2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ah yani biz ailenin soyadını taşıyacak ilk torunuz hepimiz kız istedik nerdesye mıncıklamalık etekler alıcaktım amaaannn ama erkek çıktı herkes bir duraksadı sonra aynı sevinç hemen devam etti herkes aynı şekilde mutlu oldu gülüştük aramızda falan boş verin herkesi evlat evlattır ben ailenin tek kız torunuyum aynı şehirde kaldım ama evlenirken dayılar amcalar koca adamlar hepsi ağladı zamanla öyle severler öyle severler ki bu tepkiden utanırlar

Yok canım detaylı ultrason bebeğin organlarını inceliyor rahım ağzı dediği bebeğe bakarken bakıyor benim bildiğim ultrasonla karından ölçüm yapıyor rahim ağzı uzunluğuna bakıyor

Niye böyleler hamileyiz herşeye alınıyoruz neden yani bu kadar saçma sapan konuşmalar cinsiyetle ilgili bana kimse bişey demedi herkes sağlıklı olsun vs dedi annem çok kız istiyor oda beni kıracak şekilde değil yani ama sadece cinsiyet meselesi değil her konuda dikkatli olmaları lazım bugün bende eşimin ailesi toplanmıştı bizde gittik inan gerim gerim gerildim kimse lafını sözünü tartmıyor duygusal bir dönemdeyim ilk hamileliğimde de aynısını yaptılar başka konular filan cidden yani ne olsun istiyorlar bebeğe stres te iyi değil sonuçta bişey olsa mutlu mu olacaklar ama ben artık cevaplarını veriyorum cidden katlanamıyorum zaten alınganım Off dertlendim valla bu saat oldu uyuyamadım yarın yine bir araya gelecekler eşime dedim beni uzaklaştır lütfen yarın gidelim gezelim kaldıramıyorum bakışlardan bile rahatsız oluyorum kaos ortamı gibi

Benimki bana çekecek gibi geliyor, rahatına pek düşkün ama canı isteğinde de fazla hareketli

Yaa çok heyecanlı ne güzel Ben ultrason konusunda biraz şanssızım inşallah net bi şekilde görürüm
Detaylı için yer araştırdın mı ? Ben sırf güzel bir usg fotosu ıcın guzel bır yer bulacagım Aslında kızımda gıttıgım bey yerınde duruyorda Alsancaktaydı aşırı memnun kalmıştım bir arıycam ama çok pahalanmıştır dıye düşünüyorum .
Rahım agzı ölçümü çok önemli çogu anne bu durumdan dolayı bebeğini kaybedıyor.Ablamın rahim agzı yetmezliği var dedıgın haftada dikiş atılıyor. Benım bildiğim vajınal usg ıle ölçülüyor. Agrısız sızısız birşey merak etme

Açıklamanın cidden bu olmasını istemiyordum ama buymuş ne korkunç, ne cahil bir zihniyet…

Kızımda hiç bilmiyodum yada dikkat etmedim hayırlamıyorum ikizleri araştırırken karşım çok çıktı 2 kerede ölçüm yapıldı aşağı inmesi ileri zamanlarda doğumuda belirliyo önlem amaçlı dikiş atılıyor rutin bişeymiş aslında karından bakılıyor

Rahim ağzı boyunu kastetmiş yüksek ihtmal kısa olursa problem olabiliyor çünkü erken doğum konusunda ama benim doktorum ayrı bir muayene olarak yapmadı hiç ilk çocuğumda da yapmamıştı her muayenede bakıyor sadece rahim ağzı iyi diye söylüyor

Kızlar çok değilde böyle hafif kanama olduğu zaman doktora gittiğimizde ultrasonla mı bakıyorlar yoksa alttan vajinal muayene ediyorlar mı

Ben sessiz takipçilerdendim daha yoğun çalışıyordum o zaman, girebildiğimde toplu okuyordum :) ilk bebeğimdi o zaman şimdi 3. Gördüğüme sevindim sağlıkla al kucağına :)
Yaa adını çünkü hiç hatırlamadım Sagol canım sende saglıkla hayırlısıyla kucagına al

Canım merhaba benimde görümcem Amerikada ilk kızımda pandemiye denk geldi gidemedik. Bunda da plansız oldu maalesef pasaport ve vizeye bile başvuramadık. Ama yine de yetişmese de ikisi için başvuracağız. Hem Kanadq hem Amerika. Hangi aracı kurumla anlaştınız. Kanada da yaşayan tanıdığımız yook maalesef yardım edebilecek. Sma Amerika kanadq arası uçakla 1.5 saat filan görümcem yardımcı olur muhtemelen. Acaba özelden yazsam sana bana biraz orada yaşayanların görüşleri ve vergi sistemi hakkında bilgi verir misin? Doktorlarla ilgili de aynı şekilde

Bugün sabah vajinamdan şiddetli bir sancı girdi dedim ki kasık agrısı kalsın bu agrı gitsin beterin beteri varmış büyüdüğü için basılmadan sancı giriyormuş ama çok acı veriyor

Kızlar çin takvimi tutan oldu mu bende bir tek tutan o oldu ve doktorumda çin takvimine bakmış mıydın diye sordu çok merak ettim tutan var mı
Benim ne Çin ne Rus nede buradaki kese bebek şekli doğum tarihi hiçbiri tutmadı hepsini çürüttüm

Aynı değil rahim agzı kısalıgı ve uzunluğu ölçümü erken doğum riskini ölçüyormuş her Dr yapmaz bana hiç böyle birşey yapmadı 4 hamileliğim ama herhangi birşey değil sadece altan bakacak

Tsh 0.01 t3 t4 lerde 5 üzeri yüksek cıkmış endokrolojiye gidiyorum çarşamba günü bakalım ne diyecek
Geçmiş olsun canım, sebebi budur büyük ihtimalle. Benim de çok düşüktü hatta senle de konuştuk galiba. Arada benim de oluyordu

Ablası olan 2. Çocuk olarak gelecek bebiş çok şanslı bence.. çocuğun cinsiyetini bizim belirlemediğimizi anlayan aile büyüklerinin çoğalması dileğiyle Bence çok şanslısın maşallah sana da kuzucuklarına da hayırlı olsunlar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…