2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben kullanıyorum canım genelde sabah kahvesine ekliyorum, yiyeceklerede ekleniyor diye biliyorum öylede deneyebilirsin
Sabah aç karnına içilince zayıflama etkisi varmış ya. Ondan yararlanmak istiyorum aslında

Annelik üç güdüsü işte tamamen. Benim de bir şey dürttü ama çok dikkatli olmak lazım. Benimki artık hiç durmuyor.

A Aycee09 kuzenimin de ikizleri vardı. Kendi aralarında bir dil geliştirdiler ve yaklaşık 3 sene hiç ama hiç konuşmadılar.
Bir gün odalarına girdim bıdı bıdı diyalog kuruyorlardı. Korece gibiydi ve ben asla anlamıyordum
İkizlerde çok görülen bir durummuş bu. Aklında olsun

Ahhh o suratsızlıkları

Bence biz Spring05 ile 4.ay atağını çok erken yaşadık ve bitirdik , yani inşallah öyledir değil mi
Çook uzun bir meme reddi yaşadık biz ya neydi öyle gerçi maksimum emme süresi 5 dk hala ama nasıl çekiyor memeyi kafası nokta nokta terliyor görüyorum

Bir ara uykusu çok kötüydü o ne zamandı geçen hafta mı zaman kavramı kalmadı çünkü bende şuan günü gününü tutmuyo genelde 25. Dk uyanıyo

Biz meme reddini bitirdik, bu sefer de bağımlılığa döndü ortası yok saatlerce emiyor

Uyku reddini de uzun süre yaşadık, hala da var tam anlamıyla bitti sayılmaz ama eskisine göre iyi yine de, buna şükür

Bizde hiç o bağımlılık yok, karnı doysun da fazlasına gerek yok daha iyi benim içinbüyük kızım bağımlıydı iki saat bile kimselere bırakamadım krize giriyordu

Uyuyan adamdan Nefret bulduğu her dakika da uyuyor

Benimki de bu kadar yapıyor ben dönüyor diyorum ayaklar havaya hooop yana
Benimki de gazlı bir bebek olduğu için ayaklarını hep kaldırıyordu. Bence dönmeyi de tesadüfen buldu Yalnız benimki de soyasosu nun bebişi gibi yüzüstü oldu birkaç kez. Çok çok hareketli zaten bacakları hiç durmuyor. Bugün bir arkadaşımla görüştük. Oğlu 6 aylık olmuş ama yerinde durmuyor. Her şeyi yere atıyor, her şeyi ağzına götürüyor, bebek arabasından kendini atıyor filan. Yani demem o ki bu erken dönmeler de acaba sonrasında ne olacak diye beni bir ürpertti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…