Panda geçen gün benim de tembel diye yazmıştım ya dün makinadan çıkan çamaşırları asmak için odadan çıktım. Zaten dönmüyor diye kafam rahattı. Ama bir şey beni dürttü sanki çamaşırları yarıda bıraktım odaya bir gittim ki sırt üstünden yüz üstü dönmüş. Yüz üstü durmaktan nefret ediyor zaten kafasını da gömmüştü valla ödüm koptu. Yani birden dönebilir dikkatli olmakta fayda var
AAycee09
kuzenimin de ikizleri vardı. Kendi aralarında bir dil geliştirdiler ve yaklaşık 3 sene hiç ama hiç konuşmadılar.
Bir gün odalarına girdim bıdı bıdı diyalog kuruyorlardı. Korece gibiydi ve ben asla anlamıyordum
İkizlerde çok görülen bir durummuş bu. Aklında olsun
Bizde hiç o bağımlılık yok, karnı doysun da fazlasına gerek yok daha iyi benim içinbüyük kızım bağımlıydı iki saat bile kimselere bırakamadım krize giriyordu
Kızlar ancak bitirdim sayfaları okumayı ve kocaların ne kadar çocuk bakımında yetersiz olduklarını söylemişsiniz alın benden de o kadar. Resmen adamdan nefret geldi de memlekete annemlerin yanına kaçtım bu yüzden
Kızlar ancak bitirdim sayfaları okumayı ve kocaların ne kadar çocuk bakımında yetersiz olduklarını söylemişsiniz alın benden de o kadar. Resmen adamdan nefret geldi de memlekete annemlerin yanına kaçtım bu yüzden
Benimki de gazlı bir bebek olduğu için ayaklarını hep kaldırıyordu. Bence dönmeyi de tesadüfen buldu Yalnız benimki de soyasosu
nun bebişi gibi yüzüstü oldu birkaç kez. Çok çok hareketli zaten bacakları hiç durmuyor. Bugün bir arkadaşımla görüştük. Oğlu 6 aylık olmuş ama yerinde durmuyor. Her şeyi yere atıyor, her şeyi ağzına götürüyor, bebek arabasından kendini atıyor filan. Yani demem o ki bu erken dönmeler de acaba sonrasında ne olacak diye beni bir ürpertti