Hamilelik dönemi içerisinde şeker yuklemesine kadar tartilmadim. Sizin demek istediginiz 2. Dönem öncesi kilo vermiş olmam. Yatarak istirahat de olduğumdan tartilma fırsatım olmadı. Evet belki 65den de düşmüş olabilirim haklısınız. Dogum öncesi tartı da 70 olduğu için toplam da 5 kilo olarak hesaplıyorum.Ama bebeklerin bile toplam kilosu 5 ten fazla bir yanlışlık var ama kimde bilemedim
Benim dr ilk etapta bana maks 10 kilo almalısın dedi. Ben 72,8 ile hamile kaldım. Fakat minnoşların ikiz olduğunu öğrendiğimizde ben 22, haftada 10 kiloyu almıştım doktorum çoğul gebelikte kilo olayını planlayamıyoruz endişelenme ama yinede porsiyonlarını küçült demişti. Sizin dr farklı bir şey söylememiştirKızlar Selam, bende 20 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar kaç kilo aldınız? Ben 8 kilo aldım. İkiz erkek çocuklarına hamileyim.. çok mu aldım? Sizde durum nedir?
Hemde hareketsiz yatarak kilo verdiniz hayy allahım banada nasip etHamilelik dönemi içerisinde şeker yuklemesine kadar tartilmadim. Sizin demek istediginiz 2. Dönem öncesi kilo vermiş olmam. Yatarak istirahat de olduğumdan tartilma fırsatım olmadı. Evet belki 65den de düşmüş olabilirim haklısınız. Dogum öncesi tartı da 70 olduğu için toplam da 5 kilo olarak hesaplıyorum.
Valla benm dışardan hamile olmam 24 haftadan sora biraz anlaşılmaya başladı çok zayifta değilim ama tam hamile göbeği anca şimdi çıkıyorBanımlar göbeğiniz ne zaman belli olmaya başladı
Merhaba canımMerhaba hanımlar nasılsınız, süreciniz nasıl gidiyor?
Alışveriş yapmaya ne zaman başladınız, nelerden başladınız acaba? Araba tercihiniz vs. hangisi oldu?
Arabayı tekli Pierre Cardin aldım aparatla birleşen. Beşik ve arabayı yeni aldımMerhaba hanımlar nasılsınız, süreciniz nasıl gidiyor?
Alışveriş yapmaya ne zaman başladınız, nelerden başladınız acaba? Araba tercihiniz vs. hangisi oldu?
7 kilo aldım 27+0 a girdim bugünKızlar Selam, bende 20 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar kaç kilo aldınız? Ben 8 kilo aldım. İkiz erkek çocuklarına hamileyim.. çok mu aldım? Sizde durum nedir?
Sağlıkla kullansınlar inşallah.Merhaba canım
21. Haftadayım
Hazırlıklara ufak ufak başladım. Dolap ve komidin aldım. Arabaları da ben Cybex eezy twin aldım. İki tane tekli. Aparat ile birleşiyor. İstediğimiz zaman ayırabilelim istedik. Kıyafetlerde de ufak ufak aldım ama dolap henüz gelmediği için büyük alışverişe başlamadım. Doktorumun da ikizleri var. 28 de hızlıca yaptım demişti. Benim hala yolum var diye düşünüyorumsağlıkla gelsinler inşallah.
Siz neler yaptınız aldınız mı bişeler
Beşik olarak ne tercih ettiniz acaba bu da benim kafamı karıştıran bir konu. Tek park yatak alıp ikisini birlikte yatırıp daha sonra beşiklere geçirmeyi düşünüyorum ama oturtamadım kafamda daha.Arabayı tekli Pierre Cardin aldım aparatla birleşen. Beşik ve arabayı yeni aldım
Tekstil ufak ufak oncedn baslamistim agirlasmadan halletmeye çalıştım artık yürümekte zor oluyor çünkü
Dolab kaldı onu da alıp eşyalarını yerleştiririm
Ben varım. 7-8 haftadan 12. Haftaya kadar her hafta lekelenmelerim oldu ultrasonda kanama alanı görünmüyordu. 12. Haftada büyük bir kanama geçirene dek.14+5 'ten merhaba. Benim kanamalarım oluyor ama ultrasonda kanama alanı görünmüyor. Kahverengi lekelenmeler son bir aydır regl gibi ama sürekli. Bu durumu yaşayan var mı?
