2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Tek olmadığıma sevindim vala çok güldüm bütün erkekler mi aynı olur
Bunları okudukça bir oh çekiyorum, demek ki yeni nesil babalar böyle

ev taşınacak ben hastayım, bebek huysuz, annem de kendince koli yapmaya çalışıyor; paşam da hadi çay içelim diyor anneme dedim sen git de ben rahat rahat emredeyim, yoksa bunun düzgün iş yapacağı yok

Koca hikayelerini baştan bir oku tekrar istersen pamuklara sarılacaklarda biz mi sarmıyoruz
Aayyy pamuklara sarma demişken, dün yorganların hepsini hurca kaldırdım, bir ara paşamın gönlü olursa çuvala girecekler. Neyse gece yatağa geçtik ve sadece battaniye var, e ben yorgansız yatamam diyor ev 24 derece. Hurca koydum diyorum, nerde çıkarıyım diyor. En altta çıkaramazsın, al iki kat yap ört üstüne dedim zaten hastayım, canım burnumda. Sonra da sırnaşıp yok üşümekten değil, yok alışkanlık falan deyip battaniyeyle üstümü örtmeye çalışıyor.
bu erkekler neden prenses oldular ya

Kızlar heykeltraş dedikleri şeye girdim ama onlar kendi aralarında kavitasyon diyorlar. Kulak çınlaması sesi geldi göbeğime jel sürüp makineyle masaj yaptıkça. Bu işlem 30 dk ymış. Şimdi elektro simülasyon diye bir şeye sokalım bebek uyuyorken dediler buna da kendi aralarında pasif diyorlar. Bu da gıdıklıyor gibi elektrik çarpıyor gibi seviyeyi arttırın ben dayanırım dedim ama yok çok fena gıdıklıyor. İnşallah bu kadar elektrik bir hastalığa sebebiyet vermez Bebek uyandı tabii bu arada makine bağlanırken şuan bir elimle bebek arabasını sallıyorum bu kadar azime umarım incelcem çıkınca bol su iç dediler. Bir seansta popoya ems dedi de kaldıramıcam artık bebiş uyuyamadı

Sende motivasyona hayranım maşallah

Bizde henüz dönme hareketleri yok erken doğduklarına bağlıyorum biraz da geç başlıyolar 2 hafta gibi bugün happy kids te yüz üzeri yatırın dönme çalışmaları için yazıyordu parsı denedim sürünme çalışmasına geçti ayaklarından destekledim totişi kaldırdı ilerledi ayaklarından desteklemedende yapmaya çalıştı ama daha az ilerledi 1 aya sürünmeye başlarsa şaşırmıcam su dolan bi oyun halısı var alan oldu mu nasıl acaba almalımıyım kararsız kaldım yerde daha mı özgür olurlar acaba
Peracım dönme çalışmalarına başladı yani kendini yan çeviriyor ama pars daha ileride ondan bazı şeylerde perada daha kıvrak ayaklarından destek alarak kendini kaydırıyor
Bu da ikizlerim

Eklentiler

• IMG_7107.webp
    47 KB · Görüntüleme: 92
Oyyy maşallah maşallah onlara

Anlattıklarına göre inan benim kızdan daha iyiler benimki tam bir tembel anca böyle kucakta otursun, bir de balık gibi çırpınsın

Eklentiler

• IMG_8431.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar tam dört aylık olduk bugün, ağlama krizleri bundan mıdır? Bayağı canı yanıyormuş gibi ağlıyor nedensiz, normal mi bu?

Anneme geldik şimdi, bebek arabasından iner inmez başladı etini koparıyorlarmış gibi ağlamaya. Altı temiz, memesini de vermiştim evden çıkmadan ama yine verdim, iki dakika aç gibi emiyor, sonra yine ağlıyor. Ağlarken de bir şeyler diyor gibi ama anlamıyorum tabii, çocuğun varsayılan dili Arapça galiba

Gelince kahve yapmıştım, içemedim. Şimdi anneannesinin kucağına attım, mutfakta kahvemi içip tatlı tırtıklıyorum ama annemin taktikler de bir işe yaramıyor, seslerini duyuyorum.

Giderek yaklaşıyor sesler, mutfağa getiriyor annem galiba, imdat.

Hahahh çay icicekmş ay onlarda ki bu rahatlık bi grami keşke bizde de olsaydi

Anlattıklarına göre inan benim kızdan daha iyiler benimki tam bir tembel anca böyle kucakta otursun, bir de balık gibi çırpınsın
Panda geçen gün benim de tembel diye yazmıştım ya dün makinadan çıkan çamaşırları asmak için odadan çıktım. Zaten dönmüyor diye kafam rahattı. Ama bir şey beni dürttü sanki çamaşırları yarıda bıraktım odaya bir gittim ki sırt üstünden yüz üstü dönmüş. Yüz üstü durmaktan nefret ediyor zaten kafasını da gömmüştü valla ödüm koptu. Yani birden dönebilir dikkatli olmakta fayda var

Maşallahhh ahh bi hevesle etrafa bakınıyolar keşfetsinler diye kucağa alıyoruz ama bizimkiler de kucağa nasıl alıştı insana bile ses istiyolar yanından ayrılınca ağlıyolar

Bizimki de öyle bugün hiç uyumadı gün boyu ekşi suratlı olarak gezdik bizimde acaba 4 ay atağı erken mi başladı ne

Eklentiler

• IMG_20240301_172233.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 77
Tembelliğini bilsem de hep ana kucağına koyuyorum yanından ayrılırken, bir de artık emniyet kemerini de takmaya başladım soya da yazmıştı bi anda oluyor falan diye, o yüzden aklımda hep. Çok sağ olasın

Maşallahhh ahh bi hevesle etrafa bakınıyolar keşfetsinler diye kucağa alıyoruz ama bizimkiler de kucağa nasıl alıştı insana bile ses istiyolar yanından ayrılınca ağlıyolar
Ahhh yerim onları benimki babasının daha çok kucağa alacağının farkında, ona yapıyor o nazı. Ama benim de dediğin gibi asla yanından ayrılmamı istemiyor. İnsan seviyor çocuklarımız oysaki ilk doğduklarında tüm insanlardan nefret ediyorum bakışındaydılar

Bizimki de öyle bugün hiç uyumadı gün boyu ekşi suratlı olarak gezdik bizimde acaba 4 ay atağı erken mi başladı ne
Ahhh o suratsızlıkları

Bence biz Spring05 ile 4.ay atağını çok erken yaşadık ve bitirdik , yani inşallah öyledir değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…