Bugün 12+2 yim randevum vardı perinatologla ancak cinsiyet tahmini yapmadı bir dahaki randevuda söylerim dedi be bir daha ki randevuyu teee 8 temmuza verdi yanlış duymadınız 8 Temmuz.öncesinde devlette şansımı denerim artık
Merhaba kızlar dün tavuk yedim dışarda canım çekti diye o da sert olunca huylandım ondan beri yüzüm elim göğsüm kırmızı kırmızı kabarcık oldu kaşınıyor herhangi bişey olur mu doktora gitmeli miyim
ilk defa bir tahmin de ben almak istiyorum benim de bir tahminim var ama bakalım ne çıkacak.Bu arada bebeğim hep oturur vaziyetteydi bir türlü yatıramadık bağdaş kurup oturmuştu
Bana doktorum her seferinde alttan baksak olur mu diyor. Daha net gorundugu icin ilk trimesterda alttan bakmak istiyor hep. Ben 7 senelik tup bebek maceramda zaten aliskinim tabi tabi diyorum :)
ilk defa bir tahmin de ben almak istiyorum benim de bir tahminim var ama bakalım ne çıkacak.Bu arada bebeğim hep oturur vaziyetteydi bir türlü yatıramadık bağdaş kurup oturmuştu
Doktorum bana Prof. Dr. Serkan Güçlü’yü önerdi. Perinatolog kendisi dün yorumlarını okudum çok fazla kişi memnun kalmış 45 dakikaya yakın inceliyormuş detaycıymış. Ama Alsancak’ta düşünenler için Prof. Dr. Sabahhattin Altınyurdu araştırmalarını öneririm. Bundan önceki gebeliğim riskliydi 1 saate yakın incelenmişti. Doktorum hocaların hocası diye göndermişti beni. Maalesef perinatolog fiyatları aşırı uçuk bende henüz fiyat almadım
Bugün 12+2 yim randevum vardı perinatologla ancak cinsiyet tahmini yapmadı bir dahaki randevuda söylerim dedi be bir daha ki randevuyu teee 8 temmuza verdi yanlış duymadınız 8 Temmuz.öncesinde devlette şansımı denerim artık
Bu alttan dedi ondan biraz telaş yaptım ben genel olarak alttan muayeneden korkuyorum ama gördüğüm kadarıyla herkes rutin diyor herkes duymuş yada baktırmış hani acaba risk gördüde ondan mı diye korkmuştum
Senın doktor hep alttan muayene etmedımı o yuzden ben alttan olacagını düşündüm zaten. Korkma normal alttan baktıgı gıbı bakıyor. Bence doktoruna güven senin doktor kim nerde bılmıyorum ama ben sevdım
Bayram sonrası için randevu alcam ben muhtemelen haziran ortası ararım, bilgi veririm hemen sanada. Happy momda araştırdım 10 gün önce giden 2 kişi 1200 tl ödemiş. Aşağı yukarı aynı olur muhtemelen
Bayram sonrası için randevu alcam ben muhtemelen haziran ortası ararım, bilgi veririm hemen sanada. Happy momda araştırdım 10 gün önce giden 2 kişi 1200 tl ödemiş. Aşağı yukarı aynı olur muhtemelen
Bakayım ikisine de . Alsancak biraz pahalı ya diğer yerlere göre. Benim doktorda baya uzun bakmıstı kızımda .
Ohaaa doğuma geleyim hocam masraf az olur deseydın
Senın doktor hep alttan muayene etmedımı o yuzden ben alttan olacagını düşündüm zaten. Korkma normal alttan baktıgı gıbı bakıyor. Bence doktoruna güven senin doktor kim nerde bılmıyorum ama ben sevdım
Bakayım ikisine de . Alsancak biraz pahalı ya diğer yerlere göre. Benim doktorda baya uzun bakmıstı kızımda .
Ohaaa doğuma geleyim hocam masraf az olur deseydın