- 31 Ekim 2022
- 1.224
- 2.406
- 83
- 27
Kız ayyy bende Alparslan koycam görünce duygulandımBizim çikolatalarımızda geldi bugün ben beğendim güzel olmuş çikolatanın tadıda güzeldi denedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ayyy bende Alparslan koycam görünce duygulandımBizim çikolatalarımızda geldi bugün ben beğendim güzel olmuş çikolatanın tadıda güzeldi denedim![]()
Ben de böyle bişey yaptırıcam ortasına badem şekeri koyunca daha da güzel durur bence .trendyoldan mı yaptırdın?Bu modeli orda görmüştüm.Şimdi gördüm instagram demişsin.Aman daha instagramdan hiçbişey almam travma olduBizim çikolatalarımızda geldi bugün ben beğendim güzel olmuş çikolatanın tadıda güzeldi denedim![]()
Teşekkür ediyorum ay kız annesi olmak ne güzel ya erkek çocuğun pipisi şimdiden riskprenses kızım benim
![]()
Ben de maraştayım hiç hissetmedim allahtan. Daha beterinden korusun AllahımGeçmiş olsun mesajlarınız için teşekkür ederim kızlar. 7.7 gördükten sonra bunlar hafif geliyo da sinir bozucu bebek olduktan sonra bi cesaret gelir korkum gider inşallahevde tek olmak kötü oluyo sadece Allah beterinden korusun inşallah
![]()
Hiç sorma böyle 1 ay yersem sonumu düşünemiyorumBende de o saat degısmıyo... 5.15 fiks uyanmıorm, erken yatarsam 4 küsürlerde oluyo![]()
İnstagram çikolata deposu canım. Aslında çikolata sayısı çok olunca daha dolu olur benimki dağınık şekildeydi ben bu şekilde yerleştirdim ortasına da badem alıp dökücem senin dediğin gibi Ekim annelerinden gördüm bu sayfayı onlarda sorunsuz almış diye yaptırdım bende pek internet ortamına güvenmiyorum ama memnun kaldım hemen geldi üstelikBen de böyle bişey yaptırıcam ortasına badem şekeri koyunca daha da güzel durur bence .trendyoldan mı yaptırdın?Bu modeli orda görmüştüm.Şimdi gördüm instagram demişsin.Aman daha instagramdan hiçbişey almam travma oldu.trendyolda gördüm bu modeli ordan yaptırcam
Hep folik asitten vitaminlerden kaynaklı. İçerde bile kıpır kıpırlarMevlana gibi dönüp duruyorlar
Kızlar daha çabuk alışıyor yaaTuvalet eğitiminde de biz avantajlıyız, naaaberrrrrr![]()
Merhaba kızlar… Sanırım grubun ilk doğum yapanı benim. Üç haftadır uğraştığımız yüksek tansiyon illeti sonunda, karaciğer enzimlerim tamamen bozulup ağır preeklampsiye girdim ve ani bir kararla Salı gecesi kuzularım dünyaya geldi. O kadar ani kararla oldu ki, ne onlara ne de kendime özene bezene hazırladığım hiçbir şey yanımızda değildi… İkisi de küvözdeler ama iyiler çok şükür. İnşallah hepiniz hayırlısıyla, vaktinde ve sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınızDualarınızı eksik etmeyin miniklerim için…
Kızlar daha çabuk alışıyor yaa![]()
Geceleri çok sık uyanıyorum gündüzleri aptal gibiyim uykusuz geceler bir ay önceden başlıyormuş demek ki deliksiz uyuyan var mı çok merak ediyorum![]()
Kısaltması ne bende bakayım kaç çıkmış daha hiç kan ilacına başlamadımKızlarrrr hemoglobin degerleriniz ne durumda benim 10.5 yükseltmeye calısıyorum düşmese bari daha fazla
İyi ki başka doktora da gitmişim farklı görüş olsun diye bunun ölçümlerini sevdimGeçen hafta karın çevresi 1 hafta geriydi şimdi bu doktor haftasında ölçtü sevindim. Farklı cihazlar olduğu için kilo artışını çok doğru bulamadım tabi 1 haftada 400 gr almış olamaz çünkü
![]()
Bizim çikolatalarımızda geldi bugün ben beğendim güzel olmuş çikolatanın tadıda güzeldi denedim![]()
Çikolata deposu instagramda fiyatlar iyi gerçekten![]()
aa ciddi misin cok merak ettim iyimiydi ondan mı baslamadın hgb canım kısaltmasıKısaltması ne bende bakayım kaç çıkmış daha hiç kan ilacına başlamadım
Kolanya ek olarak var sanırım bilmiyorum ki sormadım benim evde cam şişe var oğlumdan kalma onu doldurcam birde yine ekim annelerinde gördüm Eyüp Sabri Tuncer’in fısfıs kolanyağına bu çikolata etiketlerinin birini yapıştırmış çok tatlı olmuştu bende öyle yapıcam bi tane bide cam olanı doldururumAA oraya bakıorm bende şimdi.. Kolonyası yok ama dimi? Kolonya ben kendım almak istiyorum gerçi![]()
12,8 miş bi kaç gün önce bakıldı ben ilaç içince midem çok kötü bulanıyor bide kabızlık yaşamamak için içmedim tabi ben kötü bir örneğim herkes içsin birde ben dr ve asmde ki ebeyede soruyordum onlarda ilaç içmediğin halde çok iyi diyorlardı ondan içmedim bu ay başlıycam ameliyata az kaldı sonuçtaaa ciddi misin cok merak ettim iyimiydi ondan mı baslamadın hgb canım kısaltması
Harikaaa masallah ilaca gerek yok gerçektenKolanya ek olarak var sanırım bilmiyorum ki sormadım benim evde cam şişe var oğlumdan kalma onu doldurcam birde yine ekim annelerinde gördüm Eyüp Sabri Tuncer’in fısfıs kolanyağına bu çikolata etiketlerinin birini yapıştırmış çok tatlı olmuştu bende öyle yapıcam bi tane bide cam olanı doldururum
12,8 miş bi kaç gün önce bakıldı ben ilaç içince midem çok kötü bulanıyor bide kabızlık yaşamamak için içmedim tabi ben kötü bir örneğim herkes içsin birde ben dr ve asmde ki ebeyede soruyordum onlarda ilaç içmediğin halde çok iyi diyorlardı ondan içmedim bu ay başlıycam ameliyata az kaldı sonuçta![]()
Yalnız olmamama sevindim. Bu yaşıma kadar gece uykumdan kalkıp yemek yediğimi hatırlamam, acıksamda hayatta uykumu bölmezdim yemek için, hamileliğin son aylarında 2-3 seferdir 5 te açlıkla uyanıyorum her ne karar uyumaya çalışsamda yemeden asla uyuyamıyorum yaa şaka gibiBende de o saat degısmıyo... 5.15 fiks uyanmıorm, erken yatarsam 4 küsürlerde oluyo![]()