2023 İKİZ ANNELERİ

Kızlar , 14.haftanın içindeyim daha, henüz karnım çok çıkmadı doktor zayıfsın o nedenle ama bu ay itibariyle çatlak kremi kullan dedi . Çatlak kremi kullandınız mı ben çok pahalı bulduğum için vazelin ve bebe yağıyla başladım , sakıncası yoktur inşallah işe yarar . Farklı tavsiyeleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Bio oil aldım canım bende dün başladım

Merhaba ikiz anneleri.Bir sorum olucak size.Ben 12 haftalik gebeyim.Ilk hafta fitili elle koydum,daha sonra fitilin kendi cubuguyla koydum.Simdi bugun tekrar elimle koymali oldum ve rahim agzi coookkk yumusamis geldi bana.Sizde de boylemi bilemiyorum,yoksa bir bendemi boyle

Bende de öyle oldu canım , ilk zamanlar koyarken bir tık ittirmede zorlanıyordum ,zamanla rahim ağzı fitilin kaygan yumuşak yapısı gereği daha kaygan yumuşak bir hal almıştı . Bıraktım bir kaç hafta tekrar başladım ve yine ittirmede zorluk oluyor zamanla yine yumuşayacaktır diye düşünüyorum

Ayy cokk tesekkur ederim canim benim,aynen oyle oldu sanirim.Benim doktorum da paniklenmeyim deye hemen cagirdi kontrole sag olsun bakti bisey yok dedi.Rahim agzi olculeri falan normalmis cok sukur rahatladim biraz

Ayy cokk tesekkur ederim canim benim,aynen oyle oldu sanirim.Benim doktorum da paniklenmeyim deye hemen cagirdi kontrole sag olsun bakti bisey yok dedi.Rahim agzi olculeri falan normalmis cok sukur rahatladim biraz
Ultrason ile anlaşılıyor mu ölçüler acaba? Alttan mı muayene etti?

Merhaba annisler.Yine ben.14 haftadayim.2-3 gundur sanki midemi kaburgalarim delicek gibi agri var.En cok yataga girdigimde.Bu haftada normalmi sizce?Sol tarafimda daha sık oluyor.Bu haftalara gelen ilk gebeligim,o uzden sorularim cok kusura bakmayin)

Merhaba ikiz anneleri. Ben 34. Haftada sancıyla hastaneye gittim ve aciil doğuma alındım. Çok şükür ikizlerim de bende iyiyiz. Yarin tam 1 aylık olacaz. Doğumdan sonra 10 gün yoğun bakım kuvezinde kaldı ikizlerim ama çok şükür solunum desteği almadilar sadece beslenme düzeni sağlamak için yatirildilar. İkizlerim 2080 ve 2050 kilo olarak doğdular. Hiç beklemedigim bir anda doğum oldu. Dr um ikizlerde 34 civari haftaları görmek mucize zaten dedi. Çok şükür hepsini atlattık. Darısı tüm ikiz annelerimizin başına

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün Darısı bize olsun inşallah zamanında doğurup kavuşalım yavrularımıza

Gözünüz aydın olsun canım. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Tek yumurta ikizleri miydi?

Maşallah gözünüz aydın , Sağlıkla huzurla büyüsünler inşallah darısı biz bekleyenlere olsun sağlıkla zamanında kavuşmak dileğiyle

Kızlar sizlere tavsiyem 28 sonrası çok yormayın kendinizi hatta hiç yormayin. Ben açıkçası çok dolduruşa geldim. Herkes kalk işini yap herkes hamile falan da filan da diye konuşuyordu bende ne olacak diye yerimde durmadım hiç. Şimdi çok pismanim. İş güç elbet yapılır ama erken doğum falan olursa onun geri dönüşü yok. Ki zaten ikiz gebelikte çok büyük bir ihtimalmis erken doğum. Ha çok şükür ki benim ikizlerde sorun yok ama bı başkası brnim kadar şanslı olmaya bilir.... Hepinize kolayliklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…