Yok öyle olmaz ya sen direkt doğuma git o ne öyleBugün 12+2 yim randevum vardı perinatologla ancak cinsiyet tahmini yapmadıbir dahaki randevuda söylerim dedi be bir daha ki randevuyu teee 8 temmuza verdi yanlış duymadınız 8 Temmuz.öncesinde devlette şansımı denerim artık
İnan ben de şok oldumYok öyle olmaz ya sen direkt doğuma git o ne öyle
Yaşadığım yerde şehir hastanesi yok sadece devlet hastanesi var ve özel var. Bir sorayımAraştırmada yapılıyor önceden gidip randevu alın onlar o tarihte size randevu verirler 20 24 arası yapılıyor şehir hastanesinde de var bu arada
Almanyada ilk 3 ay alttan 3 aydan sonra alttan bakılmıyorBana doktorum her seferinde alttan baksak olur mu diyor. Daha net gorundugu icin ilk trimesterda alttan bakmak istiyor hep. Ben 7 senelik tup bebek maceramda zaten aliskinim tabi tabi diyorum :)
Hiç anlamam ama bana gözle görünür ve hissiyat olarak kız geldi. Sağlıklı hayırlı olsunKızlar iki bacak arası foto cinsiyet tahmini yapabilen olur mu?
Az önce başka arkadaşa da yorum yaptım ve anlamam ama erkek geldi senin ki banailk defa bir tahmin de ben almak istiyorumbenim de bir tahminim var ama bakalım ne çıkacak.Bu arada bebeğim hep oturur vaziyetteydi bir türlü yatıramadık bağdaş kurup oturmuştu
Bugün kızlar çoğaldı
15+4 te öğrendimMaşallah canım kaç haftalıktı öğrendiğinde
Canım ben ilk çocuğumu Almanya’da doğurdum en başından sonuna kadar hep vajinal ultrason yapıldı bana. Sanırım doktora ya da şehire göre değişiyorAlmanyada ilk 3 ay alttan 3 aydan sonra alttan bakılmıyor
Bakayım ikisine de . Alsancak biraz pahalı ya diğer yerlere göre. Benim doktorda baya uzun bakmıstı kızımda .Doktorum bana Prof. Dr. Serkan Güçlü’yü önerdi. Perinatolog kendisi dün yorumlarını okudum çok fazla kişi memnun kalmış 45 dakikaya yakın inceliyormuş detaycıymış. Ama Alsancak’ta düşünenler için Prof. Dr. Sabahhattin Altınyurdu araştırmalarını öneririm. Bundan önceki gebeliğim riskliydi 1 saate yakın incelenmişti. Doktorum hocaların hocası diye göndermişti beni. Maalesef perinatolog fiyatları aşırı uçuk bende henüz fiyat almadım
Ohaaa doğuma geleyim hocam masraf az olur deseydınBugün 12+2 yim randevum vardı perinatologla ancak cinsiyet tahmini yapmadıbir dahaki randevuda söylerim dedi be bir daha ki randevuyu teee 8 temmuza verdi yanlış duymadınız 8 Temmuz.öncesinde devlette şansımı denerim artık
Senın doktor hep alttan muayene etmedımı o yuzden ben alttan olacagını düşündüm zaten. Korkma normal alttan baktıgı gıbı bakıyor. Bence doktoruna güven senin doktor kim nerde bılmıyorum ama ben sevdımBu alttan dedi ondan biraz telaş yaptım ben genel olarak alttan muayeneden korkuyorum ama gördüğüm kadarıyla herkes rutin diyor herkes duymuş yada baktırmış hani acaba risk gördüde ondan mı diye korkmuştum
Fuat akercandı . Yalnıs hatırlamıyorsam soyadını.Merhaba kim acaba Alsancak’ta ki doktor?
Bayram sonrası için randevu alcam ben muhtemelen haziran ortası ararım, bilgi veririm hemen sanada. Happy momda araştırdım 10 gün önce giden 2 kişi 1200 tl ödemiş. Aşağı yukarı aynı olur muhtemelenMubeiz serkan güçlü bucadaymış. Sen ne zaman konusursun fiyat alınca bana da bilgi verirmisin. Alsancak bana uzak buca daha yakın .
Evet o zaman aynıdır bence uygun . Alsancaktı asla 1200 olmaz olamaz ..Bayram sonrası için randevu alcam ben muhtemelen haziran ortası ararım, bilgi veririm hemen sanada. Happy momda araştırdım 10 gün önce giden 2 kişi 1200 tl ödemiş. Aşağı yukarı aynı olur muhtemelen
Şaşkınım gerçektenBakayım ikisine de . Alsancak biraz pahalı ya diğer yerlere göre. Benim doktorda baya uzun bakmıstı kızımda .
Ohaaa doğuma geleyim hocam masraf az olur deseydın
Senın doktor hep alttan muayene etmedımı o yuzden ben alttan olacagını düşündüm zaten. Korkma normal alttan baktıgı gıbı bakıyor. Bence doktoruna güven senin doktor kim nerde bılmıyorum ama ben sevdım
Fuat akercandı . Yalnıs hatırlamıyorsam soyadını.
Geçen bir trip attım ya ondan beri üstten bakıyordu keyfim yerindeydiBakayım ikisine de . Alsancak biraz pahalı ya diğer yerlere göre. Benim doktorda baya uzun bakmıstı kızımda .
Ohaaa doğuma geleyim hocam masraf az olur deseydın
Senın doktor hep alttan muayene etmedımı o yuzden ben alttan olacagını düşündüm zaten. Korkma normal alttan baktıgı gıbı bakıyor. Bence doktoruna güven senin doktor kim nerde bılmıyorum ama ben sevdım
Fuat akercandı . Yalnıs hatırlamıyorsam soyadını.
Yaaa sağlıkla gelsinKızlar merhaba bebişimizin cinsiyetini öğrendik prensesimiz geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?