- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ya maşallah Allah içini doldurmayı nasip etsin çok güzel hislerKızlar bugün bunlar gelmişti eşim açıp bunlar nasıl küçük diyor gözleri doldu ilkkezhala ikinci bir bebeğin geleceğine inanamıyoruz oğlumuzdan sonra çok minik gelecek gözüme
Üstten ultrasonla bakıyorlar.Kızlar çok değilde böyle hafif kanama olduğu zaman doktora gittiğimizde ultrasonla mı bakıyorlar yoksa alttan vajinal muayene ediyorlar mı
Bana da yapıyorlar. Ve bendede bir psikolojik baskı oluyor sanki bende bir beklenti içine giriyorum ve üzülüyorum. İnsanlar çok acımasız yaa. Kaç çocuğun var diye soruyorlar ben 2 kızım diyince sanki lanetlenmişim gibi Allah oğlanda verir diyorlar yahu 2 kız var diyince bu bir mağduriyetmi. Böyle toplum oldukça biz iyi olamayızNiye böyleler hamileyiz herşeye alınıyoruz neden yani bu kadar saçma sapan konuşmalar cinsiyetle ilgili bana kimse bişey demedi herkes sağlıklı olsun vs dedi annem çok kız istiyor oda beni kıracak şekilde değil yani ama sadece cinsiyet meselesi değil her konuda dikkatli olmaları lazım bugün bende eşimin ailesi toplanmıştı bizde gittik inan gerim gerim gerildim kimse lafını sözünü tartmıyor duygusal bir dönemdeyim ilk hamileliğimde de aynısını yaptılar başka konular filan cidden yani ne olsun istiyorlar bebeğe stres te iyi değil sonuçta bişey olsa mutlu mu olacaklar ama ben artık cevaplarını veriyorum cidden katlanamıyorum zaten alınganım Off dertlendim valla bu saat oldu uyuyamadımyarın yine bir araya gelecekler eşime dedim beni uzaklaştır lütfen yarın gidelim gezelim kaldıramıyorum bakışlardan bile rahatsız oluyorum kaos ortamı gibi
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahYa maşallah Allah içini doldurmayı nasip etsin çok güzel hisler
Maalesef herkes artık eskisi gibi değil desede eski zihniyetler hakim maalesef herşeyden önce en önemlisi sağlık hayırlı bir evlat ki kız çocuğu nimettir yani ve en kötüsüde bunu söyleyenlerinde kadın olması insan utanıyor onlar adına sen keyifle kızlarını büyüt ileride kızlarınla gezicen dertleşicen çok güzel şeyler bunlarBana da yapıyorlar. Ve bendede bir psikolojik baskı oluyor sanki bende bir beklenti içine giriyorum ve üzülüyorum. İnsanlar çok acımasız yaa. Kaç çocuğun var diye soruyorlar ben 2 kızım diyince sanki lanetlenmişim gibi Allah oğlanda verir diyorlar yahu 2 kız var diyince bu bir mağduriyetmi. Böyle toplum oldukça biz iyi olamayız
Doktorum bana Prof. Dr. Serkan Güçlü’yü önerdi. Perinatolog kendisi dün yorumlarını okudum çok fazla kişi memnun kalmış 45 dakikaya yakın inceliyormuş detaycıymış. Ama Alsancak’ta düşünenler için Prof. Dr. Sabahhattin Altınyurdu araştırmalarını öneririm. Bundan önceki gebeliğim riskliydi 1 saate yakın incelenmişti. Doktorum hocaların hocası diye göndermişti beni. Maalesef perinatolog fiyatları aşırı uçuk bende henüz fiyat almadımDetaylı için yer araştırdın mı ? Ben sırf güzel bir usg fotosu ıcın guzel bır yer bulacagımAslında kızımda gıttıgım bey yerınde duruyorda Alsancaktaydı aşırı memnun kalmıştım bir arıycam ama çok pahalanmıştır dıye düşünüyorum .
