Benimde var canım bebeklerin büyümesinden değilde belki rahim genişliyor bide iki bebek var yani . Bağırsak hareketleri gaz birçok şeyden olabilir herhalde .Merhaba ikiz anneleri.Ben 9 haftami yarin bitiricem.Sizde de bu haftalarda karinin alt kisminda agirlik,toparlanma oldumu hic?Sanki asagiya cekiyor ne ise.En cok ayaga kalkan zaman oluyor.Acaba buyudulermi deye,yoka ne ola bilir anlamiyorum.Iki gundur boyleyim
Oyle olsun canim ne bileyim degisik bisey deye insan her seyden subheleniyor ister istemez.yeter ki onlar saglikli olsunlar,bize bisey olmaz)Benimde var canım bebeklerin büyümesinden değilde belki rahim genişliyor bide iki bebek var yani . Bağırsak hareketleri gaz birçok şeyden olabilir herhalde .
Aynen öyle canımOyle olsun canim ne bileyim degisik bisey deye insan her seyden subheleniyor ister istemez.yeter ki onlar saglikli olsunlar,bize bisey olmaz)
Anim canim aminnAynen öyle canımAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende de aniden ayağa kalkınca bir şey aşağı çekiyormuş gibi oluyordu tam senin haftalarda normal canımMerhaba ikiz anneleri.Ben 9 haftami yarin bitiricem.Sizde de bu haftalarda karinin alt kisminda agirlik,toparlanma oldumu hic?Sanki asagiya cekiyor ne ise.En cok ayaga kalkan zaman oluyor.Acaba buyudulermi deye,yoka ne ola bilir anlamiyorum.Iki gundur boyleyim
Merhaba canim.Evet aynen oyle oldum.Simdi bir az daha iyiyimBende de aniden ayağa kalkınca bir şey aşağı çekiyormuş gibi oluyordu tam senin haftalarda normal canım
Geçiyor bir süre sonra canımMerhaba canim.Evet aynen oyle oldum.Simdi bir az daha iyiyim
Aynı haftadayız canım bende de oluyor o durum neden acabaMerhaba ikiz anneleri.Ben 9 haftami yarin bitiricem.Sizde de bu haftalarda karinin alt kisminda agirlik,toparlanma oldumu hic?Sanki asagiya cekiyor ne ise.En cok ayaga kalkan zaman oluyor.Acaba buyudulermi deye,yoka ne ola bilir anlamiyorum.Iki gundur boyleyim
Merhaba canim.bende 9-10 haftada olmustu,simdi cok sukur daha iyiyim.Ayakta cok kalmisim her halde.Gececek sende de insaAllahAynı haftadayız canım bende de oluyor o durum neden acaba
İnşallah canım sen ikili test yaptırdın mıMerhaba canim.bende 9-10 haftada olmustu,simdi cok sukur daha iyiyim.Ayakta cok kalmisim her halde.Gececek sende de insaAllah
ben yaşadım , 16. haftada. sebebi belli değildi ( muhtemelen stresti) .2 gece hastanede kaldım, progesteron tedavisiyle( iğne ve vajinal fitil) atlattık.Kızlar kanama yaşayan oldu mu hiç?
Çok geçmiş olsun canım. Benimde 12. Haftada oldu bir daha yaşamayız inşallah. Serklajı hiç bilmiyorum ne yazıkki.ben yaşadım , 16. haftada. sebebi belli değildi ( muhtemelen stresti) .2 gece hastanede kaldım, progesteron tedavisiyle( iğne ve vajinal fitil) atlattık.
ben de geçtiğimiz salı serklaj oldum. daha önce serklaj olan var mı aramızda ? kasılma olmaması gerek dediler ilaç da verildi ama bebeklerin toplanması ile olan kasılmalarım oluyor bazen. bu tehlikeli mi ?
inşallah, hepimize sağlıkla vakitlice kucağımıza almak nasip olurÇok geçmiş olsun canım. Benimde 12. Haftada oldu bir daha yaşamayız inşallah. Serklajı hiç bilmiyorum ne yazıkki.
Neden gerek gördüler?
Sağlıkla tamamlayıp bebişlerimize kavuşalım inşallahinşallah, hepimize sağlıkla vakitlice kucağımıza almak nasip olur
rahim ağzı uzunluğu 12 mm olmuştu en son kontrole gittiğimde.
dualarınızı esirgemeyin
Haftaya netleşir canım. Bir kese biraz daha geç büyüyor olabilir.merhaba kizlar ben 2020 ikiz annesiyim tekrar hamileyim sizlere bi sorum olcak 5 +4 gunluk hamileyim bi kesede yolksalk gozukuyor du doktor bir baska kese benzeri bisey gorrdu ama kese degil dedi emin olamadi kaybolabilir dedi sizce ikiz hamilek mi aklim karisti ya
insallah allah sizleri saglik bi dogum nasip olur bebeislerinizi kucaginaza almak nasip olur
benm ilk gebeligimde keseler bir birine yakinlardi ama bu kese gibi biraz uzaktaki gibiydi doktor bile bilemediHaftaya netleşir canım. Bir kese biraz daha geç büyüyor olabilir.
Benimde sanki 5. Haftada uzak duruyorlar gibiydi . Ama şuan daha yakınbenm ilk gebeligimde keseler bir birine yakinlardi ama bu kese gibi biraz uzaktaki gibiydi doktor bile bilemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?