Prego park beşik 70 e 120 aldım aldım oda yapmayı düşünmüyorum çünkü kendi evimiz değil. İlkte tek beşikte daha sora diğer beşigini açacağım kısmetse eğer oda yapicaksan öyle birşey yapabilirsin tabi ilkte yatıyor çoğu beraber 4 5 ay sora ayrılırlar baya büyük park beşikler çünküBeşik olarak ne tercih ettiniz acaba bu da benim kafamı karıştıran bir konu. Tek park yatak alıp ikisini birlikte yatırıp daha sonra beşiklere geçirmeyi düşünüyorum ama oturtamadım kafamda daha.
Çok teşekkür ederimSağlıkla kullansınlar inşallah.Ben henüz hiç bi şey almadım nereden başlayacagımı da bilmiyorum
Hayırlı olsun güle güle kullanın herşeyi. Pierre Cardin’de hangi model aldın canım. Ben aldım ama başka arkadaşım da ikiz bekliyor, Cybex ona biraz pahalı geldi sen ne kadara aldın,Arabayı tekli Pierre Cardin aldım aparatla birleşen. Beşik ve arabayı yeni aldım
Tekstil ufak ufak oncedn baslamistim agirlasmadan halletmeye çalıştım artık yürümekte zor oluyor çünkü
Dolab kaldı onu da alıp eşyalarını yerleştiririm
Hayırlı olsun güle güle kullanın herşeyi. Pierre Cardin’de hangi model aldın canım. Ben aldım ama başka arkadaşım da ikiz bekliyor, Cybex ona biraz pahalı geldi sen ne kadara aldın,
Vovo modelini aldım 8.864 gibi birseydi diğer sitelerde 9.900 lulerdeydi. Ama benm aldığım fiyatı şimdi 9.200 yapmışlar aldığım siteden zam gelicekmisHayırlı olsun güle güle kullanın herşeyi. Pierre Cardin’de hangi model aldın canım. Ben aldım ama başka arkadaşım da ikiz bekliyor, Cybex ona biraz pahalı geldi sen ne kadara aldın,
Sağlıkla kullansınlarPrego park beşik 70 e 120 aldım aldım oda yapmayı düşünmüyorum çünkü kendi evimiz değil. İlkte tek beşikte daha sora diğer beşigini açacağım kısmetse eğer oda yapicaksan öyle birşey yapabilirsin tabi ilkte yatıyor çoğu beraber 4 5 ay sora ayrılırlar baya büyük park beşikler çünkü
Ben beşik ve dolapları ikeadan düşündüm. Aslında park yatak hiç sevmiyorum ama sırf kolaylık olsun diye ilk aylar için bir tane alıcamÇok teşekkür ederim
Dolapları aradan çıkart ilk bence ben 26 mayısta aldım hala gelmedi alışverişe başlasam ortalıkta kalacaktı. İlk onu aldım. Yıkama küveti gibi pahada hafif hacimde büyük şeyleri en sona bırakayım dedim ben. Evim 2+1 koyacak yerim yok çünkü. Ben beşikleri de anne yanı alacağım. 3 kedim var park beşik alsam tülünü yırtarlar diye korkuyorum o yüzden mobilya beğendim. 60*120 onu alacağım. Yataklarda da yataşın bir yatağı var. İki yönlü 0-6 ay 6ay-3 yaş arası onu almayı düşünüyorum, beşikleri de seçtim çok cıvıltılı şeyler var ama ben sevmediğim için uygun ve en sade modeli almayı planlıyorum. Onları da ağustos gibi alırım dedim. Yapacak başka da bişey kalmadı sanırım
Bnmde şuan 16. Hfta tamamen bitti gibi bulantı sizinde aynı miydi valla bulantı olması dert olmamasi dert acaba bebekler nasıl diye insan merak ediyorBenim 11.haftada baya azaldı sadece ara ara gelip gidiyor,beyaz leblebi bastırıyor denediniz öi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?