2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bana da yapıyorlar. Ve bendede bir psikolojik baskı oluyor sanki bende bir beklenti içine giriyorum ve üzülüyorum. İnsanlar çok acımasız yaa. Kaç çocuğun var diye soruyorlar ben 2 kızım diyince sanki lanetlenmişim gibi Allah oğlanda verir diyorlar yahu 2 kız var diyince bu bir mağduriyetmi. Böyle toplum oldukça biz iyi olamayız

Maalesef herkes artık eskisi gibi değil desede eski zihniyetler hakim maalesef herşeyden önce en önemlisi sağlık hayırlı bir evlat ki kız çocuğu nimettir yani ve en kötüsüde bunu söyleyenlerinde kadın olması insan utanıyor onlar adına sen keyifle kızlarını büyüt ileride kızlarınla gezicen dertleşicen çok güzel şeyler bunlar

Doktorum bana Prof. Dr. Serkan Güçlü’yü önerdi. Perinatolog kendisi dün yorumlarını okudum çok fazla kişi memnun kalmış 45 dakikaya yakın inceliyormuş detaycıymış. Ama Alsancak’ta düşünenler için Prof. Dr. Sabahhattin Altınyurdu araştırmalarını öneririm. Bundan önceki gebeliğim riskliydi 1 saate yakın incelenmişti. Doktorum hocaların hocası diye göndermişti beni. Maalesef perinatolog fiyatları aşırı uçuk bende henüz fiyat almadım

Herkese meraba kızlar bugün kontrol randevum vardı 10+2 yiz normalde ultrasonda 11 haftalık çıktı, cinsiyet tahmini olan varmıdır

Eklentiler

• 4D6F06AF-7868-4C27-8633-A0FEF79C5641.webp
    35 KB · Görüntüleme: 112
  • 213A7099-B137-488A-947B-FB91C3325743.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 75
  • 6F2AF447-1310-489B-BB79-1385CAFE8A27.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 108
Benim doktorum her gittiğimde bakıyor canım rahim ağzı uzunluğuna normal ultrasonla bakıyor karından

Bugün 12+2 yim randevum vardı perinatologla ancak cinsiyet tahmini yapmadı bir dahaki randevuda söylerim dedi be bir daha ki randevuyu teee 8 temmuza verdi yanlış duymadınız 8 Temmuz.öncesinde devlette şansımı denerim artık

Ay nerdeyse 2 ay sonraya vermiş
Neden öyle yapmis ki

Kızlar kendini depresyonda gibi hisseden var mı? 3 gündür inanılmaz üzgün, bıkkın ve mutsuz hissediyorum. Psikolojik destek almayı düşünüyorum bu süreçte. İnanılmaz şüpheci ve alıngan oldum. Bunları yaşayan var mı?

Benim doktorum her gittiğimde bakıyor canım rahim ağzı uzunluğuna normal ultrasonla bakıyor karından
Bu alttan dedi ondan biraz telaş yaptım ben genel olarak alttan muayeneden korkuyorum ama gördüğüm kadarıyla herkes rutin diyor herkes duymuş yada baktırmış hani acaba risk gördüde ondan mı diye korkmuştum

Bu alttan dedi ondan biraz telaş yaptım ben genel olarak alttan muayeneden korkuyorum ama gördüğüm kadarıyla herkes rutin diyor herkes duymuş yada baktırmış hani acaba risk gördüde ondan mı diye korkmuştum
Bana doktorum her seferinde alttan baksak olur mu diyor. Daha net gorundugu icin ilk trimesterda alttan bakmak istiyor hep. Ben 7 senelik tup bebek maceramda zaten aliskinim tabi tabi diyorum :)

Bem de öyleyim ama havadan olduğunu düşünüyorum. Biraz yağmurlu ve kapalı gibi hava

Merhaba kim acaba Alsancak’ta ki doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…