Hazımsızlık bende de çok var,ne zaman geçer acaba,ben ilaç kullanmadım mideyle ilgiliHer yolu denedim bakalım bu günlerde çok şükür daha iyi gibiyim ama akşam yemeği yemek istemiyorum mide yanması ve ciddi hazımsızlık oluyor gaviscon fln yazdirmak lazım doktora sanırım
Benim 15-16. Haftalarda çok çıktı göbegim ozellikle elbise giyince kocaman bir göbiş çıkıyor kendim bile şaşırıyorum...Banımlar göbeğiniz ne zaman belli olmaya başladı
MaşallahBenim 15-16. Haftalarda çok çıktı göbegim ozellikle elbise giyince kocaman bir göbiş çıkıyor kendim bile şaşırıyorum...
iyiyim canım sen nasılsın
canımmmm duaların yeter, Allah razı olsunniyiyim canım sen nasılsın
Ben çok giremiyorum ama sen aklımdasın topikte konuşurken flan bir kaç arkadaşta vardı aklıma geliyorsunuz herkese dua ediyorum..
İyiler çok şükür risk hep var dikkat etmeye çalışıyorum canım
Amin inşallah çok saol rabbim isteyen herkese nasip etsincanımmmm duaların yeter, Allah razı olsunn
çok sukur bende ıyıyım kuzum,
Rabbımm saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallaahh,
dogru rısk herzaman oluyor, Allahın ıznıyle saglıkla gelecekler
amın canımmm ,çok amınnn..Amin inşallah çok saol rabbim isteyen herkese nasip etsin,
Neler yaptın yeni bir sürece girdin mi nasıl ilerliyorsun şuan
çok güzel yapıyorsunuz :) zaman bol inşallah rabbim nasip ederse.. Hayırlı bir zamanda başlayıp hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah gönlüne göre olsun her şey dualarımdasınamın canımmm ,çok amınnn..
suan dınlenme surecındeyız :)
kafa dınleme, tatıl vs.
aminnnn tatlım, Rabbım buyukturçok güzel yapıyorsunuz :) zaman bol inşallah rabbim nasip ederse.. Hayırlı bir zamanda başlayıp hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah gönlüne göre olsun her şey dualarımdasın
Ben 29. Haftamdayım 20 kilo aldm canımKızlar Selam, bende 20 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar kaç kilo aldınız? Ben 8 kilo aldım. İkiz erkek çocuklarına hamileyim.. çok mu aldım? Sizde durum nedir?
Ben 36. Hafta da 5 kilo alarak doğum yaptımKızlar Selam, bende 20 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar kaç kilo aldınız? Ben 8 kilo aldım. İkiz erkek çocuklarına hamileyim.. çok mu aldım? Sizde durum nedir?
Ben de 27 haftalığım 10 kilo aldımKızlar Selam, bende 20 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar kaç kilo aldınız? Ben 8 kilo aldım. İkiz erkek çocuklarına hamileyim.. çok mu aldım? Sizde durum nedir?
30+3 teyiz. 14 kilo aldımKızlar Selam, bende 20 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar kaç kilo aldınız? Ben 8 kilo aldım. İkiz erkek çocuklarına hamileyim.. çok mu aldım? Sizde durum nedir?
İkiz hamilelik. Kaç kilo doğdu bebekler suyu eşi vs sanırım siz hamileliğin ilk 2 döneninde epey kilo verdiniz. Verdiğiniz kilo üstüne herhalde 5 aldınız. Şaşkınlık içindeyimBen 36. Hafta da 5 kilo alarak doğum yaptım
Yok canım kilo vermedim, 65 kilo ile hamile kaldım. 70 de doğum yaptım. Erkek 3380 kız 2680 ile doğdular.İkiz hamilelik. Kaç kilo doğdu bebekler suyu eşi vs sanırım siz hamileliğin ilk 2 döneninde epey kilo verdiniz. Verdiğiniz kilo üstüne herhalde 5 aldınız. Şaşkınlık içindeyim
Ama bebeklerin bile toplam kilosu 5 ten fazla bir yanlışlık var ama kimde bilemedimYok canım kilo vermedim, 65 kilo ile hamile kaldım. 70 de doğum yaptım. Erkek 3380 kız 2680 ile doğdular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?