- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.750
- 248
Yani 139 ₺ görünüyor ama sepete eklediğiniz zaman 99 ₺ ye dönüyorKizlar ebebek de 750 ml siveno baby deterjan 99 ₺ ye düşmüş alacak olanlara duyurulur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani 139 ₺ görünüyor ama sepete eklediğiniz zaman 99 ₺ ye dönüyorKizlar ebebek de 750 ml siveno baby deterjan 99 ₺ ye düşmüş alacak olanlara duyurulur
Onlarda gün içinde nelerle uğraşıyo bilemiyoruz ama konu evlat olunca bizde ekstra heyecanla gidiyoruz merak ediyoruz işte![]()
Bende sipariş verdim ama dolapta baya kötü olur çikolatalar Şuan havalar baya serin evin en serin odasına bir köşesine koy bence canımBu arada Hacı Şerif gerçekten Denizli’den gönderiyormuşHemen de kargoya verdiler iki güne gelir herhalde. Ben onu nasıl saklıyım serin bir yerde mi buzdolabında mı acaba?
Yok canım fetal DNA bakıldı öyle olursa varya teker teker dava açarımYa öyle birini tanıyorum.. Doguma kadar kız, dogumda Bı bakıolar erkekolamaz mı olabilir
![]()
Bir yere koyalım ve unutalım gidip gelirken yemeyelim haha bende var o potansiyelBende sipariş verdim ama dolapta baya kötü olur çikolatalar Şuan havalar baya serin evin en serin odasına bir köşesine koy bence canım![]()
27sinde kontrolüm vardı zaten geçen hafta. Çokta gerekli değildi. Sadece detaylıda başka Dr görmüş oldu. Kısmet artık.Saymıyoruuz
Kızlar ben de sırf ikinci bir dr görüşü olsun diye 2 kere gittim. Zaten beş dakika anca sürüyor. Ben kötü bir şey duymadım işe yarayan bir şey de duymadım. Şehir hastanelerinde zaten uzman doktorlar girmiyor asistanlar giriyor, hani deneyimli biri görsün desek. Hatta birisi bebeğime 6 aylıkken erkek demişti. Ben genetik testte kız çıktı diyince düzelttiama tatlı bir anı ve doktordu. Bir tane ultrason kağıdı verdi bebe anlaşılmıyordu bile.
Yani öyle çok bir şey beklemeyin derim ama nst çekerler, kan idrar bakarlar falan. Sırf onlar için gidilebilir.
Yok canım fetal DNA bakıldı öyle olursa varya teker teker dava açarım![]()
Benim çok büyük travmam var ilk gebeliğimden kaynaklı, o yüzden doktor hemşire ebe farketmez Allah merhametli insanlar çıkarsın karşımızaYa tmm cidden zor iş.. Ki onlardaki mobbing hiç Bi meslektekı kadar agır degıldır bence.. Gördüm cunku..
Ama yani sezaryen olur de bişey de.. Ben şimdi noolcanı bılmıorm.. Yani sezaryen gunu mu verılcek, yoksa acile vsvs mı basvurcam.. Bu gittgmde Baska gitmedgm bi doktora gideyim.. Bakalım onun asistanları nasılmış![]()
Hamile çekimi yaptırmayı düşünüyorum kızlar stüdyoda 2-3 fotoğraf anı kalsın diye. Yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı benim gibi![]()
Ben ama kendı makınamla deniz kenarında ormandaHamile çekimi yaptırmayı düşünüyorum kızlar stüdyoda 2-3 fotoğraf anı kalsın diye. Yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı benim gibi![]()
Özel her türlü bakar ikinci bi görüş almak istedim dersin en doğal hakkımızBen de ikinci bir görüş olsun diye gitmeyi düşünüyorum bu hafta başka bir doktora, ama özele gideceğim bakar herhalde dimiDaha önce sadece detaylı ultrason için gittim başka doktora
Kanları eğitim araştırmada verdiğim için detaylı bakıyolar sanırım kanlara şimdi baktım 18 filan yazıyor 9 ekimde de sağlık ocağı bakacakmışAma şey mesela saglık ocagında ast alt bakıo lar ya sadece.. Eger onlarsa Bi yukselış olursa zaten şüpheler artıo.. Gecen ki gebelıkte hatta saglık ocagındakı aıle hekımım kadın dogumcuna göster bu sonuçları demişti de oyle ortaya cıktı.. Tabi kadın dogum doktorum tatılden gelene kadar bnm degerler fırlamış haberım yoktu.. Yani o degerler tek basına anlam ifade etmesede beraber yukselınce ast alt sanrm şüpheler artıo![]()
Bendede var dayanamam ama onların üstü isimli ya kıyıp açamam herhaldeBir yere koyalım ve unutalım gidip gelirken yemeyelim haha bende var o potansiyel![]()
Haha pek bir şey kalmamışBnmde Bi cıkolata kaldı.. Bi şampuan.. Bi anı küpü.. O kadar ya.. Baska buyuk bişey kalmadı.. Bu zmna kadar ebebkte 2bın harcadım.. Kapı süsü 450..çıkolata da 500 olsa en fazla.. Anı küpü de 400.. 3 bucuk la kapatıyorum sanırım![]()
Evde 3 erkek nasıl olacak acaba çok merak ediyorum özellikle de ergenliklerini merak ediyorumBende valla pipiyi sağlam gördüm.. O yuzden emınım.. Hayatımın 2.erkeği yoldacoming soon
![]()
Gelinlerinle içersinEvde 3 erkek nasıl olacak acaba çok merak ediyorum özellikle de ergenliklerini merak ediyorumkızım olsaydı dertleşirdik kahve içerdik oğullarım aman anne senle oturup kahvemi içeyim der
![]()
Bnmde Bi cıkolata kaldı.. Bi şampuan.. Bi anı küpü.. O kadar ya.. Baska buyuk bişey kalmadı.. Bu zmna kadar ebebkte 2bın harcadım.. Kapı süsü 450..çıkolata da 500 olsa en fazla.. Anı küpü de 400.. 3 bucuk la kapatıyorum sanırım![]()
Yani son ayımda halime şükretmeliyim sanırımHooops canım malesef bende 20. Haftalardan beri var ama 2 tane progestan + magnezyum kullansam bile hala taş gibi ama alıştım artık