2023 İKİZ ANNELERİ

Benimde var canım bebeklerin büyümesinden değilde belki rahim genişliyor bide iki bebek var yani . Bağırsak hareketleri gaz birçok şeyden olabilir herhalde .

Benimde var canım bebeklerin büyümesinden değilde belki rahim genişliyor bide iki bebek var yani . Bağırsak hareketleri gaz birçok şeyden olabilir herhalde .
Oyle olsun canim ne bileyim degisik bisey deye insan her seyden subheleniyor ister istemez.yeter ki onlar saglikli olsunlar,bize bisey olmaz)

Bende de aniden ayağa kalkınca bir şey aşağı çekiyormuş gibi oluyordu tam senin haftalarda normal canım

Aynı haftadayız canım bende de oluyor o durum neden acaba

Kızlar kanama yaşayan oldu mu hiç?
ben yaşadım , 16. haftada. sebebi belli değildi ( muhtemelen stresti) .2 gece hastanede kaldım, progesteron tedavisiyle( iğne ve vajinal fitil) atlattık.

ben de geçtiğimiz salı serklaj oldum. daha önce serklaj olan var mı aramızda ? kasılma olmaması gerek dediler ilaç da verildi ama bebeklerin toplanması ile olan kasılmalarım oluyor bazen. bu tehlikeli mi ?

Çok geçmiş olsun canım. Benimde 12. Haftada oldu bir daha yaşamayız inşallah. Serklajı hiç bilmiyorum ne yazıkki.
Neden gerek gördüler?

Çok geçmiş olsun canım. Benimde 12. Haftada oldu bir daha yaşamayız inşallah. Serklajı hiç bilmiyorum ne yazıkki.
Neden gerek gördüler?
inşallah, hepimize sağlıkla vakitlice kucağımıza almak nasip olur
rahim ağzı uzunluğu 12 mm olmuştu en son kontrole gittiğimde.
dualarınızı esirgemeyin

merhaba kizlar ben 2020 ikiz annesiyim tekrar hamileyim sizlere bi sorum olcak 5 +4 gunluk hamileyim bi kesede yolksalk gozukuyor du doktor bir baska kese benzeri bisey gorrdu ama kese degil dedi emin olamadi kaybolabilir dedi sizce ikiz hamilek mi aklim karisti ya
insallah allah sizleri saglik bi dogum nasip olur bebeislerinizi kucaginaza almak nasip olur

Haftaya netleşir canım. Bir kese biraz daha geç büyüyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…