Rahım agzı ölçümü çok önemli çogu anne bu durumdan dolayı bebeğini kaybedıyor.Ablamın rahim agzı yetmezliği var dedıgın haftada dikiş atılıyor. Benım bildiğim vajınal usg ıle ölçülüyor. Agrısız sızısız birşey merak etme
Benim doktorum her gittiğimde bakıyor canım rahim ağzı uzunluğuna normal ultrasonla bakıyor karındanKızlar benimki bugün muaynede herşey yolunda vs dedi ayın 8 i rutin muayene 3 hafta sonra vajinal ölçüm mü dedi rahim ağzı ölçüm mü dedi birşey yapıcam rutin bir kontrol dedi erken doğum ihtimalini görüp öyle devam edeceğiz sürece dedi o ne demek diye beni telaş sarınca tüm gebelere uyguladığım rutin birşey dedi doktoru söyleyen var mı bunu ya acaba detay ultrason dediğiniz şey ile aynı mı bu
kafa yapisindan erkek gibi geldi nubtan pek anlamıyorumHerkese meraba kızlar bugün kontrol randevum vardı 10+2 yiz normalde ultrasonda 11 haftalık çıktı, cinsiyet tahmini olan varmıdır
Yaa evet kafa yapısından banada erkek gibi geldi halırlısı olsun bakalımkafa yapisindan erkek gibi geldi nubtan pek anlamıyorum
Ay nerdeyse 2 ay sonraya vermişBugün 12+2 yim randevum vardı perinatologla ancak cinsiyet tahmini yapmadıbir dahaki randevuda söylerim dedi be bir daha ki randevuyu teee 8 temmuza verdi yanlış duymadınız 8 Temmuz.öncesinde devlette şansımı denerim artık
Hep ayda birdi ama bu kez arada bayram var dedi sonra da ayrıntılıya da az bi zaman kalıyor sen en iyisi ayrıntılıya gel yeter dediAy nerdeyse 2 ay sonraya vermiş
Neden öyle yapmis ki
Bu alttan dedi ondan biraz telaş yaptım ben genel olarak alttan muayeneden korkuyorum ama gördüğüm kadarıyla herkes rutin diyor herkes duymuş yada baktırmış hani acaba risk gördüde ondan mı diye korkmuştumBenim doktorum her gittiğimde bakıyor canım rahim ağzı uzunluğuna normal ultrasonla bakıyor karından
Evet rutin gibi bişey için rahat olsunBu alttan dedi ondan biraz telaş yaptım ben genel olarak alttan muayeneden korkuyorum ama gördüğüm kadarıyla herkes rutin diyor herkes duymuş yada baktırmış hani acaba risk gördüde ondan mı diye korkmuştum
Bana doktorum her seferinde alttan baksak olur mu diyor. Daha net gorundugu icin ilk trimesterda alttan bakmak istiyor hep. Ben 7 senelik tup bebek maceramda zaten aliskinim tabi tabi diyorum :)Bu alttan dedi ondan biraz telaş yaptım ben genel olarak alttan muayeneden korkuyorum ama gördüğüm kadarıyla herkes rutin diyor herkes duymuş yada baktırmış hani acaba risk gördüde ondan mı diye korkmuştum
Bem de öyleyim ama havadan olduğunu düşünüyorum. Biraz yağmurlu ve kapalı gibi havaKızlar kendini depresyonda gibi hisseden var mı? 3 gündür inanılmaz üzgün, bıkkın ve mutsuz hissediyorum. Psikolojik destek almayı düşünüyorum bu süreçte. İnanılmaz şüpheci ve alıngan oldum. Bunları yaşayan var mı?
Merhaba kim acaba Alsancak’ta ki doktor?Detaylı için yer araştırdın mı ? Ben sırf güzel bir usg fotosu ıcın guzel bır yer bulacagımAslında kızımda gıttıgım bey yerınde duruyorda Alsancaktaydı aşırı memnun kalmıştım bir arıycam ama çok pahalanmıştır dıye düşünüyorum .
Rahım agzı ölçümü çok önemli çogu anne bu durumdan dolayı bebeğini kaybedıyor.Ablamın rahim agzı yetmezliği var dedıgın haftada dikiş atılıyor. Benım bildiğim vajınal usg ıle ölçülüyor. Agrısız sızısız birşey merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?