2023 ikiz bekleyen anneler

Her yolu denedim bakalım bu günlerde çok şükür daha iyi gibiyim ama akşam yemeği yemek istemiyorum mide yanması ve ciddi hazımsızlık oluyor gaviscon fln yazdirmak lazım doktora sanırım
Hazımsızlık bende de çok var,ne zaman geçer acaba,ben ilaç kullanmadım mideyle ilgili

Evet canım acildeyiz doktor yanlış söylemiş kendi doktoruma muayene oldum şimdi görünmüyor bile değerim 30 Muş

E L B A kuzummm nasılsın?
mınnoşların nasıl,
iyiyim canım sen nasılsın
Ben çok giremiyorum ama sen aklımdasın topikte konuşurken flan bir kaç arkadaşta vardı aklıma geliyorsunuz herkese dua ediyorum..
İyiler çok şükür risk hep var dikkat etmeye çalışıyorum canım

canımmmm duaların yeter, Allah razı olsunn
çok sukur bende ıyıyım kuzum,
Rabbımm saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallaahh,
dogru rısk herzaman oluyor, Allahın ıznıyle saglıkla gelecekler

Amin inşallah çok saol rabbim isteyen herkese nasip etsin ,
Neler yaptın yeni bir sürece girdin mi nasıl ilerliyorsun şuan

amın canımmm ,çok amınnn..
suan dınlenme surecındeyız :)
kafa dınleme, tatıl vs.
çok güzel yapıyorsunuz :) zaman bol inşallah rabbim nasip ederse.. Hayırlı bir zamanda başlayıp hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah gönlüne göre olsun her şey dualarımdasın

Kızlar Selam, bende 20 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar kaç kilo aldınız? Ben 8 kilo aldım. İkiz erkek çocuklarına hamileyim.. çok mu aldım? Sizde durum nedir?

Ben 36. Hafta da 5 kilo alarak doğum yaptım
İkiz hamilelik. Kaç kilo doğdu bebekler suyu eşi vs sanırım siz hamileliğin ilk 2 döneninde epey kilo verdiniz. Verdiğiniz kilo üstüne herhalde 5 aldınız. Şaşkınlık içindeyim

İkiz hamilelik. Kaç kilo doğdu bebekler suyu eşi vs sanırım siz hamileliğin ilk 2 döneninde epey kilo verdiniz. Verdiğiniz kilo üstüne herhalde 5 aldınız. Şaşkınlık içindeyim
Yok canım kilo vermedim, 65 kilo ile hamile kaldım. 70 de doğum yaptım. Erkek 3380 kız 2680 ile doğdular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…