- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 63
- 27
Canım bebek nasıl iyi oldu mu ? Maalesef sütüm o kadar azaldı ki bende çok üzülüyorum zaten hep azdı ama bu çok farklı oldu. Hastalık sürecinde çok emmediği için bende hasta olduğum için baya baya azaldı resmen kesilecek diye düşündüm şimdi iyiyiz ikimizdeİnşallah bende artsın diye baya bir uğraş verdim de bazen böyle yenilgiye kapılıyorum
Eşin açısından da diyeceğim şey şu, 3 çocuk annesiyim eşim de 3 çocuk babası. Ben çok şey öğrendim ama o hiçbirşey öğrenemedi.
Acıdı sanırım bana 2de uyandıBenimkide bölük pörçük uyudu yarım saat önce uyandı şimdi bi banyo yaptırırız sonra 12-1 gibi uyur diye tahmin ediyorum yani inşallah uyur
Ne yaptın kaçabildin miBir saat önce memeye kalktı, emdikten sonra azıcık kustu, vermedim tekrar. Yatağında mık mık ediyor. Tekrar vereyim dedim, oynadı memeyle bıraktı. Eh meh hık mık diye diye kıpırdanıyor yatakta, acaba battaniyemi alıp salona mı kaçsam. Ağlasa etse duyar di mi babası
Ne yaptın kaçabildin mi
6.30 mesaisi yeni bitmişti sanki yaa. Uyuyamadan yeniden başa sardık. Memede şimdi.. Başım çatlıyor.Bizim ayak ucundaki battaniyeyi alacakken babası uyandı, ne oldu dedi. Aha dedim, sen misin uyanan. Gazı var çocuğun, al gezdir biraz evde. Gittiler sonra baba oğul
Ben hastanede yapmadm sünneti evde yaptırdım çok iyi bir cerrah sünnetçiyi çağırdık çok tanıdık bizim burda Maşallah eli baya hafifti oğlum bir hafta da iyi oldu doktor kontrolüne de götürdüm sonradan bir sorun olmadı çok şükürAy dert oldu bana da ya, medicalpark ilk 60 gün, medicana ilk 90 gün lokal yapıyormuş, sonra genel anestezi yapıyormuş. Yakınlarda başka hastane bakamadım araya yine hastalık girince. Genel de yaptırmak istemiyorum, hiç anlamadım şu işi
Üç gün önce de ikimiz mutfakta bana köyden bitki gelmişti ıspanak gibi bir şey ben onları ayıklamaya çalsyordm parmaklarım da çamur olmuştu işte çocuk uyandı ağladı benim bey de kore dizisi izliyordu kore dizilerine hayran biri git çocuk ağlıyor uyandi galiba bi bak dedim gelcm ayaktasn dedi ne yaptığımı görmüyormsn dedim dizin mi önemli çocuğun mu dedim sinir oldum gittim koştum çocuğu aldım baktım bi 5 dk sonra geldi alacak ya çocuğu vermedim git dedim senin film daha önemli bi tavir konuştum falan tripler attım çocuğu da vermedim benm oğluşum da ona bakıp kahkahalar atmasin mi dön önüne gülme dedim onaKendini bu kadar üzme, süt artar artmasa da bak 2 ay emmişim diyorsun ne güzel bu günlere gelip çocuk sahibi olmuşsun öyle düşün büyüyünce insan emip emmediğini değil annesiyle olan ilişkisini hatırlıyor. Bebek acıkır doyurursun onu aç bırakmazsın annesi.
Ben ilk çocuğumda çok etmiştim kendime o günleri düşününce çok üzülüyorum sonuçta kesilmedi 25 ay emzirdim büyük oğlumu. Mama da verdim meme de verdim.
Eşin açısından da diyeceğim şey şu, 3 çocuk annesiyim eşim de 3 çocuk babası. Ben çok şey öğrendim ama o hiçbirşey öğrenemedi. 9 yaş büyük benden ama çocuk gibi benden direktif bekler, önceleri kendi anlasın diye çok üzülürdüm şimdi rica da etmiyorum direk emrediyorum yapmazsa da fırça atıyorum enerjimi Bi de ona harcayamayacağım. Benim yaptığım doğru demiyorum ama tahammül bir yere kadar. "Beynimi kullanıyor" tam anlamıyla bu. Uzun lafın kısası eşine söylemekten imtina etme kendine edersin, çocuğa biraz sen bak ben yatıcam de çekil kenara
Kolajen kullanan kim vardı? Kahveyle iyi oluyor ama sabahları aç karnına çay-kahve alışkanlığım yoktur hiç. Suyla denedim ııhh pek gitmiyor. Çayla da tadı hoş değil. Sabahları içine atabileceğim ne olabilir başka? İçebilsem portakal suyu fln olursa mümkün değil?
