2023 İKİZ ANNELERİ

Cok tesekkur ederim canim.Bilmiyorum bende agri olduktan sonra kahverengi leke olusuyor.Rahim buyumesinden sanmiyorum ben.Yok canim ben WC ihtiyaci disinda kalkmiyorum hic,yatak rejimindeyim.Sag olsun annem bizde,her seyimi o yapiyor

Çok şükür ki böyle ufak atlatmissin ama unutmayalım diğer ihtimalde olabilirdi. O ihtimali yaşamış biri olarak söylüyorum:) . Hic bsy şuan bebislerden ve bizden kiymetli değil. Hayatımızın en prenses donemindehiz

Ben şöyle düşünüyorum. Tabiki tedbiri elden bırakmamak gerekiyor ama Allah ne takdir etmişse o oluyor. Ben ilk 3 ayımda çok stresli bir dönem geçirdim, çok ağır işler yaptım ama Allah’a şükürler olsun bebeklerle ilgili bir sıkıntı olmadı. Nasipte ne varsa onu yaşıyoruz

Başlığınızdan bağımsız bir sorum olucak ikiz anneler bende 7 haftalik hamileyim kan ilaçlarının hiçbirini kullanamadım 3 tane değiştirdi doktorum yarin sorucam ama önce sizlere sormak istiyorum kan iğneleri varmidır gebeler için iğne formu isticem doktorumdan aranızda kullanan oldumu hiç cevaplarsanız sevinirim hayırlı doğumlar dilerim hepimize

Merhaba. Kan ilaci dediğiniz nedir. Ben ilk defa duyuyorum hiç kullanmadım

Demir hapı yani iğnesi gebelikte kullanılıyormu onu merak etmiştim
iğne formu var mı bilmiyorum ancak doktorum bana ilk efervesan tablet olarak vermişti ben o şekilde içemedim, hap olarak alıyorum.
ancak demir önemli bir konu. bebek büyüdükçe annede nefes darlığı , dolaşım ve tansiyon gibi sorunları tetiklememesi için çoğunlukla takviye gerekiyor.

Merhaba ikiz anneleri.Ben 9 haftami yarin bitiricem.Sizde de bu haftalarda karinin alt kisminda agirlik,toparlanma oldumu hic?Sanki asagiya cekiyor ne ise.En cok ayaga kalkan zaman oluyor.Acaba buyudulermi deye,yoka ne ola bilir anlamiyorum.Iki gundur boyleyim

Merhaba canım. İlk aylarda normal bir durum bence. Kanaman yoksa ve bebekler saglikliysa korkmana gerek yok inşallah

Kızlar benim de karnım çok sertleşiyor sürekli. Cok korkuyorum acaba erken doğum habercisi mıdır bu durum

Merhaba canım. İlk aylarda normal bir durum bence. Kanaman yoksa ve bebekler saglikliysa korkmana gerek yok inşallah
Yani ne cabuk buyuduler ki karnimi asagiya cekiyorlar.Kanamam yok cok sukur.Agrim oluyor.Daha ayin sonu gidicez kontrole

Evet canim bende bunu soylemek istiyordum.Setlesiyor bende de,agirlik basiyor.Ben yabanciyim,pek anlatamiyorum sizin dilde)
Kızlar benim de karnım çok sertleşiyor sürekli. Cok korkuyorum acaba erken doğum habercisi mıdır bu durum

Evet canim bende bunu soylemek istiyordum.Sertlesiyor bende de,agirlik basiyor.Ben yabanciyim,pek anlatamiyorum sizin dilde)

haftanız benden ileride ama bağırsak hareketlerinizden kaynaklı olabilir ya da mesane doluluğundan sıkışıyor olabilir. kasılma, sertleşme gibi şeylerin düzenli olması önemli demişti doktorum. içiniz rahat değilse bi doktorunuza danışın bence.

Evet canim bende bunu soylemek istiyordum.Sertlesiyor bende de,agirlik basiyor.Ben yabanciyim,pek anlatamiyorum sizin dilde)
Yani senin şuan kese oluşma aşamasında henüz o ağrı normaldir. Bende o aylarda yaşamıştım. Eğer kanama yoksa ve bebekler haftaya uyimluysa korkma. Ama benim şuan karnim sertleşiyor ve nefesim kesiliyor bu olunca. Bunu dr.a sordum bana sancı olduğunu söyledi. O yüzden korktum

Dr.uma sordum sancı olduğunu söyledi ama açılma olmadıkça korkma dedi. Yine de korkuyorum ben :)))

Oyle olsun canim.InsaAllah sen de zamaninda saglikla kucagina alirsin bebegini

Dr.uma sordum sancı olduğunu söyledi ama açılma olmadıkça korkma dedi. Yine de korkuyorum ben :)))
içime sinmedi diye daha erken kontrole gidin ya da başka doktora gidin ama stres yapmayın ben gerçekten stresin zararını yaşadım engellemesi zor ama kendinizi rahatlatacak şeyler yapın, stres yapmayın ben de doktoruma sormuştum sancı demedi ama düzenli tekrarlaması durumunda haber ver mutlaka demişti sadece. artık bağırsak hareketlerime bağladım ben durumu baya iki üç dakika sertleşme olup canımı acıtıyor ama sonra hemen tekrarlamıyor çünkü.
inşallah vakitlice sağlıkla kucağımıza almak nasip olur hepimize

Aminn aminn canım ya. Benim ilk gebeligimde de ayni bu sancılar vardi onda da baya erken başlamıştı ama çok şükür 38 e kadar gitmişti gebeliğim. İnşallah bunda da sorunsuz bir şekilde ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…