Sonrası nasıl oldu peki? Benim de işte 3 haftadır bildiginiz regl gibi yogun, kırmızı ve sürekli. Doktorum ultrasonda kanama alanı görünmüyor bebekler de iyi diyor. Ayda bir çağırıyor. Başka hastaneye de gittim korkuttular da biraz yatış dediler. Yatışı da kabul etmedim.Ben varım. 7-8 haftadan 12. Haftaya kadar her hafta lekelenmelerim oldu ultrasonda kanama alanı görünmüyordu. 12. Haftada büyük bir kanama geçirene dek.
Kanama neyle ilgiliymiş peki? Sizin ne çıktı en son? Bebekler nasıl?Sonrası nasıl oldu peki? Benim de işte 3 haftadır bildiginiz regl gibi yogun, kırmızı ve sürekli. Doktorum ultrasonda kanama alanı görünmüyor bebekler de iyi diyor. Ayda bir çağırıyor. Başka hastaneye de gittim korkuttular da biraz yatış dediler. Yatışı da kabul etmedim.
Kanama neyle ilgiliymiş peki? Sizin ne çıktı en son? Ultrasonda da görünüyor muydu nedeni? Bebekler nasıl?Ben varım. 7-8 haftadan 12. Haftaya kadar her hafta lekelenmelerim oldu ultrasonda kanama alanı görünmüyordu. 12. Haftada büyük bir kanama geçirene dek.
En büyük iş araba ve yatak sanırım. Diğerleri hızlıca halloluyor.Sağlıkla kullansınlar inşallah.Ben henüz hiç bi şey almadım nereden başlayacagımı da bilmiyorum
Büyük kanamadan sonra yeni bitti lekelerim benim de. İstirahat ettim fazla hareket etmedim. Bebekler iyiyse korkma geçer inşallah dinlen.Sonrası nasıl oldu peki? Benim de işte 3 haftadır bildiginiz regl gibi yogun, kırmızı ve sürekli. Doktorum ultrasonda kanama alanı görünmüyor bebekler de iyi diyor. Ayda bir çağırıyor. Başka hastaneye de gittim korkuttular da biraz yatış dediler. Yatışı da kabul etmedim.
Nedenini bilmiyorlar ki ben de bilmiyorum kanamaya sebep olabilecek hiç bi şey yapmamıştım.Kanama neyle ilgiliymiş peki? Sizin ne çıktı en son? Bebekler nasıl?
Kanama neyle ilgiliymiş peki? Sizin ne çıktı en son? Ultrasonda da görünüyor muydu nedeni? Bebekler nasıl?
Ya bana da onlar kolay geliyor karar verip alacaksın tek parça ürün.En büyük iş araba ve yatak sanırım. Diğerleri hızlıca halloluyor.
Belki ben indirimdeki son ürünü almak istediğim için o kadar sıkıntı çektim. Tek tük mağazalardan topladım arabasını ayrı, ana kucağını ayrı. Birini Kavacık ebebekte, diğerini Ümraniye de anca bulabildim, arabadan eve taşırken de canımız çıktıYa bana da onlar kolay geliyor karar verip alacaksın tek parça ürün.
Diğer ıvır zıvırlar gözümde büyüyor.
Memnun musunuz peki arabadan kullandınız mı?Belki ben indirimdeki son ürünü almak istediğim için o kadar sıkıntı çektim. Tek tük mağazalardan topladım arabasını ayrı, ana kucağını ayrı. Birini Kavacık ebebekte, diğerini Ümraniye de anca bulabildim, arabadan eve taşırken de canımız çıktı, asansör olmasına rağmen. Diğer ufak tefekler neyin nerde olduğunu bilen bir çalışanın yardımıyla hızlıca halloldu. Elimizde listeyle gitmiştik ama annemle, o zaman daha kolay oluyor. Şu anda kaldı mı bilmiyorum teşhirde tek tük vardı ben alırken prego ibiza 2071 ikiz araba modelini 9.000 e almıştım.
Bebekler Ekim'de doğacak inşAllah, ama mağazada denedim. Kolay sürülüyor, dönmesi falan iyiydi. Parçaları çıkıyor, iskeleti bagaja sığıyor. Çok bebekken kullanması için aynı markanın ana kucağı takılıyor o iskelete. Oto koltuğu da oluyor o anakucagi. Arabanın kendi pusetleri de sağlam, güzel duruyor. Yanyana olanlardan daha kullanışlı gibi geldi bana. Ama büyüdüklerinde sırayla öne oturacaklar anlaşılanMemnun musunuz peki arabadan kullandınız mı?
Ben de arkadaki bebenin günahı ne diye yan yana olan modellere bakıyorumBebekler Ekim'de doğacak inşAllah, ama mağazada denedim. Kolay sürülüyor, dönmesi falan iyiydi. Parçaları çıkıyor, iskeleti bagaja sığıyor. Çok bebekken kullanması için aynı markanın ana kucağı takılıyor o iskelete. Oto koltuğu da oluyor o anakucagi. Arabanın kendi pusetleri de sağlam, güzel duruyor. Yanyana olanlardan daha kullanışlı gibi geldi bana. Ama büyüdüklerinde sırayla öne oturacaklar anlaşılanikisi de önde olmak ister haliyle ama biri arkada olacak mecbur.
AhahaBen de arkadaki bebenin günahı ne diye yan yana olan modellere bakıyorum
Bir de pusetini ıvırını zıvırını ayrı almak lazım galiba bakıcaz artıkAhahasırayla artık...Diğer türlü de köşeyi dönerken orda yürüyen herkesi kenara çektirmek lazım sankim
Yani en fazla 1 ay mı birlikte yatabiliyorlar ? Tek park yatakla 6-7 ay geçirme fikrini unutayım mıKızlar park yatak alacaklar için fikir olsun diye resim gönderiyorum. Yan yana yatan ikizlerim şimdi bu şekilde yatabiliyor. Bir tane daha almamız lazım. Yarın bir aylık olacağız.
Evet canım, arabasıyla uyumlu alırsak ilk aylar onlarla idare ederiz. Oto koltuğu da oluyor bir ek mekanizmayla.Bir de pusetini ıvırını zıvırını ayrı almak lazım galiba bakıcaz artık
Evet 6 7 ay için çok zor sigmazlar. Bence max 4 ay olur. Birde birbirlerini uyandırma durumu da olacak. 4. Ay atak ayı hem meme reddi durumu hemde ağlama uykuya dalmanin zorlastigi zaman oluyor.Yani en fazla 1 ay mı birlikte yatabiliyorlar ? Tek park yatakla 6-7 ay geçirme fikrini unutayım mı
Doona marka hem oto koltuğu hem puset hem bebek arabası olarak kullanılabiliyor. Tek dezavantajı bebekler 1 yaşında olana kadar kullanabilir biraz boyutu küçük. 2. Elleri uygun fiyata aldım ben aparatı da var birleşiyorEvet canım, arabasıyla uyumlu alırsak ilk aylar onlarla idare ederiz. Oto koltuğu da oluyor bir ek mekanizmayla.
Güle güle kullanın, sağlıkla mutlulukla binsin bebişlerDoona marka hem oto koltuğu hem puset hem bebek arabası olarak kullanılabiliyor. Tek dezavantajı bebekler 1 yaşında olana kadar kullanabilir biraz boyutu küçük. 2. Elleri uygun fiyata aldım ben aparatı da var birleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?