sıfıra yakın ilaç kullanıyodum bu denemede baya iğne ilaç kullanıyorum her doktor da farklı bir yol izliyor. Ben çok güveniyorum bu doktoruma veriyosa bir bildiği vardır diyorum. Benim ilaçlarım: oksapar iğne, coraspin, imom takviye gıda, estrofem, prednol, progestan fitil, proluton depot iğne. Göbek çevrem delik deşik mosmor, midem ecza deposu, bundan sonra kalçam da delinecek😅
Benimde aynı ilaçlarım canım benim kalçadan ama progestan iğne o çok ağrıtıyor öncekilerde proluteks 3 günde birdi o şimdi zor bulunuyor dedi hemşire progestan hergün kalçadan şimdi göbekten olan ayrı kan sulandıcı oksopar her Dr farklı evet bana verilen diğer bayana verilmiyor birde merkezde öle sanırım hayırlısı hakkımızda 🤗

Back
X