- 31 Ekim 2022
- 1.224
- 2.406
- 83
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk nst bi tane cıktı canım ikincide de cıkınca yatırdı yani düzensiz olması beni rahatlatıyor zaten iste hepimizde düzensiz sancılar var bunu düşünüyorum ben kuzenimin eşi de bu doktor da dogum yaptı cok garanticidir pimpiriklidir o beni kaç kere yatırdı dedi en son stres oluyorum ben böyle demiş Cıkarmıs40 tan sonrası sancı diye biliyorum canım ben ben 30 haftamda 28 lerdeydi sürekli ikiz ya acil devletteydim o zaman kendi doktorum 32+6 da dün sokmadı hiç girmedim özelde eminim sancı çıkıcak şuan bile çok geriliyo karnım, senin hissetmediğini söyleyince kızdım hatta neden sokmuyo ne olur ne olmaz hastayım sabahtan beri öksürüyorum tetiklermi acaba diye
Senin doktorun önlem almak istemiş o sancılarla doğumda olmaz zaten endişelenme hiç, serumda etki etmiş olabilir sabaha herşey netleşir serumda fayda etmiş olabilir bunu unutmamak gerek ilk nst nasıldı acaba
Benim de böyle sadece bir tane 40 varDünkü nts de bende 23-25 civarı 3 gibi sanki. Benim Dr önemsememiş. Ayrıca hiç hissetmedim bile. Tabi doğru okuyabiliyorsam. Alttaki grafik sanırım değil mi?Hooops
Yaaa sürekli doguruyorum diyen sensin yatan benimmmm
Hayır canım bebek gayet iyi cok hareketli hatta en son nst de tuşa basmaktan yoruldumbebekle ilgili bir sorun yok dimi nst de sana açıklama yaptılar dimi ? Kalp atışıyla ilgili falan bi problem yokPapatya220
Aşko sende doğuruyorum de ters psikolojiYaaa sürekli doguruyorum diyen sensin yatan benimmmm![]()
Ya özel hastaneler belki de gecelik yatış parası için yapıyor olabilirler. Bir arkadaşımın bebeğinin kalbi durdu kürtaj oldu daha 6 haftalıktı özel sağlık sigortası var diye o gece yatırdılar kızı. Bazıları gerçekten sadece para için işlem yapmak istiyorBenim de böyle sadece bir tane 40 varoymuş problem
Ahahahahaha valla öyle yapcam gibi az senin taktiğe yönelmek lazım biz aman olmasın insallah masallah derken yattıkAşko sende doğuruyorum de ters psikoloji![]()
Valla o da olabilir en kücük seyde tahlil isteniyor zatenYa özel hastaneler belki de gecelik yatış parası için yapıyor olabilirler. Bir arkadaşımın bebeğinin kalbi durdu kürtaj oldu daha 6 haftalıktı özel sağlık sigortası var diye o gece yatırdılar kızı. Bazıları gerçekten sadece para için işlem yapmak istiyorSen hiç panik olma
![]()
Ağrı pek yapmıyorbol su içince daha çabuk geçiyor
Ayy ağzından bal damlıyor
Sero bi dur durduğun yerde yahadi benim 3 kasımdı zaten benim mecbur ekim olcak ama kalbim kasım grubu
![]()
kızlarrrrr yatış verdi doktor ya yine sancı cıktı sancıları önlemeye tedavi uyguluyorlar![]()
Aynen öyle canım benim de ilk perinatoloji doktorum öyleydi guatr ultrasonundan tut diyetisyen endokrin. Allah ne verdiyse her birime gittimValla o da olabilir en kücük seyde tahlil isteniyor zaten
Benim Nst’de 40ın üstüne çıktı ama düzenli olursa sıkıntı. Bir de ben 40ı hiç ama hiç hissetmedim
Of kesin doğuran da ben olcamYaaa sürekli doguruyorum diyen sensin yatan benimmmm![]()
Bence Kasımda doğacak senin bebeAynen bende Aralık ama kalbim kasımmalum kasımda aşklar başka oldugu gibi doğumlar da bir başka
![]()
Rahat olsun diye özele geliyoruz stres olup cıkıyoruzAynen öyle canım benim de ilk perinatoloji doktorum öyleydi guatr ultrasonundan tut diyetisyen endokrin. Allah ne verdiyse her birime gittim![]()
Bencede hepimizde vardır şuan sabah olsun madem söylersin doktora panikledim falan diyeİlk nst bi tane cıktı canım ikincide de cıkınca yatırdı yani düzensiz olması beni rahatlatıyor zaten iste hepimizde düzensiz sancılar var bunu düşünüyorum ben kuzenimin eşi de bu doktor da dogum yaptı cok garanticidir pimpiriklidir o beni kaç kere yatırdı dedi en son stres oluyorum ben böyle demiş Cıkarmısinsallah sancım cıkmaz da sıkıntılı bir durum olmaz taburcu olurum
Gerçekten mi yaÖzeldeyim kuzum serumlar nidilatlar ciğer geliştiriciler havada ucusturahim agzı ne kadar onu da sormamısım o da cok önemli yani demi
Bak iste sen de de cıkmıs ben de hic ama hic hissetmedim doktorun ne dedi sana canım bir de kaç kere cıktıBenim Nst’de 40ın üstüne çıktı ama düzenli olursa sıkıntı. Bir de ben 40ı hiç ama hiç hissetmedim
Of kesin doğuran da ben olcamçünkü doğurcak gibi hissetmiyorum
Bence Kasımda doğacak senin bebe![]()
Demeyi düşünüyorum aynen yine bi nst durumuna göre bakılır tabiki simdi yine nstye bağlıcaklar bakalım nasıl cıkcak atarım sonucu size deBencede hepimizde vardır şuan sabah olsun madem söylersin doktora panikledim falan diye
Ben deGerçekten mi yaben şok
tabikide servikal uzunlukta çok önemli kısaysada zaten o yüzden hani muayne ettiler mi açıklığına bi baktılar mı diye sorguladım
kısaysa çünkü bi bakıp kontrol etmeleri gerekirdi gerçekten şuan neye bağlı sana bu uygulamaları yapıyorlar hiç kafamda oturtamadım
![]()