2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yok öyle olmaz ya sen direkt doğuma git o ne öyle

Merhaba kızlar dün tavuk yedim dışarda canım çekti diye o da sert olunca huylandım ondan beri yüzüm elim göğsüm kırmızı kırmızı kabarcık oldu kaşınıyor herhangi bişey olur mu doktora gitmeli miyim

ilk defa bir tahmin de ben almak istiyorum benim de bir tahminim var ama bakalım ne çıkacak.Bu arada bebeğim hep oturur vaziyetteydi bir türlü yatıramadık bağdaş kurup oturmuştu

Eklentiler

• IMG_6828.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 101
Bakayım ikisine de . Alsancak biraz pahalı ya diğer yerlere göre. Benim doktorda baya uzun bakmıstı kızımda .
Ohaaa doğuma geleyim hocam masraf az olur deseydın
Bu alttan dedi ondan biraz telaş yaptım ben genel olarak alttan muayeneden korkuyorum ama gördüğüm kadarıyla herkes rutin diyor herkes duymuş yada baktırmış hani acaba risk gördüde ondan mı diye korkmuştum
Senın doktor hep alttan muayene etmedımı o yuzden ben alttan olacagını düşündüm zaten. Korkma normal alttan baktıgı gıbı bakıyor. Bence doktoruna güven senin doktor kim nerde bılmıyorum ama ben sevdım
Merhaba kim acaba Alsancak’ta ki doktor?
Fuat akercandı . Yalnıs hatırlamıyorsam soyadını.

Merhabalar,
Bugünkü kontrolümüzden 11+2 günlük cinsiyet tahmini yapabilirseniz sevinirim

Eklentiler

• 1684513912408222507423013212595.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 80
Mubeiz serkan güçlü bucadaymış. Sen ne zaman konusursun fiyat alınca bana da bilgi verirmisin. Alsancak bana uzak buca daha yakın .

Mubeiz serkan güçlü bucadaymış. Sen ne zaman konusursun fiyat alınca bana da bilgi verirmisin. Alsancak bana uzak buca daha yakın .
Bayram sonrası için randevu alcam ben muhtemelen haziran ortası ararım, bilgi veririm hemen sanada. Happy momda araştırdım 10 gün önce giden 2 kişi 1200 tl ödemiş. Aşağı yukarı aynı olur muhtemelen

Bayram sonrası için randevu alcam ben muhtemelen haziran ortası ararım, bilgi veririm hemen sanada. Happy momda araştırdım 10 gün önce giden 2 kişi 1200 tl ödemiş. Aşağı yukarı aynı olur muhtemelen
Evet o zaman aynıdır bence uygun . Alsancaktı asla 1200 olmaz olamaz ..
Sen benden öncesin 7 güncük Benım hazıran sonu yada temmuz bası olur .

Şaşkınım gerçekten

Geçen bir trip attım ya ondan beri üstten bakıyordu keyfim yerindeydi ikidir muaynemde rahattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…