2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Ay o ellerim kirli olayı beni öldürüyor. Çocuk kusmuş mesela üstüme, kusmuk her yanıma akmadan yetiş diyorum. Adam yan odadan gelecek, kutu kadar ev. Gelemiyor, neredesin diyorum, ellerimi yıkıyorum
Alt tarafı muhtemelen zaten üstü başı komple değişecek olan bebeği belinden tutacaksın, gözünden kirpik almayacaksın, diş masajı yapmayacaksın.

Acil diyorum, yok dolabı açtım, yok çorabıma dokundum, yok kahve paketi elledim bilmem ne diyor

Erkekler kapatılsın gerçekten ya

Annem bizden kaçıyo bir de kocasından ayrı asla bir yere gitmez o değişik biri
Ayy haklı kadın Benım anamda babamsız gıtmez bı yere canım anam
Şükür hemen gectı canım. İyi geldi yani sen masaj yap bari gıdene kadar temız kaynamıs ılımıs suyla sil.
Ayy dün duşa gireyim dedim baktım canım kocam sanki günlerdir uykusuz gibi uyumus korktum gırmedım cocuk aglarsa uyanmaz dıye

Hahah olur sorarım benimkine sana söylerim

Tek olmadığıma sevindim vala çok güldüm bütün erkekler mi aynı olur

Çok güzel demişsn vala bende diyorum öyle eskiler çocuklar usluydu ağlamak nedir bilmezlerdi tv karşısında yürüteçde büyütülmüşler şimdi ki zamanın bebeleri öyle mi hormonlarina sanki acı biber konulmuş daha yenidoğan iki üç günlük bebe emekliyor yahu

Ben kullanıyorum canım genelde sabah kahvesine ekliyorum, yiyeceklerede ekleniyor diye biliyorum öylede deneyebilirsin

Hatırlarsanız geçenlerde yazmıştım hızlı kilo veriyorum diye gittim doktora kadın doğum tüm kan tahlilleri yaptı normal dedi istersen multivitamin kullanabilirsin dedi ama ben hatta bi de dahiliye ye mi gitsem demiştim. Kilo vermem durduğu için dahiliyeye gitmedim ama kilo da alamıyorum her gören çökmüşsun falan diyor modum düşüyor iki çocuk doğurduğuma şaşırıyor ilk görenler zaten genel olarak da kendimi çok bitkin yorgun halsiz hissediyorum evde rutin işlere bile halim yok sanki pilim bitik gibi his oluyor acaba multivitamin mi başlasam
Çok normal oğlum da böyle
Kız ben de unutuydrum valla ara ara aklıma geliyor valla olmaması da iyi bu yoğunlukta bide onun ağrısıyla uğrayamıyıcam. Oğluma kadar enerjim var
Ne yalan söyleyeyim sen deyinceye kadar benim aklıma gelmedi regl ahahaha ama canıma minnet olmamasından şikayet etmem bi de onla uğraşamam valla

Multivitamin yerine daha spesifik vitaminler kullanmanı öneririm.
D vit, demir, b kompleks vitaminler

Kızlar bugün heykeltraş randevu aldım Pzt günüydü ama aşıya götürürüm belki diye bir saat sürecekmiş bakalım bebekle nasıl olcak umarım uyur eğer durursa bir saatten fazla yarım saatte ems yapcaz ama sanmıyorum o kadar durabileceğini. Abla geç gelecekmiş artık temizlik varken evde durmak istemiyorum yoksa işler bana kitleniyor

Kızlar cahil cahil konuşup kumrunun günahını almış olabilirim. Sonuçta hangisi erkek hangisi dişi anlayamıyorum, belki babaları geldi oturdu yumurtanın üzerine, anne gezmeye gitti. Az önce yuva boş kaldı yine, kocaman bir karga geldi bir şey kaptı, yetişemedim. Kaptı gibi gördüm ama yumurta duruyordu, belki ikinci bir yumurta varsa o gitmiştir. Sonra birkaç kez daha geldi, bebeği emziriyordum. Bağırarak fırladım yerimden, bebiş çok korktu gittim kovaladım. On dakika sonra yine geldi, yine fırladım, yine bebiş korktu. Neyse artık üçüncüde soğukkanlılığımı korumayı öğrendim. Yuvanın önüne büyük bir rüzgar gülü ve ışıklı çubuk diktim, kumrular arkadan gelip girebilirler ama karga önden gelip kapamaz yumurtayı. İçeriden camın önüne de büyücek bir bebek koydum korkuluk niyetine.

O sırada fark ettim, karşı ağaçta iki kumru var. Dedim herhalde günahını aldım adamın. Neyse kumrulardan biri arkadan gelmeye çalıştı yuvaya ama rüzgargülünden korktu galiba. O gidince gülü bantladım dönmesin diye (tamamen kaldırırsam önden karga gelebilir).

Bu arada eşimi aradım fikir almak için, bana güldü. İşim mi yokmuşmuş, doğanın düzeni böyleymiş, bilmem ne. bir nevi bize emanet edilmiş yumurtayı korumaya çalışmamı saçma buldu.

Yani evin kumrusunun derdi de benim üzerimde

Acilen evden çıkmam lazım benim galiba

Ay Allah iyiliğini versin

Haha benim eve karga istilası olsa benim farkına varmam 3 günümü alır öyle etrafımdan bir haber yaşıyorum ay çık çık dışarı bende her gün farklı yemekler yaptım bu ay kartımdan çok harcama yaptım filan diye bir de araba aldık ya güya kendimce tasarruf dün eşim dedi ki ee sen isteyince çok iyi yemek yapabiliyormuşsun alıştırmamak için bugün dışarda yiyelim dedim yoksa her gün yemek yapma yükü omuzlarıma binecek

Ben de hep ezilenden yana olup yumurtaları korurdum ama hikayeye çok güldüm ayrıca kesinlikle dişidir gelen.
Bugun kocalara düşman uyandık heralde

Ben diyecektim bir süre sonra nöbetleşe yumurtayı bekliyorlar diye ama yazamamışım rüzgar gülünü kaldır. Onlar başının çaresine bakarlar merak etme

Ben de hep ezilenden yana olup yumurtaları korurdum ama hikayeye çok güldüm ayrıca kesinlikle dişidir gelen.
Bugun kocalara düşman uyandık heralde

Ya çok afedersin, kuş beyinli derler ya, dedikleri kadar var galiba, üçtür geliyor kumru, rüzgargülü de dönmüyor artık, sağdan geliyor, soldan geliyor bir türlü giremiyor yuvaya. Hayır, rüzgargülünü çıkarsam, karga gelecek. Zaten bir an önce gelip yumurtanın üstüne oturmazsa, karga kesin o rüzgargülünün kendisini kapabilecek bir adam olmadığını anlayıp tekrar hücuma geçecek. Ama yok, arkadan pıtı pıtı gelip hafif bir zıplama hareketiyle sardunyanın üzerine çıkıp yuvaya girmeyi akıl edemiyor.

Ondan dedim herhalde gelen erkek diye, dişi olsa bir şekilde çözerdi bu işi ve o yumurtanın üzerinde oturuyor olurdu şu an.

Tasarruf etme çabanı takdir ettim ama evde pişirdiğin yemeğin lokantada yiyeceğinizden daha ucuza gelmediğine eminim ama ispatlayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…