Ben normalde kemik suyu fln da içemem. Yemeklerde az bile olsa alırım kokusunu. Sanki o kokuyu alıyorum. Zorluyorum kendimi resmen içmek için. Tadını değiştirmiyor deniyor ama bence değişiyor
Bizimki de dengesiz o konuda. Bir bakıyorsun tersliyorsun çocuğu, bakamıyorsun gibi davranışlar, bir bakıyorsun o sırf senin çocuğun, sen ilgilenmelisin modları..Üç gün önce de ikimiz mutfakta bana köyden bitki gelmişti ıspanak gibi bir şey ben onları ayıklamaya çalsyordm parmaklarım da çamur olmuştu işte çocuk uyandı ağladı benim bey de kore dizisi izliyordu kore dizilerine hayran biri git çocuk ağlıyor uyandi galiba bi bak dedim gelcm ayaktasn dedi ne yaptığımı görmüyormsn dedim dizin mi önemli çocuğun mu dedim sinir oldum gittim koştum çocuğu aldım baktım bi 5 dk sonra geldi alacak ya çocuğu vermedim git dedim senin film daha önemli bi tavir konuştum falan tripler attım çocuğu da vermedim benm oğluşum da ona bakıp kahkahalar atmasin mi dön önüne gülme dedim onaay neyse ertesi gün çocuk kıpırdasa beşiğe koşuyor hemen babasi beyefndi hah böyle yola getirtilr
Evet evet aynı tavırlar bizde de var bide örnek vermiyor mu eskilerden falan en sinir olduğum kıyaslanmaktan nefret ediyorumBizimki de dengesiz o konuda. Bir bakıyorsun tersliyorsun çocuğu, bakamıyorsun gibi davranışlar, bir bakıyorsun o sırf senin çocuğun, sen ilgilenmelisin modları..
Geçen gün "günde toplasan iki saat kucağında tutamadığın çocuk hakkında ahkam kesme bana" diye çemkirdim en sonunda. Ben mecbur kalmadıkça bebek arabasına koymuyorum. Bazen sabrım da bitiyor, kollarımda dermanda. O zaman söyleniyorum. Ona söylendiğimi anlamıyor, çocuğa sanıyor. Ama ona verdiğim anda hop arabaya konuyor çocuk. Tut işte. Gündüz mamalarını ve gazı eğer evdeyse ona paslamaya çalışıyorum.
Evet evet aynı tavırlar bizde de var bide örnek vermiyor mu eskilerden falan en sinir olduğum kıyaslanmaktan nefret ediyorum
Onu da yapıyor ama yermedenEvet evet aynı tavırlar bizde de var bide örnek vermiyor mu eskilerden falan en sinir olduğum kıyaslanmaktan nefret ediyorum
Bizim de geçen gün benzeri olduÜç gün önce de ikimiz mutfakta bana köyden bitki gelmişti ıspanak gibi bir şey ben onları ayıklamaya çalsyordm parmaklarım da çamur olmuştu işte çocuk uyandı ağladı benim bey de kore dizisi izliyordu kore dizilerine hayran biri git çocuk ağlıyor uyandi galiba bi bak dedim gelcm ayaktasn dedi ne yaptığımı görmüyormsn dedim dizin mi önemli çocuğun mu dedim sinir oldum gittim koştum çocuğu aldım baktım bi 5 dk sonra geldi alacak ya çocuğu vermedim git dedim senin film daha önemli bi tavir konuştum falan tripler attım çocuğu da vermedim benm oğluşum da ona bakıp kahkahalar atmasin mi dön önüne gülme dedim onaay neyse ertesi gün çocuk kıpırdasa beşiğe koşuyor hemen babasi beyefndi hah böyle yola getirtilr
Zaten öyle uyumayıp kendini uyandırdığında sar biraz bence ben yapıyom bazenAcıdı sanırım bana 2de uyandıaöa hala uyumadı desem yeri. Elleri kolları sallayıp uyandırıyor kendini. Yenidoğan gibi kundak yapasım var. Zaten içimde kaldı hiç yapamadım küvözde diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?